supersonic je napisao:
sinip je napisao:
Ја сам "мало старији" па знам. Ја да сам запуцао са шлепером, освануо бих на вечерњем дневнику РТРС-а са лисицам на рукама и окружен војном полицијом као шверцер и ратни профитер.
Е те и такве патриоте само мијењају партијске дресове и возе по старом. Од врха до дна државе, тј. све до мјесне заједнице у којој се неки "патриота" овајди око предизборног асфалтирања путева. И гаде се и мени, шта с тим?
Немој да те страх на шта ће да личи држава, гледај на шта ћеш ти да личиш за 50-60 година и тако и поступај. Јер сви што оду, могу и да се врате, никакав проблем.
Jest, samo zasto bi se neko vracao ? Kad recimo, ovim tempom i radom drage nam vlasti, Republike Srpske nece ni biti za 50 godina...
Ovo ne mislim samo za crvenu bandu koja je trenutno na vrhu, mislim na sve. Sutra izbori da budu, ti nemas za koga glasati..
То ти је све ШББКББ, ал кад смо већ на том терену, ето рецимо за 10 година Француску заузму муслимани, у Аустрији и Ње'ачкој на власт дођу нацисти, Швајцарци протјерају све ко није Швајцарац, Енглеска, Шведске и Норвешка се замрзну због "глобалног отопљавања" и куд ћеш - шта ћеш, има да се вратиш.

Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.