banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 15:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337 ... 520  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Apr 2022, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Spoiler:
Rocker je napisao:
Сад гледао неки клип, кадировци као заробили нацисту.

Неки јадо који је 1000000% наркоман лупка оловком по карти и говори научене реченице, Горан Баре је за њега шварценегер.

https://t.me/intelslava/24813

https://www.youtube.com/watch?v=LamdQb0G_wQ

Inače, informacije iz prethodnih postova sam našao preko Yandex-a, gdje su među prvima. Na Guglu ni za lijeka, ko bi rekao. Ne znam samo kako mi prije nije palo na pamet.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2022, 18:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Pa sve mršaviji i mršaviji su oni koje zarobe u Azovstal. Možda nije imao hrane, ne mora značiti da je narkoman propali...

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2022, 19:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Mnogo me nervira to kurcenje kadirovaca i tjeranje zarobljenih da vicu ovo ili ono.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2022, 20:03 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 11 Okt 2020, 16:15
Oni su nesto ko arkanovci. Nije vidilo rata i snimaju se za Telegram kako pucaju po praznim zgradama

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2022, 20:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Neko ili puno njih bitnih je izgleda zaglavilo u Mariupolju, a tamo je, očito, vrijeme za fajront.

Citiraj:
Kijevske vlasti pokušavaju da evakuišu brodom, "nacističke vođe iz Mariupolja putem mora'''', ali su ruski brodovi to zaustavili. Ukrajinski teretni brod ''Apač'', pod malteškom zastavom, išao je u karavanu brodova od Taganrogškog zaliva do Kerčkog moreuza. U 22.38 po moskovskom vremenu, 30 kilometara jugoistočno od Mariupolja, teretni brod je naglo promenio kurs i pokušao da upadne u marijupoljsku luku, koju su od mora blokirale snage Crnomorske flote".

Istovremeno, brod nije odgovorio na zahteve ruskih pograničnih brodova da stupi u kontakt.

Upozoravajuća artiljerijska vatra nije dala rezultate, a u isto vreme, sa broda su, slali poruku "ja sam manijak, dolazim po tebe", dok je na obali primećena signalna vatra.

Brod Crnomorske flote i granični patrolni brodovi otvorili su potom artiljerijsku vatru na brod "Apač".

"Kao rezultat direktnog pogotka, izbio je požar na prednjem delu broda", rekao je predstavnik ministarstva odbrane.

Oplot TV Donjeck

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2022, 20:47 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
https://www.youtube.com/watch?v=7Y-eXL8Po3k

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2022, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prilog italijanske TV, koji je otkrio serijski broj projektila u Buči https://t.me/istorijaoruzija/53375

Nešto me kopka, možda nije slučajno da su ga uslikali. Nije Jevropa baš jedinstvena, i Francuzi se praćakaju.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2022, 22:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Drug,
Gdje si iskopao ovo za brod?

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2022, 22:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To za brod je bilo na grupama, na telegramu.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2022, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nema ništa na kanalima koje pratim(wargonzo, signal, slava, operacija z...). Wargonzo je direkt u luci pa možda nešto izbaci posle.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2022, 23:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
hadzidado je napisao:
Drug,
Gdje si iskopao ovo za brod?

Večernji dnevnik na Oplot TV Donjeck. Evo originala vijesti:

https://ria.ru/20220409/evakuatsiya-1782705660.html

Izvor su Konašenkov i RIA Novosti. Znači haos u najavi u Mariupolju. Još ako se ispostavi da su neke krupne zvjerke ostale u okruženju, eto velike frke.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2022, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bilo je na svim jbg, ali mnogo tih vijesti je hoax, prosto prati rt na ruskom da imas provjerene i relevantne informacije.

https://t.me/rt_russian/104898

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2022, 23:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ok.
Bah, sumnjam za krupne zvijeri ali razno zapadno smeće- to da.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2022, 08:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Samo nek sravne sve sa zemljom, ni ptica ne smije izaci.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2022, 09:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Problem je što tu ima dosta toga i pod zemljom. Jbg, sovjeti pravili fabrike za rat :)

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2022, 10:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rinat Ahmetov na aparatima :)

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2022, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 02 Dec 2010, 18:19
danijell je napisao:
Problem je što tu ima dosta toga i pod zemljom. Jbg, sovjeti pravili fabrike za rat :)

Nije problem uopste, pustis plin i eto...

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2022, 12:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
So, briefly about Kherson and the region.

1. There is a revival at the border. Refugees go to the Crimea. On foot, in cars, motorcycles, even on a sports bike. They run not from war, but from disorder.

2. Residents of nearby villages have established cross-border traffic. They buy food in the Crimea and carry it to the Kherson region (the code name for peddlers is “camels”).

3. There are a lot of cars on the roads of the region. Civilian, military and gumconvoy columns. Thanks to Crimea - fuel and food are delivered in an organized and competent manner. But that's all for cities. So far, no one is engaged in villages. And this is necessary to prevent a humanitarian catastrophe.

