banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 18:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Dec 2011, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Једино му замјерам оно извињење упућено Хрватској. А то што је од Србије направио шпрдњу, па то би урадио било који политичар да је на власти у Србији, покушао је да иде тим европским путем, да ради супротне ствари од претходника у нади да ће то неко да цијени. Није му успјело. У суштини, шта год да власт у Србији радила, била контра ЕУ и Нато-а или им се сагињала сваки пут и удовољавала им, исто им је. Мада реално, стока која живи на овим просторима и не заслужује боље.
Насљедник? Вук Јеремић можда, ако ни због чега, оно бар зато што му излети свако мало нека изјава на рачун Хрватске. Ма ко год да га наслиједи, исто ће бити, неће Срби ни изабрати насљедника Тадићу.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 17:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Schlager je napisao:
sta fali vojislavu kostunici?

Ima šiptarsku facu.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 18:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Kad smo već kod mlohavog šamana, mislio sam da je on mlađi (kad ono 67 godina).

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 18:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
old fashion men je napisao:
Schlager je napisao:
sta fali vojislavu kostunici?

Ima šiptarsku facu.

hahahhahahhaah omg :D

Neznam za Vuka kazu 2007 kad mu je neki Amer rekao da je otcjepljenje Kosova neminovno da je sjeo i zaplako jel on psihicki dovoljno jak ? Usto nekako mi i mlad ! Sta znam 8) :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 18:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
Тадићу вјечна кућа спрема дочек,стигло се до фотеља за високе званице, за Кандићку и Бан Ки Муна специјалне фотеље из Чачка.

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 18:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da je Vojislav normalan on bi bio odlican jer je lik genije super inteligentan on ima jednu ideju i od nje ne odustaje ima covjek neku viziju neki cilj za razliku od drugih koji bi malo ovako malo onako i najbitnije ima mu.. ko dvije kosarkaske lopte :D

steta sto je skrenuo pogresnim putem on bi bio dozivotno veliki vodja Srbije :D

nek se odrekne nekih ludjackih ideja ja postajem seseljevac :D

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 18:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Igor Vujcic je napisao:
Da je Vojislav normalan on bi bio odlican jer je lik genije super inteligentan on ima jednu ideju i od nje ne odustaje ima covjek neku viziju neki cilj za razliku od drugih koji bi malo ovako malo onako i najbitnije ima mu.. ko dvije kosarkaske lopte :D

Јес'ти крштен или си тако вицкаст од роџења? :roll:

Шешељу нико ни до кољена у Србији када је политичка елита у питању,о неким интелектуалним капацитетима илузорно је и причати, идеологија је једно,политички програм друго,а вођење државе сасвим треће. ;)

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

drinin vuk je napisao:
Igor Vujcic je napisao:

Јес'ти крштен или си тако вицкаст од роџења? :roll:

Шешељу нико ни до кољена у Србији када је политичка елита у питању,о неким интелектуалним капацитетима илузорно је и причати, идеологија је једно,политички програм друго,а вођење државе сасвим треће. ;)

Nemoze niko reci kakav bi mu bio politicki program i kako bi vodio drzavu on ovu vlast naziva izdajnickom i dobacuje iz Haga ali jedno je pricati iz Haga a drugo kad sjednes u fotelju

kazem opet Seselj je protraceni genije nazalost tu je inteligenciju moga usmjeriti u puno korisnije stvari ali eto nije ja nisam rekao da sam za Seseljevu trenutnu politiku samo kazem ima cilj ima mu.. ima ideju ima nesto sto malo ljudi ima steta sto je ta idej apo mom misljenju pogresna jel me sad razumijes ?

Ali da je drugaciji ja bi glasao za njega ;) zbog odlika gore navedenih !

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 18:41 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2004, 00:59
Naravno da je bolestan kada je čovjeku za dvostruko ubistvo, teško ranjavanje i bijeg iz zemlje dao pomilovanje...

