banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 21:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 848 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 43  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2014, 15:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Blackrose je napisao:
Aleksandar MK je napisao:
Kako možete reći da je kriza kad u gradu ima 70 000 automobila ? Halo bolan, ne možeš danju proći ulicom, sve po jedno u kolima, ulice zagušene totalno. Od čega je to sve kupljeno ? Pa nije palo sa neba. Kafići puni svaki dan, ne dijele konobari piće gratis, na duvan se baca mjesečno 100-150 maraka... o kakvoj krizi mi govorimo ?

možeš li se oženiti, kupiti stan, izroditi dijete, priuštiti mu sve mu što treba, otići na more?

ajd kad ne budeš živio sa tatom i mamom i kada ti oni ne budu davali za kafu u nekom od tih kafića što navodiš, javi se.

Upravo ovo. Lako je tudjim kurcem gloginje mlatiti i ako znas da ce ti neko uskociti cim prigusti i zajebes nesto. Al' ajd stisni pa uleti sam u tu pricu pa nam onda dodji i reci kako nema krize.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 15:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

shakal je napisao:
Živjeli su ljudi u Jugoslaviji 50-ih bez mnogo stvari koje mi danas imamo pa su bili i sretniji i zdraviji i znali da skromnije žive. Danas ako svako nema kola odma' ne valja.

Jesu, jesu...zato mi sad nadji nekog starijeg od 50 godina da je zdrav.

Pa čim je standard porastao krenu se više jesti mesne prerađevine i ostale namirnice životinjskog porijekla, više slatkiša i slično. Kupi se auto, manje se kreće. A zna se gdje to vodi.

Za Japan i Kinu jedno vrijeme bolesti krvih sudova su bile nepoznanica, čak su za fakultete morali uvoziditi leševe da bi studenti učili i vidjeli aterosklerozu. Danas zahvaljujući modernom vremenu i oni ih imaju na izvoz.

Koliko vidim ti si njima ustpupio mozak za istrazivanje pa tebi nije nista ostalo :( :(

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 15:51 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pročitaj malo o Okinawi i nekim drugim mjestima, posebno o ljudima koji su preživjeli glad i WW2 zahvaljujući kojem su stekli neke navike koje su ih i održale u životu do duboke starosti. Nije zgoreg. Ljudi mnogo obrazovaniji i stručniji od mene objasnili.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 15:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ta riza da valja ne bi bili svi onako mrsavi i visoki 1.60

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 15:53 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
8) :lol: :lol: :lol: :lol:

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 15:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Aleksandre, sine..de tebi teta Bleki nešto objasni.
Ono, nije da umiremo od gladi...ima se za paštetu, treću klasu graa, parizer Misov i slično
Može se svakih toliko otići u Igalo, naravno, torbe pune gore navedenih parizera i pašteta. More je more, svugdje je slano, a ono blato, kažu da je ljekovito. Ne mora biti 7 dana, dovoljno je 5. Ostalih 25 će se razvući onaj gra što si kupio na akciji.
Auto, pa, može se naći za 3-4000 KM nešto maloljetno..otplati se to kroz koju godinu pa i od otpada dobiješ koju crkavicu.
Vrijeme je ženidbe...ma u stan od 50kvadrata komotno stanu tri generacije. Dok izrodiš djecu, baba i deda će svejedno pomrijeti.
Kad bratov mali preraste svoj bic, fino prelakiraš pa i ono tvoje dvoje mogu da se nauživaju. Hti bi i sina..al jbga, još nisu smislili kako u kupatilo da ugrade krevet.
Imaš fax i platu 700KM kod privatnika Jeeeeeeeeeee. Pa čistačica ima 400 a ti čak 300 više od nje. Milina. Onaj pobjedonosni osjećaj kad dobiješ platu pa uzdignute glave prođeš pored nje :D
Sreća pa punac i punica imaju vikendicu na selu i par kvadrata bašče..rodio paradajz a biće i graa :D onaj treća klasa se užižljivio.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 16:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja znam da ima privatnika dje ljudi s fakultetom imaju i 500.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 16:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
vjerovatno pripravnici, obuka, probni rad etc. Ovaj već radi par godina, dobio povišicu.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 16:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima svega danas, sta da ti pricam.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 16:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Nema šta Tadić Dodiku mnogo prigovarati o brojkama. TE Stanari, HE Mrsovo, Bolnica Bijeljina, istorijska rekonstrukcija KBC-a i još hrpa stvari u zdravstvu, stambeno zbrinjavanje porodica poginulih i invalida, povećane i redovne penzije, plate, invalidnine, konkretna pomoć poplavljenima, pokretanje Rafinerije, auto-put BL-Doboj, auto-put do Gradiške. Da je SDS ostao na vlasti još uvijek bi bušili tunel u Laktašima. Održavanje fiskalne stabilnosti u vremenu kad su mnogo jače države od naše propale, itd. Naravno, daleko je to od dovoljnog ali u odnosu na Tadićevu stranku i njegove koalicione partnere koji nisu osjetili finansijsku krizu dok su bili na vlasti i više nego dobro.

