banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 06:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Jun 2012, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
dado_n je napisao:
Zar nisu svi u gradskoj skupštini podržali prodaju zemljišta investitoru???
Kako se onda opozicione stranke tek sad sjetile "buniti" protiv toga???

Zašto se o tome mora na ovoj temi?

Svi su oni isti...

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 12:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
http://rtrs.tv/av/player.php?id=18802&x=1

Prilog o parku prvih 5 minuta.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 13:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2005, 00:47
Борац 1926 je napisao:
gnusni_snjesko je napisao:
mozda je vec neko nesto spominjao ali da ne listam 30 strana nazad, gdje su silni organizovani Vulturesi na protestima? ako se ne varam, dok je Medo bio (jedan od) vodja u Picinom parku su se skupljali navijaci....

Зашто они? Јел парк само њихов? Јел само они живе у овом граду? Јел само они треба да се боре за све нас?
Када год треба нешто да се протестује онда крене прича "само да Лешинари крену и ићи ћемо сви", а када се било шта ружно у граду деси онда иде прича "то си сигурно Лешинари, кретени, наркомани...". Не мислите ли да им је можда доста тога да данас слушају једно а сутра друго? Овај град никада није имао и никада неће имати слуха за њих. Свјесни су они тога па тако и поступају. А умјесто да поново тражите дежурне кривце изађите на протесте

П.С. Немојте да се заваравамо да на протестима нема Лешинара (Vulturesa)

zasto oni? samo njihov? samo oni? jesi ozbiljan?

to bi mogao pitati da nije dosao ni jedan covjek na proteste. cinjenica, nisu to protesti ako se Hazbiju ne razbije izlog. mozda sam i ja pogresno skontao parolu NAS KLUB NAS GRAD. kada su nesto slicno pokusali na Zvezdari da naprave Delije se mjesec dana nisu micale sa mjesta.

uopste nisam podjebavao nego sam samo pitao o cemu se radi,a nadam se da nisam dobio pravi odgovor

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 13:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pitam fino da li neko zna zasto nema organizovanog protesta navijaca, izmedju ostalog zato sto ih ima gomilu,a ne da iz dana u dan dodje samo nekih 100 ljudi

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 14:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Nov 2010, 22:12
V@nja je napisao:
Boli Mladju Ivanica qrac :lol:

On ima qurac ??? Ajde nemoj me zasmijavati .. :)

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 14:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
jbg...sad ga i ti pretjera...reci mi iskreno jel ti smatras da su svi gradjani Banja Luke protiv gradnje?....ja sam za to da se Banja Luka izgradjuje, a da se okolina Banja Luke uredjuje sa zelenilom te sportskim sadrzajima...Banja Brdo, Ski staza sa vjestackim snijegom, Slatina ogoroman potencijal, Sibovi...i.t.d...a u grad treba da se izgradjuje te otvaraju nova radna mijesta i prave pare...

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 14:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Radna mjesta se ne prave otvarajući butike, kladionice i kafiće. Radna mjesta se stvaraju praveći proizvode pogone. Broj radnih mjesta na toj površini će biti zanemariv.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 14:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nazalost tako je bilo pre, sada su radna mesta butici i kladionice

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 14:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
u ovoj zgradi će najmanje novih radnih mjesta biti. Najveći dio (i jedini siguran kupac prostora) je Telekom i on će se komplet preseliti sa svojih 10 lokacija i prebaciti radnike.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 14:19 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Mar 2011, 14:09
pitam fino da li neko zna zasto nema organizovanog protesta navijaca, izmedju ostalog zato sto ih ima gomilu,a ne da iz dana u dan dodje samo nekih 100 ljudi

Написао сам већ, када год треба нешто да се протестује онда крене прича "само да Лешинари крену и ићи ћемо сви", а када се било шта ружно у граду деси онда иде прича "то си сигурно Лешинари, кретени, наркомани...". Не мислите ли да им је можда доста тога да данас слушају једно а сутра друго? Овај град никада није имао и никада неће имати слуха за њих. Свјесни су они тога па тако и поступају.
Ово очему ти причам само потврђује твоја реченица:
cinjenica, nisu to protesti ako se Hazbiju ne razbije izlog

Већина вас наших суграђана размиља овако о тим момцима, и онда ја питам тебе зашто они да "гину" док ви у 99% случајева ладите муда, критикујете и осуђујете сваки њихов потез и продајете шупљу причу???

