banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 19:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 918 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 46  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2014, 18:43
Rocker je napisao:
crnidjordje je napisao:

Код мене овдје неки мајор тзв.армије бих био предсједник СНСД-а у локалном мјешовитом селу.И напустио СНСД,и отишао у СДА.

Samo da naglasim, u slucaju da si zaboravio:

SDS - Srpska Demokratska Stranka
SNSD - Stranka Nezavisnih Socijal Demokrata

SNSD je od samog osnivanja imao saroliko clanstvo i dosta "drugih" na visokim pozicijama. Tipa Dzerarda Selmana i Antona Kasipovica. Oni se time nikad nisu busali i graktali kako su "multietnicka" stranka, ali su svakako te ljude necim motivisali da se bore za najvise srpske interese (a mozda malo i za svoje :lol: )

SDS je, kako vec rekoh prije, napustio ideolosku liniju i postao obicna oportunisticka banda tupavaca, predvodjena slijepcima poput Bosica i bitangama poput Obrena. I lijepo obucenim seljacinama poput Ognjena.

Шта су напустили,да нису почели говорити -ко слави славу нека иде у СНСД- или Радована и Ратка називати људима који стопирају РС у неком развоју или чак злочинцима.

Него каква је то СНСД идеологија.Са ружно обученим сељачином Додиком,битангама Шкрбићем или Шпирићем.Или Жељаном.Ако ћемо већ давати неке епитете :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
_зока je napisao:
Klajv_Biksbi je napisao:
Разуман човјек треба, ако ништа, када једне оптужује за тако имагинарну ствар, бити поштен и признати да су и други исти. .

Ja zastupam ovo stanovište. Ista govna su i jedni i drugi i bitan im je samo njihov lični interes. Zbog njega će biti prosrpski, probosanski, proruski, proevropski....bilo kakvi, njima je sve isto.

Што се мене тиче, основни постулати демократије су смјењивост власти и реваншизам. Ми овдје пустили да нас неко гузи има већ једанаест година, све под неком мантром да су сви исти. Добро, ако буду исти, мијењаћемо и њих за двије године и мирна Босна.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2014, 18:43
Klajv_Biksbi je napisao:
_зока je napisao:
Klajv_Biksbi je napisao:
Разуман човјек треба, ако ништа, када једне оптужује за тако имагинарну ствар, бити поштен и признати да су и други исти. .

Ja zastupam ovo stanovište. Ista govna su i jedni i drugi i bitan im je samo njihov lični interes. Zbog njega će biti prosrpski, probosanski, proruski, proevropski....bilo kakvi, njima je sve isto.

Што се мене тиче, основни постулати демократије су смјењивост власти и реваншизам. Ми овдје пустили да нас неко гузи има већ једанаест година, све под неком мантром да су сви исти. Добро, ако буду исти, мијењаћемо и њих за двије године и мирна Босна.

Е баш то.Па макар одмах истјерали СДС послије једног мандата.Нека барем господин осјети да није недодирљив.Можда и заврши тамо гдје треба,ко зна :D

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Klajv_Biksbi je napisao:
sinip je napisao:
Klajv_Biksbi je napisao:
Добојски СДС је прије свега криминалан.

А централи је то очигледно сасвим ок.

Шта мислиш да би се десило да га покушају смјенити? Свјестан си колико он гласова доноси у странку и колико је моћан у том крају? И немој сада да ми неко крене причу о идеалима, поштењу и сличним срањима. О политици причамо.

Па о политици и причамо. Те гласове што доноси Обрен, ладно компензује губитак истих кад људи виде ко сједи у СДС-у и чиме се бави. А то што је моћан, мислим шта, не може да му падне клавир на главу док прелази улицу, рецимо?

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Klajv_Biksbi je napisao:
_зока je napisao:
Klajv_Biksbi je napisao:

Taj postulat demokratije treba da postoji i unutar stranaka koje bi da tvore demokratsko drustvo.

Ne moze se jedna stranka zvati i prodavati pod demokratska ako na njenom celu deset godina sjedi lik za kojeg se niko ne moze sjetiti da je uradio bilo sta korisno po stranku. O drustvu da ne pricamo.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 19:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
crnidjordje je napisao:
Шта су напустили,да нису почели говорити -ко слави славу нека иде у СНСД- или Радована и Ратка називати људима који стопирају РС у неком развоју или чак злочинцима.

Upravo to. Ono sto u pocetku nije valjalo u SNSD-u i zbog cega nisam glasao za njih, SDS je preuzeo. Tu neku bezbojnu politiku i izbjegavanje da se jasno kaze ko smo i sta zelimo.

