banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 15:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 730 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Jan 2012, 16:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Đe nam Zlaja nestade :D

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 16:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
soba 39 je napisao:

Ode na posao u svom Grand Rapidsu :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 16:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
Da nam dugo zivi nasa REPUBLIKA SRPSKA !!!
Srecan ti 20. rodjendan !

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2010, 08:17
Danny ^_^ je napisao:
soba 39 je napisao:

Ode na posao u svom Grand Rapidsu :lol:

:lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 17:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2011, 21:09
Srecan rodjendan Srpske svim gradjanima RS, pozdrav iz BG

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 18:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Banjalucki_Behar je napisao:
Schlager je napisao:
Ne treba likovati nad ovolikom količinom pakosti,mržnje i otrova koji stižu iz sarajevskih medija i portala.
To je zadnja stvar kojoj se treba radovati,i mnogo bi bolje bilo za sve da su i oni sa poštovanjem i uvažavanjem ispratili ovaj naš jubilej,poslali predstavnike i sl....Bar ja tako mislim.

Ko bi onda glasao za njih????

Mi :lol:

:lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 19:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Osim Banja Luke jesu li ostali gradovi organizovali vatromete ?

I jos jednom

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kCZg-pVSMzs[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 22:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Мој свеопшти дојам је позитиван у поређењу са прошилим годишњицама, тема на овом форуму са лијепим жељама и пригодан програм у Банском двору. Сада је то дигнуто на један виши ниво.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_mDSNcaRlTM[/youtube]

ПС
Нисам знао како се на енглеском каже прослава годишњице. Бошње немојте се љутити, мислим немојте да ставим тачку на сву браћу загребачку.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Filozofe, što si u pozadini ovog video snimka pustio tužnu numeru? Ova numera se najčešće pušta uz tužne i sumorne priloge. :(

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 23:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Добар Луцић, добар! Најбоља је зајебанција са патријархом :D

Citiraj:
Stenogrami i kamenogrami: Rođendan Republike Šumske
Bevanda i rakidža

Slika

Transkript prijateljskog ćeretanja na proslavi 20. rođendana Republike Šumske: da li su Tadića kamenovali palačinkama; kako objasniti patrijarhu da Šumska još nije deo Srbije; da li je pronc Aleksandar prestolonaslednik Evropske Unije; ko je kome premijer, a ko predsednik...

DRAGAN ČOVIĆ: Haj, veseeeliiii seeeee, kuućniiii domaaaćineee...

MILORAD DODIK: Tiše malo, dragi Dragane, nismo u Laktašima.

ČOVIĆ: Nismo ni daleko, mili Milorade. U našoj smo Banjoj Luci.

DODIK: Čuj: vašoj?

ČOVIĆ: Pa da. Srpskoj, a našoj.

DODIK: Joj, nemoj tako, molim te...
ČOVIĆ: Jesam li nešto krivo kazao? Nisam mislio ništa loše.

DODIK: Znam da nisi, dragi Dragane. Kad smo ja i ti nasamo, onda možeš da govoriš šta oćeš. Ne moraš ni da misliš. Ali sad su mi ovdje zvaničnici iz Srbije, pa je malo nezgodno...

ČOVIĆ: Šta je nezgodno, mili Milorade?

DODIK: Pa znaš, oni su traumatizovani. Nije njima do našeg šegačenja.

ČOVIĆ: Ja se ne šegačim. Ja se stvarno osjećam ko u svojoj kući. Ko što se i ti, nadam se, osjećaš u Mostaru.

DODIK: Sve je to lijepo i krasno, dragi Dragane, ali znaš, naša braća iz Srbije mogu pogrešno da shvate to kad ti kažeš „Srpska, a naša“.

ČOVIĆ: A što bi pogrešno shvatili, mili Milorade?

DODIK: Pa znaš... ovi Šiptari u Prištini se šegače oko toga.

ČOVIĆ: Oko Republike Srpske?

DODIK: Ma ne, već oko Vajfert piva.

ČOVIĆ: Šta ima da se šegače s Weifert pivom? Super pivo. Možeš ga i s vinjakom, a možeš i onako samo...

