banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 17:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Feb 2009, 23:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Feb 2009, 15:27
Citiraj:
Skokni do Poljoprivredne skole u Banjaluci, mozes potraziti i po arhivama skolskim, rodjen je 1959-e, znaci, trazi ko je maturirao 1977-e i rijesen slucaj, ako meni ne vjerujes. Zar je to na kraju i bitno?

zavrsio je za mesara, 100% isao sa mojom tetkom u razred.
a kasnije fakultet politickih nauka, samo nisam siguran dal je u BG ili u SA.

Citiraj:
Nije istina.Ja sam čuo da je galon bio od 25 litara.

taj galon iz kojeg je pio ima 4 litra zapremine, ja vidio svojim ocima, imam svjedoke, al je caka u tome sto je popio 5 punih ravnih galona, 6-ti nije stigao, morao je da zavrsi cijepanje sto metara drva.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 23:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
E, sto metara........pa to ni Dodik ne bi mogao nakon 20l rakije..........Lažeš.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 23:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
mecava je napisao:
Citiraj:
Skokni do Poljoprivredne skole u Banjaluci, mozes potraziti i po arhivama skolskim, rodjen je 1959-e, znaci, trazi ko je maturirao 1977-e i rijesen slucaj, ako meni ne vjerujes. Zar je to na kraju i bitno?

Citiraj:

taj galon iz kojeg je pio ima 4 litra zapremine, ja vidio svojim ocima, imam svjedoke, al je caka u tome sto je popio 5 punih ravnih galona, 6-ti nije stigao, morao je da zavrsi cijepanje sto metara drva.

:lol: :lol: :lol: :lol: pa zna se kolika je mjera za galon (4.54609)

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 23:19 
Početnik
Početnik

ne samo sto je iscijepao, vec je i rucnom testerom rezao klade. e to je podvig. dodik bi ga mogao samo pobijediti u trci traktora 24h le man.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 23:20 
Početnik
Početnik

Talija je napisao:
mecava je napisao:
Citiraj:

Citiraj:

:lol: :lol: :lol: :lol: pa zna se kolika je mjera za galon (4.54609)

zaokruzicemo na 4.55

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
SIJUKS je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:
Doticni jeste zavrsio trogodisnju, smjer mesarski, a i to se guralo i intervenisalo od roditelja da ga se pusti razred (pricao mi profesor koji ga je obarao zbog neucenja), jer je bio vjerovatno okupiran kosarkom u to vrijeme.

Koji profesor?ajmo ime i prezime da vidimo sučeš li!!!

Ne smije se reci iz straha od odmazde prema doticnom profesoru 8)

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 23:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
cink je napisao:
Gospodine Rakun,
znas dobro da je ovo sve jos jedna farsa vas iz sds-a koji ste za razliku od Dodika svoju arhivu kompletnu spalili tako da vasim pronevjerama moze samo da se prica...hehehe

Ne znam zasto nekoga ko ne misli kao Krmodod definises kao clana SDS-a? Simptomaticno je da svi Dodikovi udjiguzi razmisljaju po istoj matrici, .ebem li vas mutave! Bagri poput vas nije u interesu da se RS bar djelimicno oslobodi kriminalaca poput Krmododa zato sto ste ili tupavi ili ste se udobno smjestili u neku fotelju.
Da li je vama, slijepim pratiocima Krmododovog nedjela, jasno da samo eliminisanjem lopovskih kandzi RS moze ojacati i postati neupitna? Tupavci, da li vam je jasno da svako ima opravdanje da nas .ebucka u mozak dok su nam lopovi na funkcijama?!

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Poslednji put menjao vb87 dana 20 Feb 2009, 09:56, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 23:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
vim je napisao:
SIJUKS je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:
Doticni jeste zavrsio trogodisnju, smjer mesarski, a i to se guralo i intervenisalo od roditelja da ga se pusti razred (pricao mi profesor koji ga je obarao zbog neucenja), jer je bio vjerovatno okupiran kosarkom u to vrijeme.

Koji profesor?ajmo ime i prezime da vidimo sučeš li!!!

Ne smije se reci iz straha od odmazde prema doticnom profesoru 8)

:lol: :lol: koji q. odmazda? pa ako je bio milin profesor ima glat 70 g. i u penziji je bog zna otkad. de malo klikera...aj sto se druzi i prica sa slavkom, al' sto se boji odmazde :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 23:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ja sam apolitična, ali se bojim da će iza ovih doći neki još gori. Daleko od toga da mi sadašnja struktura odgovara, pogotovo nakon prijetnji opštinama da im se crno piše ako se ne glasa za Lemi-ja.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 23:52 
Početnik
Početnik

prije nego sto postanu clanovi SNSD-a, oni prodju kloniranje u MSD, moze se citati kao Mladi Socijal Demokrati ili kao Mladi Slijede Dodika. pa kao papagaji ponavljaju njegove izjave o renesansi RS i udaru stranaca nahuskanih preko muslimanskih lobija na RS.

Vrh

PostPoslato: 19 Feb 2009, 23:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Tacno. Pumpaju ljude i u RS-u i u FBiH glupavim pricama o ukidanju i otcjepljenju a zajedno kradu do besvijesti.
Mogu da razumijem da ona bijeda iz Podrinja polaze nade u Krmododa jer su ih one lopine iz SDS-a ojadile za sva vremena i zato sto ne znaju o kome je rijec, ali cu bagrom nazvati svakog ko je iz ovih krajeva i ko stiti lik i nedjelo ovog lopova!

