banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 18:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 62 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Jun 2009, 11:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
vim je napisao:
Nije propaganda zato sto sam bio mladi vojnik od 19 godina u to vrijeme i znam. Kad bi Mladic dolazio svi su drhtali jer su se bojali jer su znali da mu je hobi da salje vojnike na neprijateljske cijevi sve pod izlikom patriotizma i slicnih gluposti. Ja ne kazem da i on nije isao, isao je jer je bio budala, i svako ima pravo da rizikuje svoj zivot za svoje ideale ali nema pravo tudji.
Znam kad se cuje helikopter da dolazi Mladic da se svi useru jer ce ih slati direktno na cijevi. Eto sta je on radio svojim vojnicima, a onda mogu zamisliti neprijateljskim. Naravno, vole ga oni vojnici kojima je ispran mozak laznim idealima i obecanjima za koja su se pametni ljudi mogli uvjeriti da su glupost kad su ti "patrioti" prodali zapadni dio i svoj narod ostavili na milost neprijateljima. I sad ja treba da kazem za takav olos da je u pravu.
Iznenadio si me spavac, znam te kao religioznog i postenog, nisam znao da branis ovakav olos.

Да тог истог Малдића није било тада питање је да ли би ти овде писао сада!
Како су неки глупи, то је чудо једно. Српском народу је претило истребљење на територији Босне/Херцеговине и да неко није стао на чело да тај народ поведе потање је да ли би ми и колико нас сада овде куцало (укључујући и тебе).
Младић је на то чело стао када много нису имали храбрости за то и ти као Србин (ако си Србин уопште, у шта ја опасно сумњам) би бар због тога требао да га поштујеш.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2009, 12:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Banjalucki_Behar je napisao:
Eh sada kakav je bio vojskovoda,,,imao je sve,,,JNA,sve mu je bilo u rukama,i danas kada se pogleda u cijenice,,,moze se lako zakljuciti sta je napravio.........

Bio je veliki vojskovodja, pitaj nekog pripadnika ARBiH i reci ce ti.
Molim vas nemojte da palamudite vi koji ste rat gledali sa pristojne udaljenosti.

O kakvoj ti JNA pricas, pa JNA je nestala 01.12.1991. godine, a on postao komandant VRS negdje u maju ili junu 1992. godine.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 62 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]