banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 10:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Apr 2010, 19:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
Pa meni je to spuštanje i bila jedina motivacija da se popnem gore biciklom... :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 19:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
COCO je napisao:
Pa meni je to spuštanje i bila jedina motivacija da se popnem gore biciklom... :lol:

Al' nisu zabranili tricikle i monocikle, pa eto ti prilike da se spuštaš 8)
Ono, zapjetlaš triciklom na Šehove pa odozgo fiiiiiiijuuuuu.
Stabilniji je i lakše koči, a moš i nogama kočit' :P

:lol: :lol: :lol: :cat:

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2010, 23:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Hertzog je napisao:
majlili je napisao:
nije mi toliko nelogicno, jer od svih tih vozaca 5 % zna se spustiti normalno, a sva ostala klincadija kad pocne da juri, nema nikakve kontrole, cesto pomisilm kako je cudno da neko ne pogine od njih gore..

Potpis i u potpunosti podrzavam ovu zabranu

Potpuno se slazem sa ovim, pre par godina uopste nije bilo ovakvih slucajeva, dobro uvijek je bilo pojedinaca koji su se pokazivali pred rajom, ali sad se situacija potpuno promjenila, normalan si ako vozis niz sehove min 60kmh, sve ostalo je nenormalno....pa je tako pre par dana klinac fino pao, izokretao se k`o tocak i sav krvav lezao, jedan dio debilnih prijatelja se smije a drugi ga pokusavaju dovesti u red, zavrsio je na klupi gdje se oporavljao pola sata. Pa fino ako je postalo opasno po pjesake, zabraniti pa neka idu na Kozaru, nije ni dole lose...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 12:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2006, 22:47
cao svima,
nije mi se dalo sve citati, ali imam jedan prijedlog.

Posto se setaci zale na bicikliste, a oni biciklisti koji znaju voziti i paze na setace, ispastaju, rjesenje za probleme ipak postoji i cudi me kako se dosad toga niko nije sjetio.

Neka naprave duz staze koja vodi do Sehitluka biciklisticku stazu i oboje i stazu sa nacrtanim biciklom.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
I, sta bi se s tim dobilo? Mislis da bi se neko drzao svoje strane - ni biciklisti ni pjesaci to ne zarezuju, svako pici kud mu je lakse i ljepse.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 14:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
To sam i ja predložio i mislim da je ostvarivo. A ako neko hoće da ide peške biciklističkom stazom, nek se ne žali kad mu se nešto desi...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 15:37 
ajd sto se ne bi pridrzavali, jedino rjesenje je da ih odvojis fiyicki, jer kad krenu juriti odozgo ne prate nikakvu liniju, nego sijeku krivine i ona ulica im je preuska, a kamoli biciklisticka staza...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 20:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Apr 2010, 20:10
Vuk_samotnjak je napisao:
Hertzog je napisao:
Zato je par ljudi autima i biciklima izginulo na sehovima, a masa ih je krvave glave dolazilo na maksilofacijalnu hirurgiju

Godinama se na Spomenik i Tresnjik islo autom pa nikome nije smetalo, ova nasa vlast da ima imalo mozga napravila bi neku sumsku stazu za bicikliste staze za trcanje i mnogo drugih zajebancija na onolikom brdu ali jbg kod nas u g. skupstini sjede ljudi koima je lakse napraviti 20 limeni znakova nego malo mucnuti glavom i napraviti atrakciju.

Moram priznati da se slazem sto se tice ovoga dela o pravljenju sumske staze za bicikliste... Ipak to tesko izvodljivo iz razloga sto neverujem da ce iko iz gradske skupstine pokrenuti to pitanje samo zato sto nije profitabilno... I pitam se samo da li je ikad neko od njih vozio bajk... Mislim da nije,jer je najveca glupost zabraniti ljudima da idu bajkom na shehove... To im je izgleda bilo najlakse i naravno najjeftinije resenje...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ja mislim da je to dobro vise zbog biciklista, nego zbog pjesaka, jer opasno je ici velikim brzinama niz ono brdo i onakve krivine, jos pogotovo kad naidje auto iz suprotnog smijera. Iako, ako je bilo povrjedjivanja pjesaka to je razlog vise. ko se hoce vozati biciklom ima gore na vrhu pa neka se voza.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Zar je teško koristiti staze kroz šumu? Idealne su za Mountbike. Oni i jesu konstruisani za ovakav teren, a ne za kurčenje kroz Gospodsku.

