|
Dobro, mozemo mi sad da ubijemo i vlasnicu i pse, ali covjeka vise nema...
Tom covjeku je zasmetalo, pretpostavljam, sto su psi iskocili iz dvorista, i prepali valjda njega i djecu, on je poceo da galami na vlasnicu pasa... E sad, tu treba da se primijeni ne zakon o ljubimcima ili cemu, vec zakon 1 na 1. Dakle, ako se zelis s nekim posvadjati/potuci (otkud znam), onda fino pravedno, a ne s jedne strane covjek s djecom ili unucadima, s druge pojedinac s nekoliko agresivnih dzukeletina. Pa mislim, molim lijepo...
To je ubistvo iz nehata, i ne moze samo prekrsajna prijava, i takodje,ako vec drzis pse koji s lakocom preskacu prepreke koje preskacu konji u utrkama, onda ih fino ogradi kako prilici, i naravno udovoljavaj njihovim potrebama, malo istrazi o zivotinjama koje imas, kad vec imas... Mada opet, upitan je karakter i psihicko stanje osobe koja u dvoristu drzi nekoliko azijskih ovcara od po 70 kg koji mogu da preskoce ogradu od 1,5 m... Ali nema veze, njena stvar, neka ima antilopu u kuci ako hoce. I jos jedno, zasto ih nije pelcovala? Kosta, ali kad se vec ima da se kupe psi, imace se bogme i za pelcovanje. I nije opravdanje da 80℅ ljudi to ne radi.
_________________ prokelj je napisao: Uskrs je paganski praznik u svrhu velicanja boginje Ishtar koja blage veze sa Isusom nema. Уметник - онај који умеће. Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!
|