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
ima ideju ima nesto sto malo ljudi ima steta sto je ta idej apo mom misljenju pogresna jel me sad razumijes ?

Разумијем, нажалост имам неки утисак да си ти одавно на овом форуму, а опет кад мало дубље проконтам, потпуно ми је јасно и што на овом нику имаш 12 постова,ако уђем у даљу тематику,могли би и мени пукнут бан,а то ми није циљ....

Тако да прекидам дискусију,а што се тиче српског народа да су спроведене Шешељеве идеје везане за популациону политику и територијални интегритет, данас би се неке друге приче причале...

Slika

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Ma Šešelj bi još uvek bio najbolje rešenje za Srbiju, ali jebi ga o tome i ne vredi pričati jer je u Hagu i neće ga dušmani pustiti dok ne nađu adekvatnu zamenu za Borhana.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 13:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
ja razumijem vas koji ste protiv kralja i parlamentarne monarhije da vam imponuje seselj,jer moram priznati da je jako inteligentan.....mozda bi meni imponovao da tako razmisljam,ali on i radikali uopste su uvijek bili antimonarhisti,cak se i sprdaju sa prestolonasljednicima (kralj pase travu,kralj ne zna jezik :( :( ), i zato su za mene diskvalifikovani za sva vremena...ako tome dodam i da su ulazili u vlast sa komunistima,onda ih uopste ne uvazavam....

Mislim da ce Srbija povratiti svoj ponos tek kada ponovo postane Kraljevina,a i ne vidim da nista fali zemljama koje postuju svoju kraljevsku tradiciju,poput Velike Britanije,Norveske,Svedske,Belgije,Spanije...Sta bi neke zemlje dale da imaju tu tradiciju,amerikanci su nesto na silu probali sa Vanderbildtima i ispali smijesni jer imaju istoriju dugu 200 godina,a mi se ismijavamo sa svojim vrijednostima kad je Srbija bila postovana,uvazavana i dio naprednog svijeta.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Шлагеру,руку на срце наш краљ за разлику шпанског не зна "матерњи језик". Сви остали аргументи ће само додатно појачати тас на ваги који каже да у овом тренутку оваква краљевска породица у Србији не да нема подршку,већ је не заслужује,имајући у виду да је иста стала иза сваке Тадићеве наредбе,доношења одредбе,закона.... О исправностима и рационалности када је српски народ у питању је илузорно и причати,једноставно ни по чему Карађорђевићи (ови данашњи) не заслужују ама баш никакво поштојање,можда је грубо,каљају образ Карађорђевића који су много дали у стварању српске историје!

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 13:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

To je komunisticka propaganda,a hvala Bogu u Srbiji ne fali komunista i njihovih potomaka.

A naravno da bih i ja,kad bih mogao birati,uvijek bio prije za Obrenovice nego Karadjordjevice,jer su svi istoricari potpuno saglasni da Obrenovicima nikad ne bi pala na pamet takva glupost kao sto je ujedinjenje sa Hrvatima i Slovencima i nekakve Jugoslavije.Cak je i Aleksandar na samrti u Marseju izgovorio"Cuvajte mi Jugoslaviju"...a ubile ga ustase i VMRO :( :( :(
Problem je sto su radikali protiv bilo kakve monarhije,i dok je bila Kraljevina Srbija vodja radikala Nikola Pasic se uvijek borio da se ukine,a danas da ne pricam,danas se ismijavaju :( :(

Poslednji put menjao Schlager dana 30 Dec 2011, 13:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Колико ја видим, а бојим се да не гријешим, српска опозиција је у никад горој позицији. Избори који ће се одржат ће то најбоље показати,криваца је много,на све стране,што је још гори податак, позиција се и није превише трудила да угрози опозицију и њену структуру,једноставно опозиција је саму себе подјелила и уништила.....нажалост.

