banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 357 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Sledeća

Kako se planirate izjasniti na predstojecem popisu stanovnistva u BiH
Glasanje se završava 14 Okt 2012, 21:04
Hrvat 3%  3%  [ 3 ]
Srbin 77%  77%  [ 67 ]
Bosnjak 3%  3%  [ 3 ]
Bosanac 8%  8%  [ 7 ]
Ostalo 8%  8%  [ 7 ]
Ukupno glasova : 87
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Okt 2012, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Nacija ili ti etnos Bosanac ali i Hercegovac ne postoji i teško da će to neko progurati. Postoji taman koliko su i Dalmatinci pripadnici posebne nacije. Bošnjačkim strankama najmanje odgovara da se dio njihovog etničkog korpusa izjasni Bosancima u većem broju jer u tom slučaju manje fotelja za njih.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 07:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Национално и религијско изјашњавање треба оставити као слободне и опционе рубрике, без понуђених опција. Сваком треба дати могућност да се изјашњава како жели (козмополита, атеиста, агностик, босанац, херцеговац, крајишник,...). Иначе, уопште не видим неки смисао религијског и националног изјашњавања у попису, с обзиром да је попис техничка а не политичка ствар. Ја лично се нећу изјаснити по овим питањима или ћу рећи да напишу неке глупости како ми они накнадно не би нешто дописали и наметнули.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 08:05 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
ima li nas Bosanskih Srba na toj listi

Srbijanac nisam i necu da budem Bosnjak nisam Hrvat nisam Srbin iz Bosne ili Bosanski srbin jesam i smatram da je to jedino pravo ime za nas jer u protivnom dajemo pojedinim svinkterima za pravo da kazu da smo mi "dosli" sa strane tj. iz Srbije (gluvo bilo)
ja sam Bosanski Srbin koji se ponosi sevdalinkom a ne trubom i koji se ponosi prijateljstvom sa komsijama drugih vjera i nacionalnih pripadnosti
Srbin koji ide kod komsije da cestita Bajram ili Bozic i koji na Slavu zove i komsije a ne samo drugove iz stranke, srbin kome ne smeta kako mu se bracna supruznica ili snaha i zet zovu

jebaj ga sad kad procitam mozda je i bolje da nema ovakvih na popisu jer da ima mozda bi bilo svjetla u tamnom vilajetu a to nije dobro jer svjetlo samo oslijepi sismise

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 08:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Njemacki Jevrej... Ne ide... Jevrej i to je to... Svaba i to je to...

A koga zoves i kome ides na slavu je stvar ljudstva i izbora, ko ti je zena, stvar sticaja okolnosti :P

A sevdalinke volim taman koliko i sargije, ali stvar mog uha. Ne nekog izbora :P

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 08:27 
Stara kuka
Stara kuka

nece da moze haveru ja sam i uvijek cu biti bosanski srbin ako nista iz jednog razloga
bosna nije moja druga zemlja vec moja DOMOVINA ne dam jarane nikome da sere po meni i da kaze da sam dosljo u bosnu nisam i necu biti

mogu supci da vrte 20 genercija unazad pa da kazu tvoje pleme je iz rumunije doslo ali mogu i ja njima da kazem da je postar koga greskom ne zovu tata iz like a njegov (postarov) pradjed iz makedonije

ps
nisam Srbin jer sa onim supcima iz Srbije nemam nista zajednicko sem ljubavi prema cvarcima i fahreti jahic kao sto se oni ljute kad im neko kaze srbijanac tako se i ja obradujem kad mi oni kazu `ej bosanac`
onda znam da pripadam skupini koja je oplodila sloveniju izgradila njemacku i pojebala novi(o) sad(janke) 8)

Poslednji put menjao chils dana 12 Okt 2012, 08:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 08:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To stoji, kao sto u Rovinju stoji crkva... Necemo reci da je srpska, ali cemo reci da granica nije bila uvijek na Drini :P

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 08:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I da, u Srbiji jedino sto ima Srba je ono divljina po Sumadiji i po Vojvodini. Ovo sve ostalo... Bljak...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 08:34 
Stara kuka
Stara kuka

nisi ti bio u trstu da vids sta je crkva ;)

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 08:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kaze meni jednom neki Ciga/Vlah sta li je, iz Pozarevca... Ti si Bosanac, ti nisi Srbin, ja sam Srbin... Reko ok, a kojim jezikom pricam kod kuce... On ce, pa srpskim... A ti?

...sad okrece glavu...

