banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 21:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Avg 2009, 04:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
don_bastard je napisao:
Jeste, trebalo ih je pobit kao sto su pobijeni ljudi u Srebrenici... Jebo ti i moja i tvoja BiH mater u po pizde nacionalisticke. Moderator, banuj me ako hoces, 5 minuta mi je bilo dovoljno da shvatim kakvo se smece okuplja na ovom forumu. Naravno, nje mislim na sve, al onaj ko normalno razmislja se nece naci uvrijedjenim ovim sto kazem.

Svako ko normalno razmislja ne bi izrekao takvu neandertalsku psovku...dovidjenja...

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 04:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
cicak je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Ruku na srce da je ovo isto izjavio u nekom mjestu sa hrvatskom većinom isto bi dobio kamen u glavu.

mozes staviti obje, jer nema 'gradova' sa hrvatskom vecinom u Bosni. (mozda Jajce, Novi Travnik, Nova Bila, Kiseljak (Vitez je popola, mislim) i Orasje, ali su mali). ne vjerujem da njihovi gradjani bune kad im se kaze da su u Bosni.
mogu doci u Hercegovinu. ali je ovamo drugo pozdrav... :lol:
Mi ne damo reci da smo Bosanci, jer to i nismo.

:lol: Mudre latinske politike, neko neupućen bi mogao zaključiti da su Hrvati, jad, bijeda, čemer, nevinašca, koji se sami ne umiju ni umiti, a kamo li da znaju nešto o visokoj politici.

don_bastard je napisao:
cjepate to bratstvo i jedinstvo radi vase maloumnosti.

Zabi ovo tamo, znaš gdje već... Nikada ja vaš brat neću biti.

superhik je napisao:
A šta smo..ako nismo bosanci? Tačnije bosanski srbi...i to je skroz OK. I nema potrebe da bježimo od toga..pa ne možemo reći da smo republikosrpskanci.. :D U to sam se uvjerio 100x..i što prije prihvatimo da smo bosanci..biće nam lakše.

Ni tebi nije lako. :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 05:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Maj 2009, 10:00
I lenny kravitz je na ulasku u koncert pozdravio Bosnu pa nije dobio ništa.
A ovaj bend je dobio zasluženo, šta oni misle doći ovdje i tako se ponašati?
Ja sam za Bosnu i suživot sa muslimanima, jer smatram da su najveći srpski neprijatelji domaći političari koji su korumpirani, svi ti koji sjede u skupštini i beru hiljade maraka, i po skupštinama opština, to su neprijtelji, dok običan čovjek crnči za par stotina maraka, oni hajče hiljadama maraka.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 07:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Trebao je neko i njega kamenom. :D
Ne znam zasto pojedini bendovi imaju potrebu da pozdravljaju sa "Dobro vece Bosno", "Dobro vece Srbadijo" i slicno. Pa jebem ti zivot, reci "Dobro vece Banjaluko", "Dobro vece Krupo" :D i nema sanse da ce biti nekih problema!

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 07:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
filozof sa vrbasa je napisao:
:lol: Mudre latinske politike, neko neupućen bi mogao zaključiti da su Hrvati, jad, bijeda, čemer, nevinašca, koji se sami ne umiju ni umiti, a kamo li da znaju nešto o visokoj politici.

Bilo koja estradna zvijezda koja dodje ovdje moze slobodno reci Dobrovece Hercegovino. nece se naci uvrijedjen ni Hrvat, ni Srbin ni Musliman koji potice sa ovih podneblja. jer je Hercegovina i Siroki Brijeg i Grude i Mostar i Blagaj i Nevesinje i Trebinje i Neum. mislim da je to odgovor na cijelu ovu polemiku.
ok, BL je u Krajini. a sta je sa Zvornikom, Bijeljinom, Visegradom?

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 07:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

U Zvorniku i Visegradu bi onaj ko bi rekao "Dobro vece Bosno" momentalno letio u Drinu. :D
Neces mi vjerovati :confused3: , ali pored pobijenih Bosnjaka, tamo je stradao i poprilican broj Srba. A znamo da tamo ljudi imaju kratak fitilj.
Bilo bi najbolje da svi prihvate neku realnost i da se ne igraju bez potrebe.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 07:44 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
U suštini :"Dobro veče!" bi bilo dovoljno.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 07:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cola kad je dolazio u Mostar pozdravio je publiku sa "Dobrovece Mostar. pozdravljam sve Mostarce. i pozdravljam sve one koji nisu iz Mostara, a dosli su ovdje da budu s nama." i dobio je veliki pozdrav. jer su dosli i iz istoce i zapadne i juzne Hercegovine. masa. i Cola ce doci opet, i opet ce popuniti stadion.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 07:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:

I agree.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 07:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:

Naravno. Ne sjecam se da je neko dobio kamen zbog toga, bilo da je iz Sarajeva, Zagreba ili nekog drugog grada.

cicak je napisao:
Cola kad je dolazio u Mostar pozdravio je publiku sa "Dobrovece Mostar. pozdravljam sve Mostarce. i pozdravljam sve one koji nisu iz Mostara, a dosli su ovdje da budu s nama." i dobio je veliki pozdrav. jer su dosli i iz istoce i zapadne i juzne Hercegovine. masa. i Cola ce doci opet, i opet ce popuniti stadion.