Realno da je SDS napravio samo onoliko koliko su oni i njihovi tajkuni izvukli iz države i preduzeća Dodik nikad ni ne bi došao na vlast.

Slika

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jaooooo :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 16:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Headshot

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 16:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
možda su borg?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Evo botine i ovde: https://www.facebook.com/frontal.ba/pos ... comments=4

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 16:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Hahahahah.
Bust.

Послато са LG-D605 уз помоћ Тапатока

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 16:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
GialloRosso je napisao:

Nije to on. Bar mu to nije pravi profil.
Elem, oglasila se i Elektrokrajina povodom tvrdnji koje je Tadić iznio o gubicima na mreži
Citiraj:
“Elektrokrajina” Banjaluka je tokom devet mjeseci ove godine zabilježila distributivne gubitke od 14,5 odsto, a visoki nivoi gubitaka koje je naveo kandidat Saveza za promjene za predsjednika Republike Srpske Ognjen Tadić bilježeni su prije 2006. godine, saopšteno je iz ovog preduzeća.

http://www.bl-portal.com/vijesti/rs-i-f ... tacne.html

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 17:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2004, 14:58
Ne znam da li je jedan od mogucih SNSD-botova, al ovo sto pise forumas 'ozna' je ipak ono sto u najvecoj mjeri pogadja poentu.

Proletio sam malo i kroz komentare ovih s druge strane na 'klix-u', i evo vam jedan koji opet precizno objasnjava dosta toga:

Citiraj:
EU i SAD su svjesne realne opasnosti da posao u BiH ostave nesređenim, jer mi jesmo potencijalno žarište za novi sukob u Evropi, što sebi EU, a ni NATO s kojima dijelimo 1000 kilometara granica, neće dozvoliti. Priče o tome kako njih nije briga jednostavno ne stoje. Mi nismo međunarodni prioritet, ali slučaj jesmo. U ovu zemlju su uloženi milioni i milioni američkih i evropskih para, i nema ništa od toga da će oni sve to pustiti niz vodu.

Kako su svi političari već najavili, po završetku izbora kreće novi pokušaj da se izmjeni Ustav, ovaj put pod sponzorstvom Njemačke. I vrlo je bitno koga ćemo mi, kao Bošnjaci, izabrati za svoje pregovarače, ali i ko će biti s druge strane. Imati SDS koji je je već, kroz period 1996 - 2004., pokazao da ne stoji baš najbolje pod međunarodnim pritiscima i ucjenama, je bolje za BiH od SNSD-a koji nema šta da izgubi.

Kako rekoh, daleko od toga da je SDS sada neka probosanska partija ili nešto slično, ali činjenica da su kooperativniji sa strancima itekako stoji.

http://www.klix.ba/forum/veceras-rusimo ... 8s300.html

I zbog ovoga bi, opet ponavljam, dao glas Dodiku. Ali, jbg, bas nikad nisam glasao, nisam dolje, pa tako necu ni sutra..