DODIK: Nije stvar u pivu, pusti sad pivo! Stvar je u reklami. Dakle, bila reklama za Vajfert pivo i na njoj pisalo: „Svetsko, a naše!“ A onda ovi Šiptari usred Prištine ispisali grafit „Kosovo – srpsko, a naše!“
ČOVIĆ: Ma ne mogu vjerovat...

DODIK: Evo, pitaj naše ljude koji su išli tamo. Jedva žive glave izvukli. Boro, ajde kaži našem drugaru Draganu kako je bilo kad su te kamenovali na Kosovu.

BORIS TADIĆ: Na Kosovu i Metohiji.

DODIK: Izvinjavam se: na Kosovu i Metohiji.

BORJANA KRIŠTO: Joj, znači – dvaput su vas kamenovali.

TADIĆ: Kako dvaput?

KRIŠTO: Pa na Kosovu i na toj Metohiji.

TADIĆ: Tačnije, tamo kod Dečana.

KRIŠTO: Znači: triput? A čime su vas kamenovali?

TADIĆ: Aman, bre, ženo, čime da me kamenuju sem kamenjem?! Čime se kod vas kamenuje? Palačinkama?

KRIŠTO: Ne znam za palačinke, ali znam da se onako narodski kaže...

TADIĆ: Šta se kaže: kamen po kamen – palačinka?

KRIŠTO: Joj, što je to smiješno... Ali ne kaže se tako nego se kaže: bacali se drvljem i kamenjem...

DODIK: Ajde da ne drvimo više o tom drvljenju i kamenovanju. Dođite da vas upoznam s našim patrijarhom. Vaša Svetosti, ovo su naši prijatelji Hrvati: gospođa Borjana Krišto, gospodin Dragan Čović, predsjednik HDZ-a...

IRINEJ: Kad pre smeniše onu sedokosu devojku?

DODIK: Mislite na Jadranku Kosor? Nisu je smijenili. Ona je predsjednica HDZ-a u Hrvatskoj, a naš drug Dragan je predsjednik ovdašnjeg HDZ-a, HDZ-a, kako da kažem...

IRINEJ: Šta ima i HDZ Republike Srpske?

DODIK: Pa nema još, Vaša Svetosti... Vidiš, Dragane, to je odlična ideja. O tome ćemo kad se drugi put vidimo... Dragan je, Vaša Svetosti, predsjednik HDZ-a, kako da vam to objasnim...

ČOVIĆ: HDZ-a BiH.

DODIK: Dragane, ja sam te lijepo pozvo na krsnu slavu i rođendan Republike Srpske, a ti meni tako. I to pred Njegovom Svetošću.

ČOVIĆ: Pa nisam ja kriv što mi se stranka tako zove.

DODIK: Jok, ja sam kriv. Ja bi to na tvom mjestu nazvo HDZ Herceg-Bosne, pa neka oni ajatolasi u Sarajevu vrište... Ali nećemo sad o tome. Vaša Svetosti, evo tu je još jedan Hrvat, osvjedočeni prijatelj Republike Srpske, naš novi premijer Vjekoslav Bevanda...

IRINEJ: Kad pre smeniste ono dete, kako se zvaše, Džombića?

DODIK: Vaša Svetosti, nismo ga smijenili. Džombić je premijer Republike Srpske, a Bevanda je premijer u Vijeću ministara...

IRINEJ: Ništa ja to, sine, ne razumem. Mnogo ste zakomplikovali.

VJEKOSLAV BEVANDA: Da vam ja objasnim. Ja sam premijer na razini cijele države u kojoj se nalazi i slavljenica Republika Srpska.

IRINEJ: Tadiću, kad ste postavili Hrvata za premijera Srbije?

TADIĆ: Nemam pojma o čemu govorite, Vaša Svetosti.

DODIK: Ja ću da objasnim. Znate, Vaša Svetosti, Republika Srpska još uvijek nije, radi raznih spoljnih faktora, ona još uvijek nije u sastavu Republike Srbije, već u sastavu tako nečeg što još uvijek formalno postoji, ali neće još dugo...

BEVANDA: Ja sam, da se ne uvrijedite, premijer toga što oni nekrsti i talibani nazivaju Bosnom i Hercegovinom.

IRINEJ: Au, dete, na šta ti trošiš svoje vreme... Ti nam ga, znači, ovde dođeš ko premijer susedne države?

BEVANDA: Bože sačuvaj. Susjedna država, to vam je jedna džamahirija u kojoj mi Hrvati nemamo nikakva prava...