Понављам, немојте да се заваравамо да на протестима нема Лешинара. Мислим да су они довољно самосвјесни па појединаца и чланова има довољно и у парку. Нису они као многи који за гајбу пива или тапшање по рамену продају своје идеале.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 14:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Dok vi protestanti ovde šupljirate i palamudite, ljudi od akcije i rezultata u pomenutom "parku" već kopaju temelje :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

prvo, dosta drugova imam koji su u tim kontovima tako da....

ali pojasni mi jednu stvar molim te, kako oni ginu za mene? gdje se bore za nas? ko ceka da ih oni predvode? koji sam to sastanak ja propustio?

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 14:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
realno,jel moze neko i zamisliti vodje lesinara na protestu pored onog iz buke,pojedinih opozicionih politicara i kompanije,ha,ha,ha...ja vecinu starijih momaka iz lesinara znam,znam njihov odnos prema patriotizmu,i jako mi tesko zamisliti tu sliku 8)

pojedinci bi trebali shvatiti da ce prije svojim prisusutvom odmoci skupu i ovim opravdanim protestima,nego pomoci,pogotovo politicari....

ja sam se prvi put preplasio da ce toma izgubiti izbore od tadica,onda kad tomi poce stizati "podrska" od vesne pesic,natase kandic i sl....jos da ga je podrzao havijer solana i hilari klinton i medlin olbrajt,ne bi trebao ni izlaziti na izbore koliko bi ubjedljivo izgubio zbog te "podrske",ha,ha,ha

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 14:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

90% onih koji su ovih dana na protestima sinoc dosli na koncer Cole koji su organizovali upravo ljudi koji su unistili park i to parama poreskih obveznika. Trebali su bojkotovati Milin koncert, kao i onaj u Akvani od Nine Badric, jer time daju podrsku velikom vodji :lol:

Necemo dvostruke arsine!!!
Betonirajte Banja Luku i dajte narodu igara!!!

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 14:35 
Pripravnik
Pripravnik

ali pojasni mi jednu stvar molim te, kako oni ginu za mene? gdje se bore za nas? ko ceka da ih oni predvode? koji sam to sastanak ja propustio?

У праву си - никако, нигдје, нико, ниједан...живи у свом свијету

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ili nemoj pisati takve stvari ili ih pojasni kada te neko zamoli

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 14:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nema covek informacije pa lupa, ako je svojevoljno doslo desetak ljudi koji inace idu na utakmice, ne znaci da su vulturesi bili prosutni i da su u ime navijaca bili tamo.
Koliko znam oduvek je tradicionalno okupljanje bilo na baterflaju, picinog se i ne secam

Edit: a i ovo sto Schlager rece, koji ce moj sa ovom opozicijom, bukom i NVO, koji pokusavaju prikupiti poene

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 14:54 
Pripravnik
Pripravnik

Да ли си се ти бунио са њима против "ноћи шампиона" (праоница новца) због које годишње спорт града Бањалуке буде ускраћен за готово 1.000.000 км?
Да ли си ти био на улици са њима када су ти исти изашли на улицу и пред општину да протествују против уништавања ФК Борац и спорта у граду уопште?
Да ли си дигао свој глас са њима против фамозне изградње стазе за Формулу 1 у Залужанима?
Да ли са њима изашао на улицу да дигнеш свој глас против Рафтинга у који је у 2 године згурано 12-15.000.000 км?
Да ли си се и ти бунио против предстојећег падобранског купа за које ће бити издвојена средства у висини од скоро 20.000.000 км?
Да ли си се бунио са њима 2 године за редом на Кастелу у склопу концерта "Друга страна улице" када су свирали Бањалучки бендови јер у том тренутку нису имали гдје да свирају у граду па су изреволтирани момци успјели организовати концерт и то на Кастелу?
Да ли смо се заједно њима бунили против рушења малог Борчевог на 100 метара од пициног?
...
И ово је превише

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ako su se bunili protiv sportskih manifestacija u gradu i pravili svirke, to je super ali nemoj mi onda govoriti da ginu za mene (nas)!

ode ovo u off, izvinjavam se, samo su me zanimale neke stvari

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2012, 15:08 
Pripravnik
Pripravnik

Слушај тај новац који се издваја из градског буџета за те "спортске манифестације" је и твој и мој - НАШ! (можда ниси упознат са чињеницом да се градски буџет пуни од наших пара)! Ипак праву си, борили су се за себе...
офф је одавно зато ајмо у пицин фин је дан

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]