Cinjenica jeste da izborom nove EK-Evropske komisije i na njenom vrhu ovog Hana i sad nakon ovih nasih izbora, krece se u novu rundu pritisaka na BiH, i prevashodno mislim na RS, s ciljem izmjene Ustava.. Polit. vrh Bosnjaka nije glup i otud podrska nekompetentnom (tupavom) Tadicu, koji bi se opet nacisto politicki samoubio (a uz sebe i RS) kad bi ovi iz EU i MZ krenuli da ga drljaju iza zatvorenih vrata..

Dodik, ma kolika primitivna drtina, bully (ili sta vec..) izgledao, mislim da bi pokazao mnogo vise slifa i takta u ozbiljnim situacijama i najdelikatnijim stvarima koje bi se ticale RS,... Utisak mi je da mnogo bolje poznaje vrijednost tih stvari i shvata 'win-loss' odnos u donosenju takvih mogucih ustavnih mjera kljucnih za dalji opstanak RS. A gledajuci ovaj duel pokazo se, jbg, i kao musko, pruzajuci ruku na kraju. Ne mislim da je htio da mu proda jeftinu foru, vec se iznervirao kad je ovaj krenuo da trpa ruku u svoj sako. Vidim da je neko vec rekao, da ne bi Tadic ucestvovao u takvim izvjesnim pregovorima sa EU/MZ, vec bi stranka istakla nekog drugog u ime RS.. ja se pitam samo:- koga onda? Ne vidim apsolutno da imaju iole kakvog eksperta, recimo medjunarodnog prava, u svojim redovima! :-?

Inace, ranije me politika uposte nije zanimala, pa nisam znao ni da je ovaj Zeljko Mirjanic sa pravnog u SNSD-u, i nije mi poznato koliko se on sam kompromitovao u toj istoj stranci prethodnih godina. Al da pitam jos: Sta je i sa onim Petrom Kunicem? -koliko davno sam ga nekoliko puta upratio, osim kao izuzetan pravnik djelovao mi je i kao dosta jaka licnost i covjek od povjerenja.. Mozda bi bio jedan od idealnijih kandidata za mjesto predsjednika RS u ovom momentu -ako se vec nije povukao iz polit. zivota, jer ne znam.. ili duzi neku ozbiljniju f-ju tamo u zajedn. institucijama BiH!??

Ajd, ako budem imao volje, napisacu malo kasnije i neki svoj osvrt na opstu ekonomsku situaciju i dalje predvidjanje, iako mi to nije fah.

Moj Slageru, ne znam sta te drzi u toj stranci, bez uvrede, ali ocigledno da ste i sami uveliko nesposobni kad ste ovakvog Tadica poturili kao kandidata.

Ali da se razumijemo do kraja, i ja sam apsolutno za to da se mijenja ovakav sistem vlasti, kao sto je bila prethodna, ali ovih prethodnih mjesec dana predizb. kampanje je pokazalo da mi ovakvi, vise seljacki populus, nismo iole kadri da iznesemo novu ideju/nesto novo u jedno dogledno vrijeme.. U tome je najveca tragedija! -ali, da ga hebes i ne zavisi to samo od nas..

Uzgred jos, volio bi kad bi se neko ovakav i ovde pojavio: http://dostajebilo.rs/

Pored svega (i mene koji nece dati glas nikom), jos da kazem da najveci promasaj sinocne emisije moze biti odluka za jos vecu apstinenciju glasaca u RS, sto se najgore moze odraziti na sastav skupstine i bosnjaci na kraju uzmu i vise od tih 10 mandata koliko im max. predvidjate, a onda ce biti vrlo nategnuto za formiranje skupstinske vecine i nove vlade..

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 17:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
I sta kazu sdsovci "reformisali se" , "imamo nove ljude", "bijela knjiga :D :D : D" ahaha.

Daj bre zar nema niko u tom SDS-u gram mozga da umjesto onog balvana kandiduju covjeka koji stvarno moze biti predsjednik ?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 17:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
prasica je napisao:
Sve ti je super, osim da smo jedna zemlja.

А нисмо нити ћемо икада бити.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Tadic se upravo pravdao na atv...bolje da nije.
kaze htio sam pokazati da se moze i bez grubosti i sile.....
pa ako ti moras ovjasnjavati sta si htio onda je sve jasno

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 848 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 43  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]