Vrh

PostPoslato: 02 Apr 2010, 23:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 17:12
Upravo tako.
Da se mene pita,
tim biciklistima bi trebalo zabraniti da se voze nasim autobusima, da idu u skolu sa nasom djecom, da glasaju na izborima...
Povremeno bismo stavljali kapuljace na glave i ritualno palili njihove bicikle.
To bi bilo tako cool+extra+vrh
8)

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 03:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03
jellyfish je napisao:
Ja mislim da je to dobro vise zbog biciklista, nego zbog pjesaka, jer opasno je ici velikim brzinama niz ono brdo i onakve krivine, jos pogotovo kad naidje auto iz suprotnog smijera. Iako, ako je bilo povrjedjivanja pjesaka to je razlog vise. ko se hoce vozati biciklom ima gore na vrhu pa neka se voza.

Ako ja hocu da se spustam odozgo i poginem, ja sam upoznat sa rizikom, i moja je stvar to da li cu poginuti ili ne. Nije posao drzave meni da odredjuje sta je opasno a sta ne.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 08:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Nije samo tvoj problem hoćeš li biti povređen. Tvoje lečenje plaća država, tačnije poreski obveznici, tačnije svi mi sa foruma koji smo zaposleni i koji dio primanja odvajamo u te svrhe.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 11:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
аххахааххаа а у курац... не могу вјероват шта све нећу прочитат..
па ми плаћамо свачије лијечење.
као што је неко горе рекао, и оних што их удари ауто што не прелазе преко пасарале но испод, па и оних што брзо јуре аутима па се забију у нешто итд итд..

ЗАБРАНА ЈЕ ГЛУПА!
ваша образложења би важила да је седмично ту гинуло двоје троје људи па онда забранит.. то би било нормално.
али брате, никад нико није погинуо горе..
неко падне с крушке па сломи руку, је л` треба забранит и пењање на крушке?
неко ишчаши зглоб на фудбалу, је л` треба онда забранит и фудбал?
па и тако су нам младе генерације све бетер до бетера без икакве физичке активности.. само ви забрањујте.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 11:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
sta je sledece, zabrana posjedovanja bicikla na teritoriji grada BL, zbog udesa u kojem je biciklista udario pjesaka u naselju borik?

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 13:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Time trek je napisao:
jellyfish je napisao:

Ako ja hocu da se spustam odozgo i poginem, ja sam upoznat sa rizikom, i moja je stvar to da li cu poginuti ili ne. Nije posao drzave meni da odredjuje sta je opasno a sta ne.

Pa onda bi mogli reci isto za vezivanje pojasa u autu. Nije posao drzave da odredjuje da li da vezes pojas ili ne po tome. A pojas smanjuje statistiki smrtnost u nesrecama od 40-60%. Ali dobro, kao sto neko rece ovdje statisticki nije bilo puno nezgoda sa biciklima, mislim da je prije trebalo okaciti neka upozorenja, pa ako ne djeluju tek onda ovo.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 14:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Cuj nije niko poginuo pa je zabrana glupa. Pa koliko treba da pogine ljudi pa da zabrana dobije smisao? Jel' treba dozvoliti da neko pogine na biciklu, ili da biciklista nekog ubije, pa da se ne ljutimo na zabranu vise?
A da je neko poginuo digla bi se frka - sto nisu uveli zabranu, trebalo se toga ranije sjetiti, a ne cekati da neko glavu izgubi. Ne mozes narodu ugoditi nikako.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
значи везеееееее...

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 17:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Apr 2010, 10:56
Ja neznam kako se ikom da ici gore biciklom.
Polako,nek prvo pogine neko dijete,pa ce nevjerne Tome shvatiti da je ovo dobra odluka.

Vrh

PostPoslato: 03 Apr 2010, 17:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
blaf77 je napisao:
Cuj nije niko poginuo pa je zabrana glupa. Pa koliko treba da pogine ljudi pa da zabrana dobije smisao? Jel' treba dozvoliti da neko pogine na biciklu, ili da biciklista nekog ubije, pa da se ne ljutimo na zabranu vise?
A da je neko poginuo digla bi se frka - sto nisu uveli zabranu, trebalo se toga ranije sjetiti, a ne cekati da neko glavu izgubi. Ne mozes narodu ugoditi nikako.

Potpis.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 133 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]