Citiraj:
Него каква је то СНСД идеологија.Са ружно обученим сељачином Додиком,битангама Шкрбићем или Шпирићем.Или Жељаном.Ако ћемо већ давати неке епитете :lol:

SNSD nema ideologiju, ali prilicno precizno govori sta zeli da napravi sa RS-om u odnosima prema BiH.

SNSD je stranka koja je na meni jos uvijek neobjasnjiv nacin postala (i opstala) najveca stranka u RS, a SDS je rusevina poput DS-a u Srbiji.
Pogledaj samo koliko pecurki je niklo iz SDS trupca - DNS, DS, Izvorni SDS, Ujedinjena Srpska kurci palci.
Valjda to nesto govori, ne o pecurkama nego o trulom stablu.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 20:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2015, 20:56
The_new_Statesman je napisao:
Klajv_Biksbi je napisao:
_зока je napisao:
Klajv_Biksbi je napisao:

Taj postulat demokratije treba da postoji i unutar stranaka koje bi da tvore demokratsko drustvo.

Ne moze se jedna stranka zvati i prodavati pod demokratska ako na njenom celu deset godina sjedi lik za kojeg se niko ne moze sjetiti da je uradio bilo sta korisno po stranku. O drustvu da ne pricamo.

Слажем се. Хајде сада мало простудирај ко се издаје за социјалдемократе.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 20:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kada si ih zadnji put cuo da pricaju tu pricu? Veoma, veoma davno... Ako i tada.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2012, 01:06
The_new_Statesman je napisao:
Kada si ih zadnji put cuo da pricaju tu pricu? Veoma, veoma davno... Ako i tada.

:)
Cuj, cuo!!!

A jel ti jos vjerujes u tu pricu u tu ideju? TNS, ti si ozbiljan forumas... :D

Iz govora Perikla poginulim vojnicima.

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2016, 22:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Brale, ne pratis na casu.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2016, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Чавић најавио за мјесец нове протесте.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2016, 14:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ваља скупит' лову за бусеве...

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2016, 14:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Dec 2015, 00:07
Ваљда је остало нешто од оних 97000 долара? :)

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2016, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Gdje Cavic razmjenjivao one dolare od Sorosa za marke?
U mjenjacnici jebe kurs, onaj sa devizama ako je malo veca cifra samo odmahuje rukom..

Najbolje bi bilo da priupita Trifunovica..

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2016, 15:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Eh kad se sjetim kad su Cavke i Krol donijeli Columo cigare u BL .......Bi opste narodno veselje na BL ulicama.......kakvi protesti kakve trice i kucine......

Nektar 1 - nece biti nece///

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2016, 21:26 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 21 Maj 2008, 14:24
Vasketa stvarno gotivim zbog kvalitetnih textova i informacija,ali ga brate sada pretjera u zadnjih para dana,texotvi su fazonu kao da je Mile vec pao i predao se i raspisao izbore..
Vaske lakse malo majkum mu :)

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2016, 21:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Па ено нуди Дудек изборе, ал да сви поднесу оставке на свим нивоима и идемо у ванредне опште изборе. :) Баш да видимо шта ће да се деси. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2016, 21:50 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 21 Maj 2008, 14:24
U ustavu BiH ne postoje prijevremeni izbori, a ustavna kategorija prijevremenih izbora u RS postoji, i to na nacin da Predsjednik raspusta skupstinu i raspisuje izbore, tako da Mile prica nebuloze :)

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2016, 23:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ок, биће да сам ја погрешно схватио вијест која је ишла на Н1, онда је Дудек говорио о ванредним општим (тј. за све нивое власти у, и из РС) изборима у РС. Под условом да Иванић и сви представници из РС у парламенту БиХ поднесу оставке.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2016, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Postoji razlika izmedju prijevremenih i vanrednih izbora.

Uglavnom, po ustavu BiH mi se cini da bi izbori koji bi se "vanredno" odrzali vrijedili do sledecih redovnih, dakle u ovom slucaju samo dvije godine.

Ono sto Dodik prelaze je jedino fer, samo sto tu postoji nekoliko pravnih zackoljica koje bi otezale sprovodjenje izbora.
Ne vidim na osnovu cega bi Dodik trebao raspustiti skupstinu kad ima stabilnu vecinu. U redu da recimo DNS napusti tu vecinu ili se vecina na neki drugi nacin kompromituje.
Ovako, ovi traze izbore jer, kako kaze Borenovic "Mi smo to zasluzili".
Budalcine.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 918 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 46  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]