DODIK: Ajde, ajde... Nije prilika za kuknjavu, nego za veselje.

IRINEJ: Stani, sine Milorade, da mi čovek objasni. On je u komplikovanijoj situaciji od našeg princa Aleksandra. Ako sam dobro razumeo, ovaj gospodin Vojislav Lubarda...

DODIK: Vjekoslav Bevanda, Vaša Svetosti. Lubarda je naš pisac, akademik...

IRINEJ: Dobro, izvinjavam se... Gospodin Bevanda je, ako sam dobro razumeo, premijer u državi za koju ne bi hteo da uopšte postoji, a princ Aleksandar je prestolonaslednik zemlje koja više ne postoji. Je li tako, Aco?

ALEKSANDAR KARAĐORĐEVIĆ: Ou jes, Jor Holines, it's big pležer for mi tu bi hijer in d hart of maj Kingdom, in dis bjutiful siti of Bendža Lajk.

DODIK: E ne može da izgovori Banja Luka, pa da se naopako okrene.

KARAĐORĐEVIĆ: Ou, maj frend Majlorad, it's marvelus selebrejšn vid sou mač bijer end eprikot rakidža...

TADIĆ: Nemoj slučajno da ga ispravljaš, jer ako pokuša da izgovori kajsijevača, ima da ga slušamo do zore.

DODIK: Jes, jes, rakidža, rakidža... Ajde, dečko, natoči i meni jednu rakidžu, pa da nazdravim sa Njegovim Veličanstvom. Da nam Bog poživi počasnog prestolonasljednika Republike Srbije i Republike Srpske!

ČOVIĆ: Mili Milorade, kako može republika da ima prijestolonasljednika?

DODIK: A tvoja ga kao nema?

ČOVIĆ: Misliš Hrvatska?

DODIK: Dobro Hrvatska, ali ja mislim na Herceg-Bosnu.

ČOVIĆ: Pa ja još nemam tu republiku...

DODIK: Nema veze, dragi Dragane, imaćeš. Princ Aca je i tvoj prestolonasljednik.

ČOVIĆ: Nisam baš siguran...

DODIK: Nego ko je? Da nije princ Mutaib od Saudijske Arabije?

ČOVIĆ: Nemoj tako, mili Milorade.

DODIK: Ako je princ Aca prestolonasljednik bivše Jugoslavije, onda to znači da će jednoga dana da bude kralj cijele Evropske Unije.

ČOVIĆ: Kako sad to?

DODIK: Fino. Je li Slovenija samo parče njegove Kraljevine? Jeste. Je li Slovenija ušla u Evropsku Uniju? Jeste. I šta to znači?

ČOVIĆ: Šta?

DODIK: To, burazeru, znači da Evropska Unija pripada srpskoj kruni i da ovi iz Brisela treba da dolaze ovdje u Banja Luku da im mi dijelimo zadatke, a ne da oni nama popuju. Mi smo gazde, a ne oni!

ČOVIĆ: Ali ako je tako kao što ti kažeš, onda će i Sarajevo skupa s nama biti u Europskoj Uniji...

DODIK: E jebiga, dragi Dragane, ti bi puko da mi ne zagorčaš krsnu slavu!

KRIŠTO: Mile, Mile, hajde me slikaj s Kusturicom da stavim na Fejs!

DODIK: Oćeš prije da te slikam sa Čovićem?

KRIŠTO: Može. Hoćemo ovdje?

DODIK: Nećemo.

KRIŠTO: Nego gdje ćemo?

DODIK: Na rentgenu.

http://www.e-novine.com/region/region-l ... akida.html

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 23:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
inace nesto ne praktikujem da visim na fejsu sad bez veze otvorih nekoliko stranica i ne mogu da se jebeno ne nacudim.svaki naslov sto sadrzi republika srpska ima po 500 komentara,e jebote 500 komentara

koja je to bolest

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 23:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Ne treba likovati nad ovolikom količinom pakosti,mržnje i otrova koji stižu iz sarajevskih medija i portala.
To je zadnja stvar kojoj se treba radovati,i mnogo bi bolje bilo za sve da su i oni sa poštovanjem i uvažavanjem ispratili ovaj naš jubilej,poslali predstavnike i sl....Bar ja tako mislim.