Sasvim normalan pozdrav. A i Cola je legenda koja se ne petlja u politiku. Jeste da je prosle godine u BL pozdravio Dodu sa "Mile, predsjednice nas". Tada sam ga malo zamrzio. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 08:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ja ne shvatam oko čega se vi ložite.
Kreteni su došli politički nastrojeni.

Majku mu, pa zar Ex Yu Rocks nije apolitični skup bendova iz cijele EX YU (taki mu naziv bem li ga)

I šta sad treba neko srati kakav je rat bio i ko je šta po nacionalnosti.

Bez obzira na sve, mislim da je najviše tu zakazao organizator.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 08:37 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 03 Avg 2009, 08:31
samo citajte kakve nacisticke cvjecke vam unistavaju, ko zna koju svirku po redu, i trpite, naravno. ovi su vec odgovorni za napad na djecake iz benda Mozda bolje, prije godinu dana, jer je bend iz federacije

http://www.bhserbia.org/forum/showthread.php?t=992

Citiraj:
...pokušala je da postavi zastavu sa nacističkim obeležjima na mali stejdž, ali im tehničari to nisu dozvolili, zbog čega je izbila tuča. Nakon toga policija je reagovala i smirila situaciju", rekla je za MONDO Nina Govedar, portparol festivala.

Međutim, nezvanično saznajemo da je do žestoke tuče došlo i u bekstejdžu festivala, gde je grupa huligana za vreme trajanja svirke upala i napala organizatore i učesnike festivala, prilikom čega je bilo i povređenih.

Organizatori 14. po redu festivala "Ex-YU Rocks!" su ogorčeni, i najverovatnije će odustati od njegove organizacije u Banjaluci narednih godina, saznaje MONDO.

Festival je sinoć obezbeđivao nedovoljan broj pripadnika bezbednosti, koji su to veče u velikom broju bili raspoređeni u centru grada zbog mogućih incidenti nakon pobede vaterpolista Srbije na Svetskom prvenstvu.

Predragovićeva je istakla da je zbog nemilog događaja organizatorima veoma žao, jer je do tada prvi festivalski dan obeležila veoma dobra atmosfera.

Citiraj:
Не да се Српска, као и увек! Ефекат је максимално постигнут, јер су издајници изјавили да неће више правити ову бруку од фестивала, тако да свака част браћо!
Тако би требало да заврши и оно легло наркоманије, педерастије и свега најгорег на свету, званог Егзит.
У сваком случају, само напред, до коначне победе!

Citiraj:
Синоћ су браћа из Бањалуке показала како треба да се односимо са непријатељима Српског народа. Њих шест је ушло у бекстејџ и напало ликове из антифа Приједор и афанс активисте из НС-a. Теже је повређено 10 антифа ликова,а остали лакше. Наши људи су се супротставили багри од 20 антифашиста и десетине људи из обезбеђења,и полиције,у тучи су искоришћена сва могућа расположива средства за сузбијање антифа.Наши људи су живи и здрави без икаквих тежих повреда,и још једном су показали шта значи активизам. Нема предаје, Србија Србима! Српска Србима!

rekao bi covjek da su supermeni, mozda ne bi bilo zgoreg napomenuti da u bekstejdzu nije bilo policije, obezbjedjenje nije reagovalo, a te njihove "bagre" antifasista je bilo 4-5 osoba,i neke zene

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 08:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Ja mislim da treba zakljucati temu i ukinuti Ex Yu Rocks!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 08:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Neznam kakve veze ima to sa politikom,,,ako covjek pozdravi gradane svoje drzave.Svi zivimo u BiH.........Mislim da je se sve odrzalo u BL nebi sigurno nista bilo,,,ali ovako ovi urbani sovenisti sa okolni brda su odradili svoje.....

I kada dalako najvece zivijezda i za mene jedina na ovim nasim prostorima Zdravko Colic,, mnogo puta pozdravlja Bosnu na svojim koncertima,i za sebe kaze da je bosanac,,,onda je malo tesko svatiti urbane decke sa okolnih brda...........

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 09:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Cola to u BL nije govorio a i lizao se sa Dodom na koncertima. A znamo da spominjanje Bosne i Dode u istoj recenici bas i ne ide u posljednjih nekoliko godina. :D Ako lazes sebe nemoj i druge.