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 08:48 
Stara kuka
Stara kuka

a sto se tice vjeroispovjeti posto nisam skrtica tj ne naginjem judaizmu i hriscanstvu (dajem cak i taksiti baksis ) odlucio sam da uprkos molbama koje sam primao od dzizusovog malog predjem u pastafarijanstvo i ako njegova spageta dozvoli u (svojoj beskonacnoj ukuvanosti) dobijem i diplomu svestenog lica koje ce u buducnosti nedeljom imati liturgije za pastafarijance i nasu bracu i sestre veg-pastafarijance negdje u gradu oko 12-13 sati taman da se priceste ovi sto su vinom jutarnje kupanje vrsili
za sve one kojima je dosadilo slusati o djecacima sa bliskog istoka i njihovim politicki korektnim dozivljajima pridruzite se i podrignite u veselju i sreci doma svog (bio on iznajmljen ili pod kreditom)
http://www.venganza.org/

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 08:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Neka fala :P

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 08:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
chils je napisao:
nece da moze haveru ja sam i uvijek cu biti bosanski srbin ako nista iz jednog razloga
bosna nije moja druga zemlja vec moja DOMOVINA ne dam jarane nikome da sere po meni i da kaze da sam dosljo u bosnu nisam i necu biti

mogu supci da vrte 20 genercija unazad pa da kazu tvoje pleme je iz rumunije doslo ali mogu i ja njima da kazem da je postar koga greskom ne zovu tata iz like a njegov (postarov) pradjed iz makedonije

ps
nisam Srbin jer sa onim supcima iz Srbije nemam nista zajednicko sem ljubavi prema cvarcima i fahreti jahic kao sto se oni ljute kad im neko kaze srbijanac tako se i ja obradujem kad mi oni kazu `ej bosanac`
onda znam da pripadam skupini koja je oplodila sloveniju izgradila njemacku i pojebala novi(o) sad(janke) 8)

Jebote Chile, sad si me stvarno zajebunio sa ovim regionalno nacionalnim pretumbacijama , a kazes da sam ja sklon tim doskocicama, koje to i jesu i nista vise i nista manje.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 09:19 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Odrednica "Bosanski Srbin" je dvosjekli mač....pruža mogućnost da nas se za sto godina posmatra kao i Lužičke Srbe...koji eto, slučajnosti imaju slično ime, možda imaju i iste pretke ali nisu isti etnos.Isto tako, šta je sa Srbima Hercegovcima? Ja se smatram Srbinom, Bosancem (regionalna odrednica, da se ne nakače smarači.). Ako Hertz ima puno pravo da kaže da je Hercegovac i niko mu na to neće ništa reći imam i ja pravo da budem Bosanac. Obojica smo Srbi.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 09:26 
Stara kuka
Stara kuka

razmnozavaj se

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 09:31 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
po regionalnoj odrednici pre bih rekao da smo mi krajisnici vise nego bosanci.Srbi su oduvjek smatrali Bosnu kao srpsku zemlju ,pa su tako isrpske nacionalisticke oraganizacije koristile ime Bosne u svom nazivu kao sto je Mlada bosna ili srpske novine Bosanska vila itd
danas su se stvari promjenile,srbi se odricu bosne

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 09:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Krajišnici? Iz Negotinske krajine? Timočke? Cazinske? Vojne? Koje Krajine? Bosanske možda?
ozna je napisao:
danas su se stvari promjenile,srbi se odricu bosne
Srbi su poznati kao glup narod. Kao pojedinci znaju biti pametni ali kao kolektiv su glupu kao točak.

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
_зока je napisao:
Odrednica "Bosanski Srbin" je dvosjekli mač....pruža mogućnost da nas se za sto godina posmatra kao i Lužičke Srbe...koji eto, slučajnosti imaju slično ime, možda imaju i iste pretke ali nisu isti etnos.Isto tako, šta je sa Srbima Hercegovcima? Ja se smatram Srbinom, Bosancem (regionalna odrednica, da se ne nakače smarači.). Ako Hertz ima puno pravo da kaže da je Hercegovac i niko mu na to neće ništa reći imam i ja pravo da budem Bosanac. Obojica smo Srbi.

Ja sam Srbin i Juzni Slaven, i tacno znam zasto sam i jedno i drugo, a geografsko regionalne pizdarije koje neko promovise kao nacionalno odredjenje zbog radi trenutnog politickog probitka me interesuju samo na seoskom vasaru kad sam natakaren pivom.Pocinjem vjerovati da je ovdje sve vise clanova SDA koji se pomalo otkrivaju, Zoka otvori oci i usi, neprijatelj ne spava :D

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 09:39 
Stara kuka
Stara kuka

jovo bez ljutnje al lako je tebi srati iz BG kao sto su birvaktile neki drugi fekalisali po tebi dok si jos bio u krajini

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 09:42 
Stara kuka
Stara kuka

onaj dan kad nestasne bosanskih srba i kad svi u bosni budu samo srbi tad smo kolektivno povukli vodu za sobom

Vrh

PostPoslato: 12 Okt 2012, 09:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
chils je napisao:
ja sam Bosanski Srbin koji se ponosi sevdalinkom a ne trubom i koji se ponosi prijateljstvom sa komsijama drugih vjera i nacionalnih pripadnosti
Srbin koji ide kod komsije da cestita Bajram ili Bozic i koji na Slavu zove i komsije a ne samo drugove iz stranke, srbin kome ne smeta kako mu se bracna supruznica ili snaha i zet zovu

jebaj ga sad kad procitam mozda je i bolje da nema ovakvih na popisu jer da ima mozda bi bilo svjetla u tamnom vilajetu a to nije dobro jer svjetlo samo oslijepi sismise

pozdravljam, chile!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 357 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]