banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 19:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Dec 2011, 18:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
E moj Zipo, ništa me ne pitaj, ja sam ti već zaglavila u zemljoradnji. Prošlog mjeseca upala prednje i zadnje lože, dupeta (2 duluma zemlje odrađena za dva dana).

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 18:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ja sam seljak! Odabij!

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2011, 18:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Aha, sa kanticom i lopaticom? Odabij! :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2011, 15:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Avg 2009, 19:25
http://www.24sata.info/vijesti/regija/81812-Kosovo-Hasim-Taci-cestitao-Uskrs-umjesto-Bozica.html

I meni se dešavalo... Skandal. :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Dec 2011, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2010, 23:18
Pa nije to niti nezapamćen incident, niti skandal. To je neprosvjećenost, površnost i prikrivena laskavost koja se dešava onda kada "bi nešto trebalo", pa "ajd da odradim". U takvim površnim akcijama, često se dešavaju ovakve greške.

A ti Izzarde, ti ionako imaš traku oko glOOve na kojoj nešto piše. Pripadaš toj islamskoj eliti. Možda ne po rođenju. Ali prema izboru svakako.

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 17:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Hrvatski počasni konzul udario pješaka i pobjegao

Hrvatski počasni konzul u Makedoniji Branko Maretić prije tri dana je u Bitoli automobilom udario 21- godišnjeg pješaka, te potom napustio mjesto nesreće bez pružanja pomoći ozlijeđenom. Makedonska policija protiv njega je podnijela dvije kaznene prijave

http://z1.com.hr/2011/12/hrvatski-pocas ... -pobjegao/

Vrh

PostPoslato: 26 Dec 2011, 21:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Čekaj malo, ništa ne kontam

Ko je sad vozio taj stećak sa upaljenim rotacionim svjetlima koji su svjetlili samo hrišćanstvo a ne i islam?
I zašto je Džombić Tačiju čestitao Uskrs, dok je hrvatski konzul pregazio stećak? :roll: :roll: :roll: :roll:

INCIDENT LJUDI!!!! NEZAPAMĆENI INCIDENT!!!!

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 15:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
Pandurević: Žele da nas ućutkaju novim pritiscima

.

Srna - 02.02.2012 12:13

SARAJEVO - Poslanik SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta BiH Aleksandra Pandurević izjavila je danas da su ''neutemeljene, netačne i zlonamjerne optužbe'' koje je protiv nje uputila službenica u Ministarstvu za ljudska prava i izbjeglice BiH Aiša Telalović, kao i da je zahtjev Ombudsmena BiH da se o njima lično izjasni ''nastavak pritisaka na srpske poslanike i nju lično, da bi bili ućutkani''.

''Ovo je još jedan dokaz da je upad radnika u kancelariju Kluba poslanika SDS-a sa bušilicama, kako bi postavili grb BiH, i to dan nakon obustavljanja istrage u predmetu 'Dobrovoljačka', bio osmišljena provokacija kako bi izazvali našu reakciju'', rekla je Pandurevićeva, reagujući na potez Telalovićeve, koja je protiv nje kod Ombudsmena BiH podnijela žalbu zbog ''uznemiravanja i raspirivanja mržnje i netrpeljivosti''.

Pandurevićeva je istakla da Telalovićeva, koje je optužuje za kršenje Zakona o grbu, Poslovnika Predstavničkog doma i Zakona o zabrani diskriminacije, očigledno nije ni pročitala nijedan od ovih dokumenata.

''Međutim, još skandaloznije od toga jeste da Ombudsmen od mene traži da se izjasnim o tim optužbama iako za pokretanje bilo kakvog postupka nema utemeljenja u Zakonu o Ombdusmenu, pošto taj zakon decidno kaže da je Ombudsmen nadležan za žalbe koje se odnose na kršenje prava od strane izvršne vlasti i njenih organa, a ja sam u zakonodavnoj vlasti i kao član Komisije za ljudska prava i njen predsjedavajući imam nadležnosti i nad Ombdusmenom BiH'', pojasnila je Pandurevićeva.

Ona smatra da je Kancelarija ombudsmena BiH ovim zahtjevom željela da ''za sebe pribavi malo koristi i reklame kako nešto radi''.

''S obzirom da sam kao poslanik medijski eksponirana ličnost, sasvim je jasno da nekome opako smeta istina koju kažem i želi da me infantilnim optužbama zastraši i ućutka, pri tome kršeći moja ljudska prava'', kategorična je Pandurevićeva.

Prema njenim riječima, Zakon o grbu BiH jasno određuje gdje je grbu mjesto.

''Ako sam eventualno i prekršila taj zakon, pozivam gospođu Telalović da me tuži, a ja, evo, obećavam da ću se odreći poslaničkog imuniteta. Osjećajući tobože 'mučninu i strah' od moje izjave da nekome smeta što mi iz SDS-a svaki dan dolazimo na posao u parlament BiH i da ćemo dolaziti sve dok insistiraju da budemo u BiH, te da ćemo svoju trećinu zgrade uređivati kako mi želimo, te tvrdeći kako time nekog diskriminišem i kršim Ustav BiH, gospođa Telalović u stvari svim nama Srbima u zajedničkim institucijama želi poručiti ono što nam kažu i reis Mustafa Cerić i SDA - gubite se odavde, ali sa sobom nećete ponijeti zemlje ni na cipelama'', upozorava Pandurevićeva.

On je podvukla da je zgrada parlamenta BiH izgrađena na ''otetoj'' zemlji Srpske pravoslavne crkve i da je riječ o zajedničkoj instituciji svih naroda i entiteta BiH.

''Zbog toga, niko nam neće oteti onaj dio koji pripada Republici Srpskoj i srpskom narodu, niti će nam zabraniti da se po njemu krećemo i da se u njemu osjećamo kao svoji na svom'', zaključila je Pandurevićeva.

Lično sam smatrao da je ovo glup potez SDS, zajebavanje sa grbom, ali sada kada se pojavila tamo neka Bošnjakinja koja se osjetila ugroženom, zato što se u prostorijama SDS u zgradi parlamenta nije mogao postaviti grb BiH, sada ih podržavam u tome i želim im da dobiju bitku.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2012, 19:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
A šta je sa klubom SNSD-a, je l' kod njih okačen grb BiH???

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]