pa poslali su hrvati :-?

i mi cemo njima ici kad oni budu :D

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 23:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2004, 09:01
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 23:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Braneee je napisao:
Spoiler:
Slika

Предобро! 8)

Неко упита у вези ватромета и обиљежавања у осталим градовима. Колико ми је познато у свим већим градовима РС је обиљежен дан,паљењем свијећа и поменом за пале борце на трговима,код споменика... Биле су и неке манифестације,додуше у неким градовима тек данас. Ватромета више није било нигдје,ал сматрам да се прослава и само поштовање дана РС не исказује само у том ватромету,стога много је важније да је наш народ и у овако тешкој економској ситуацији јединствен када је у питању национално питање српског народа и очување Републике Српске,а то нема цијену......

Ето баш синоћ долазим из града и срећем неког човјека (бескућника) и тако ја стао да сликам билборд на коме је честитка,а он полупијан вели " Сине срећан ти дан РС". :)

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 23:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Svaka cast momcima sa Starcevice. Vidi se koje naselje je najjace :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 23:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Braneee je napisao:
Spoiler:
Slika

Stvarno PREDIVNO!!! :)

Vrh

PostPoslato: 10 Jan 2012, 23:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
А и браћа из Ваљева су нам честитала на прави начин. Велики риспект.

Slika

"Душмани би рекли творевина лажна, ти и даље буди поносна и снажна"

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 00:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

gdje je ovo?

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 00:00 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
meni je ovo sa starcevice jaci utisak od svih vatrometa,akademija,odlikovanja,3d mapinga i svega ostaloga...samo ovdje vidim ono sto cijenim u zivotu,a to su stvari iz srca i duse...sve ostalo mi je politizovanje,skupljanje poena,davanje odlikovanja svakakvim budalama koji su pljuvali i sad pljuju po Republici Srpskoj dok se preskacu najzasluzniji.....ispada da su Komarica,muftija Camdzic koji je ratovao u Armiji BiH protiv Republike Srpske, ili Vladika Hrizostom kome su puna usta Bosne i Hercegovine a sve najgore prica o Republici Srpskoj,vise zaduzili Republiku Srpsku od Radovana Karadzica.

a sto se tice otrova iz sarajeva zbog koga su se vidim svi raskukali,od novinarskih udruzenja,do ostalih poltrona,moje je misljenje da ne mozes ocekivati postovanje od nekoga koga ti ne postujes,tj milion puta sam i sa nase strane cuo price o tamnom vilajetu,teheranu itd,itd.....nakon toga mi je pickasto kukati,i podsjeca me na one shupke iz realnog zivota koji uzivaju da se sale na tudji racun,ali odmah se uvrijede kad se neko nasali na njihov,ili kad se neko kurchi ko majmun pa se iznenadi kad dobije shamarcinu....znaci,postuj komsije ako hoces da i oni postuju tebe,ili nastavi sa vrijedjanjem,ali onda nemoj kukati ko pizda kad i on vrijedja tebe...treceg nema!

Vrh

PostPoslato: 11 Jan 2012, 00:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
a sto se tice otrova iz sarajeva zbog koga su se vidim svi raskukali,od novinarskih udruzenja,do ostalih poltrona,moje je misljenje da ne mozes ocekivati postovanje od nekoga koga ti ne postujes,tj milion puta sam i sa nase strane cuo price o tamnom vilajetu,teheranu itd,itd.....nakon toga mi je pickasto kukati,i podsjeca me na one shupke iz realnog zivota koji uzivaju da se sale na tudji racun,ali odmah se uvrijede kad se neko nasali na njihov,ili kad se neko kurchi ko majmun pa se iznenadi kad dobije shamarcinu....znaci,postuj komsije ako hoces da i oni postuju tebe,ili nastavi sa vrijedjanjem,ali onda nemoj kukati ko pizda kad i on vrijedja tebe...treceg nema!

ја неБиХ рекао да ико овде кука ради реакција из Боснакистана, можда се неки ишчуђавају, мада не би требало, једноставно, занимљиво их је гледати како се копрцају. А њиХа ће једино да те поштују ако будеш у стању да им направиш геноцид, али овај пут за озбиљно...

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Poslednji put menjao sinip dana 11 Jan 2012, 00:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 730 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]