4. Sowing is underway. Farmers were given free fuel and ultra-cheap fertilizers (4-5 times cheaper than in Ukraine). Farmers are shocked by such "carrots", pro-Russian sentiments are growing among them. Farmers are intimidated by local dill patriots, so they are guarded by Donetsk militias.

5. The collection of ownerless weapons began. In the early days, local villagers collected abandoned weapons and dug in, “schob bulo”. This was especially true for the local Tatar villages. A number of operational measures and "arsenals" began to surrender. For this, they also symbolically pay extra. $50 to $100 per barrel. They pay in rubles.

6. Enterprises are still standing. Public services are poor. Juntas should pay their salaries, but they don't. Hryvnias are washed out of the region at an accelerated pace, and new ones are not imported. The transition to the ruble is being prepared.

7. According to the results of the poll, sentiments are divided as follows: 10% are active pro-Ukrainians, 10% are sympathizers with pro-Ukrainians. The same picture is in the pro-Russian segment. 60% of residents are waiting for the normalization of the situation and are ready to accept any government. Very good layout. Despite all the dill propaganda and repressions, Kherson could not be reformatted.

8. We work, brothers!

Nisam bio siguran za "sowing", pogledam rusku riječ, посевная, bilo je jasno sve u trenutku :)
Očekivano, Rusi seljacima daju jeftine resurse i tako ih pridobijaju. S obzirom na blisku srodnost dva naroda i na slab imovinski status tamo (pa još na sve to, rat), vjerujem da će im ova priča upaliti i bukvalno sam očekivao da im na prvu ulete ovako jeftinim resursima.

Elem, polemiše se o Čečenima dosta. Istina, djeluje da se više slikaju, nego bore, a dobili smo i potvrdu da nastupaju u drugom ešalonu. Ali, ne mislim da to znači da su beskorisni, već da opet ide politika ispred vojske.
Na prvom mjestu, velika pogibija Čečena mislim da bi mogla stvoriti ili pojačati neki anti-ruski sentiment tamo, što je veoma opasna igranka, istoriju svi znamo.
Drugo, da budem iskren, prilično me strah da ne naprave neke veće zločine, za sada su se zadržali na maltretiranjima, možda Rusi i to imaju na umu.
Treće, to su jedinice sa iskustvom još iz Gruzije, pa i iz Sirije, a s obzirom na borbeni i generalno borilački fanatizam koji je dosta ukorijenjen u vjerskom, vjerovatno da su u pitanju zaista čvrsti borci. Zašto ih potrošiti još u ovoj fazi rata, kad ima većih ciljeva, još uvijek.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2022, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Neki momak, izgleda operater na onom transporteru što ima PO rakete, priča da je uništio grupu vozila Ukrajinaca, kako sam shvatio tenk, Kamaz i par transportera: https://www.youtube.com/watch?v=KpaaLDYwbVk Kaže da je gađao sa 2 kilometra. Ne djeluje mi neiskreno.

Izašla informacija da su Ukrajinci došli blizu Hersona, pa zatim da su u kotlu, uhvaćene im neke poruke kako zovu za pomoć, da ih izvuku.

Juri Podoljak, nakon bana sa Jutjuba, ušao u ruski program zaštite svedoka, zbog prijetnji. Nafatali u Hersonu neke ljude što su ga hjteli smaći, valjda. https://www.youtube.com/watch?v=Uy7e9LL0dyU

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2022, 13:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Opet Strelkov:

ТГК "Злые языки" раскрыл План Специальной Военной Операции на украине с разбивкой на этапы:

Этап "А" - зимой 2022 года недостаточными силами вторгнуться на Украину на максимальном количестве направлений, увязнуть в кровопролитных боях в городах и на заранее укрепленных рубежах противника, потерпеть неудачу.
(Не выполнен на Южном направлении, где удалось достичь успеха и на Донбассе, где удалось успеха достичь частично. На остальных направлениях - выполнен).

Этап "Б" - неожиданно отвести войска с большей части занятой территории. Потом попытаться теми-же силами атаковать существенно усилившегося противника в отдельно взятом и заранее известном противнику (а также сильно укрепленном) регионе, дождавшись максимально неудобных для наступления природно-погодных условий. (Выполняется частично по причинам, заключающимся в неполном выполнении Этапа "А", в результате Командующий Операцией генерал Суровикин, заменен на еще более пригодного для выполнения указанных задач генерала Дворникова).

Этап "Ц" - к осени 2022 года заманить торжествующего противника на свою территорию - под Москву (Москву сдать, как в 1812 году и сжечь вместе с противником) и Волгоград (разрушить в уличных боях), после чего ,наконец, объявить мобилизацию и военное положение.

Этап "Д" - после того, как противник окончательно растеряет силы и средства на просторах Российской Федерации, заключить с ним перемирие на условиях статус-кво до 24 февраля 2022 года.

Этап "Е" - "наша песня хороша, начинай сначала" - возвращение к Этапу "А".

——
Mindjusari i pjesma “… nema vise kreni pa stani….”
Vrijeme je i da rusi snime nesto slicno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10389 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 331, 332, 333, 334, 335, 336, 337 ... 520  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]