P.S. Drago mi je da se u zadnje vrijeme registrovao odredjeni broj novih diskutanata. Sa druge strane, zao mi je sto su licemjeri. :wink:

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
kolega2 je napisao:
rekao bi covjek da su supermeni, mozda ne bi bilo zgoreg napomenuti da u bekstejdzu nije bilo policije, obezbjedjenje nije reagovalo, a te njihove "bagre" antifasista je bilo 4-5 osoba,i neke zene

Пријатељу, ти се регистровао на форуму само да пишеш о овом догађају? Да ниси ти био један од тих који је добио батине у суботу?

Око Дубиозе... Провокација је дио њиховог наступа и то је сасвим ОК. Они шаљу поруку музиком и текстовима у којима отворено прозивају политичаре и друштво око себе. Супер!
Е, сад ако ти дођеш на Егзит и почнеш да причаш о Сребреници или дођеш у село поред БЛ и почнеш да спомињеш Босну, очекуј камен у главу! Не правдам то насиље, али једноставно је свима јасно да то није мјесто и вријеме за такве приче.
Желите утицати на младе људе, на њихову свијест? 90% младих људи којима је свирала Дубиоза у Крупи је било више или мање под утицајем разних стимулативних средстава, они ће нешто да контају? Ало, дошли људи да се искачу, зајебавају, пуца им туки за политиком! И онда кад окренеш причу на политику, добијеш пар баја којима се та прича не свиђа и који те гађају камењем...

Отприлике је то иста публика као на Демофесту (и у Крупи и на Демофесту улаз џабе, дошла омладина која воли добру музику, али прије свега јефтину пиву и зезање). Зашто нико није гађао неки хрватски бенд на Демофесту? Јер су ти људи свирали, нису спомињали Вуковар или наглашавали да су дошли из ХР.

Бацати камење на музичаре је сељачки и нема оправдања за то, али све би било ОК да људи нису "морали" да поздрављају Босну!

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 09:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Banjalucki_Behar je napisao:
Neznam kakve veze ima to sa politikom,,,ako covjek pozdravi gradane svoje drzave.Svi zivimo u BiH.........Mislim da je se sve odrzalo u BL nebi sigurno nista bilo,,,ali ovako ovi urbani sovenisti sa okolni brda su odradili svoje.....

I kada dalako najvece zivijezda i za mene jedina na ovim nasim prostorima Zdravko Colic,, mnogo puta pozdravlja Bosnu na svojim koncertima,i za sebe kaze da je bosanac,,,onda je malo tesko svatiti urbane decke sa okolnih brda...........

Što nisu pozdravili kao i svi do tad?
Jeste politički i zakvima nije mjesto na EX YU!!!

Na nekom prestavljanju stranke možda, ali na EX YU, na nekom festivalu koji je okupio bendove sa svih prostora bivše SFRJ. Gdje je bilo publike i hrvata i srba i mađara i engleza... Nis svi jebeni BOSANCI.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 09:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Jun 2008, 18:37
vb87 je napisao:
Cola to u BL nije govorio a i lizao se sa Dodom na koncertima. A znamo da spominjanje Bosne i Dode u istoj recenici bas i ne ide u posljednjih nekoliko godina.

Da, u pravu si sto se tice Dode. Ali zaboravljas da je Dodo postao nacionalista radi licnih interesa, jer mu je to bio jedini nacin da ostane na vlasti u sredini sa primitivnim nacionalistickim razmisljanjem i nastavi bogacenje. Da nije okrenuo na nacionalisticko razmisljanje koje je na ovim prostorima oproban metod za postizanje vlasti vjerovatno svojim ekonomskim rezultatima koje je do sad postigao nebi dobio dovoljan broj glasova. Zato se odlucio za nacionalizam da bi prigabio birace od sds, srs i dr., posto ga njegovi biraci zbog neostvarenih obecanja napustaju.

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 10:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Avg 2009, 11:57
Ex-Yu Rocks je politički obojen dogadjaj, ovo je sve ciljano bilo da se isprovociraju ljudi. Ako im je to bilo za cilj, onda je bolje da ne postoji taj festival, njegovaćemo Demofest, Banja Luka Rock open air festival ove Ex-Yu Cocks treba ignorisati...

Pitam se ko stoji iza organizacije Ex-Yu Cocks, i nadjoh neki partnerski omladinski pokret kad na sajtu ispdade da je to neka "military" organizacija pogledah članove i sve mi bi kristalno jasno... Uvjerite se i sami http://pop.ba/index.php?option=com_cont ... &Itemid=43

Vrh

PostPoslato: 03 Avg 2009, 10:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
tittytwister je napisao:

Bojana Ozegovic

Volonter

bojana.redstar4ever@gmail.com

Све, све, али Бојану немој ко да би дирао!
Мислим, риба са оваквом мејл адресом... 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]