Што се позиције тиче остали су без Вука и без идиота Динкића (све заједно нека 2% бирачког тијела)тако да наравно да ће изборни резултат бити за 12% њихов слабији,ал опет тешко да ће отићи са власте,све док се кука и мотика не употријебе,а имајући у виду пасивност нашег народа то је мало вјероватно,јер ће фашисти из ЕУ у марту све то фино упаковат.

Slika

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 14:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Dec 2011, 14:17
Nadam se da nije istina ovo za Tadića.
Ipak je to novi lider u Srbiji koji je zaustavio eroziju Srbijanskog društva.
Vjerujem da će uspjeti Srbiju dovesti i u EU.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 14:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Alipasha30 je napisao:
Nadam se da nije istina ovo za Tadića.
Ipak je to novi lider u Srbiji koji je zaustavio eroziju Srbijanskog društva.
Vjerujem da će uspjeti Srbiju dovesti i u EU.

Не вјерујем да ће ЕУ, овако како данас изгледа, потрајати ТОЛИКО дуго... :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 16:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Danas su kraljevske porodice samo formalnost ne vidim sta bi oni mogli uraditi za Srbiju i prije par mjeseci sam gledao emisiju na rts-u o njima i anketa podrzavate li ponovo nastajanje kraljevine mslm da je samo 20 ili 30 % kliknulo da......

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 17:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

normalno kad sve televizije drzi ds,tj potomci komunjara sa dedinja..cudi me da nije 2% za vracanje monarhije.......prosetaj malo kroz srbiju pa vidi kakav je rezultat ankete ako porazgovaras sa seljacima iz macve,toplice ili sumadije....naravno da kraljevi ne vladaju,nije ovo vise vrijeme grimovih bajki,ali kao jedna moralna vertikala je uvazen u svim zemljama parlamentarne monarhije

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 23:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
E Šlageru baš si se sad izlupao. Pričaš da bi nam onaj izrod, agent britanske tajne službe bio dobro rešenje, pa brateee Boris Tadić bi ispao mala bebica naspram njim. Taj smećar se odrekao Kosova još pre nego Tadić, a tek da ne pričam o njegovoj odušeljenosti hapšenjem Mladića, pa neznanje rođenog srpskog jezika itd. Pogledajte ovaj klip, a ima još jedan u kom on vređa okupljene ljude, ali ga sad ne mogu naći:
http://www.youtube.com/watch?v=_EQCCdNI ... re=related
Srpski Radikali su pravi naslednici Srpske Četničke politike, a samim tim se može reći i da su monarhisti, ali u praksi nisu monarhisti jer mi nemamo naslednika dostojnog srpskog trona među Karađorđevićima, a Obrenovića mislim da više i nema, a ni jedni nisu bili idealni. Karađorđevići nas stalno trpali u Jugoslaviju i širili ruke prijateljstva i bratstva dokazanim srpskim neprijateljima (Hrvatima, Slovencima, Englezima i Amerima), a Obrenovići se odrekli BiH i između ostalog mi Srbi patimo patnju u BiH zbog njih i veoma su često okretali leđa Rusiji a srce davali Nemcima, Britancima i Francuzima. Tako da zajebi monarhiju, jer mi nemamo dotojnog političara takvog trona, a i problem je naslednika, koji najčešće budu očajni političari i vođe u poređenju sa svojim očevima. Evo recimo da sad Milorada Dodika postavimo za Kralja i šta posle njega, da dođe njegov sin koji pitaj Boga kakav je, možda je i bolji, ali čisto sumnjam jer koliko mi se čini mladić je totalno apolitičan, mada sam čuo da je vrlo ekstremno-radikalno nastrojen, ali to ne znači da bi bio dobar vođa i političar.
A ovo je bila jako dobra emisija i realna na temu moderne srpske diplomatije:
http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/18/% ... D0%B5.html

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vD7V3nnvMIM[/youtube]

Poslednji put menjao dukicas dana 30 Dec 2011, 23:23, izmenjena 2 puta

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]