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 01:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2006, 01:57
:D Beze je u opste raspravljati o ovom jel ne vredi se boriti protiv vlasti cak bolje pisati o slanini i masti koja dobro sjedne posle par pivi :)

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 09:17 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2007, 23:37
manitu uci da svira je napisao:
ja marko markovic, jovan jovanovic ili mujo mujic, jmbg-------,lk----- pod punom moralnom, materijalnom i krivicnom odgovornoscu izjavljujem da je moj stric, petar petrovic, dao miloradu dodiku 10000 kao mito za obavljanje tog i tog posla

e pdevil ako imash muda napishi, ostalo je sve shuplja iza nika herojskog :lol: :lol:

kakva crna muda.
muda ti trebaju da se potuces ovdje se radi o necemu drugome!
a koji si ti faktor da ti trebas to da znas?

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 09:28 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Da se vratim on topic,Dodiku neće niko ništa moći,jer malim lopovima se skida glava,a velikima se skida kapa.Tužno ali istinito.

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 09:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
pierredevil je napisao:
kakva crna muda.

ne shvatas ti mene, jbg. ovo za sto je on optuzen je 48 bilijardi puta vece od onoga sto sad razni poput tebe krenu da pisu..ja sam ovo, ja sam ono...al dobro, kazem ti, meni je radovan ostao duzan 17 duluma shume a ivanic 1,5 miliona km, al ozbiljno :D
inache, radim za milinu tajnu sluzbu, zar nisi skontao?
" estrada mi je maTer, bizMis mi je caca, idem samo tamo gdje se dobro placa"-zaboli me i za milom, i za rs, i za bih, i za balkanom, i za eu i na kraju za cjelim fakin worldom.

p.s. ovaj post sadrzi tri djela ciju cjelinu mogu zdumati samo "odabrani" :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
manitu uci da svira je napisao:
pierredevil je napisao:
kakva crna muda.

ne shvatas ti mene, jbg. ovo za sto je on optuzen je 48 bilijardi puta vece od onoga sto sad razni poput tebe krenu da pisu..ja sam ovo, ja sam ono...al dobro, kazem ti, meni je radovan ostao duzan 17 duluma shume a ivanic 1,5 miliona km, al ozbiljno :D
inache, radim za milinu tajnu sluzbu, zar nisi skontao?
" estrada mi je maTer, bizMis mi je caca, idem samo tamo gdje se dobro placa"-zaboli me i za milom, i za rs, i za bih, i za balkanom, i za eu i na kraju za cjelim fakin worldom.

p.s. ovaj post sadrzi tri djela ciju cjelinu mogu zdumati samo "odabrani" :lol: :lol: :lol:

Uuuuu jaro jesu tebe zakidali cccccccccccc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Poslednji put menjao Hrna dana 20 Feb 2009, 10:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 10:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Okt 2007, 14:21
Stvarno mi nije jasna ovolika negativna energija.... Pa ono sto je Mile uradio za gradjane RS (podigao plate, zaposlio omladinu, sacuvao ingerencije entiteta...) to niko nije uradio od osnivanja RS! A ova prijava, cak ako i postoje elementi krivicnog djela, nije napad samo na Dodika, vec na cjelovitost i integritet RS! Pa sto samo nase politicare sude??? Zapitate li se to nekad? Sarovic, Ivanic,Dodik, ... U Federaciji (osim Covica koji je jedini gospodin covjek tamo) nikad nikog nisu ganjali, kao da smo mi svi lopovi a oni svi posteni! Radovati se ovoliko ovoj prijavi pokazuje samo stepen inteligencije i nacionalne svijesti, ali i ljudske zavisti i ljubomore pojedinih forumasa..... Ali srecom, Sefa mogu tuziti koliko god hoce, ne mogu mu nista! Pa sudili su ga i ranije 5 godina pa nisu uspjeli nista da dokazu! I to dok je bio u opoziciji!

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
lovac milivoje je napisao:
Stvarno mi nije jasna ovolika negativna energija.... Pa ono sto je Mile uradio za gradjane RS (podigao plate, zaposlio omladinu, sacuvao ingerencije entiteta...)

Ja ne vidim da se nesto puno smanjila nezaposlenost, a on je na vlasti skoro 10 godina. Podigao plate uglavnom sebi i svojima, a na ciji racun, na racun pdv-a koji je uveden da od siromaha uzima 17 posto od svega, a ne od industrijske proizvodnje. Pored toga napravio je par parkica i plocnika po kojima mogu setati nezaposleni i penzioneri. Sto se tice entiteta koga to zanima, jer ako je cilj ulazak u eu niti ce biti granica ni carina ni entiteta izmedju bilo koje zemlje u eu. I sta je uradio-nista. Podmirio sebe i svoje za sljedecih 100 godina, a sirotinja ostala sirotinja. U gradu uglavnom napravio par gradjevina, ali kome, sebi i svojoj vladi. Ostatak RS i dalje zivi u siromastvu i slicno kao i ranije. Prosjecan gradjanin i dalje mora od svoga novca kupovati stan kao i prije Dodika. S tim da se cijena stanova povecala 10 puta a plate 2 puta. A imao je donacija i para d pdv-a da je mogao sve okrenuti, dok prethodne vlasti nisu imale toliko novca. Ali slazem se da je bolji nego prethodni nacionalisti koji nisu uradili nista, on je bar uradio nesto malo ali ni 5 % od onog sto je obecao. I sad zasto tolike hvale. Hvale ga oni kojima je on obezbijedio nesto, vjerovatno si ti jedan od njih :wink: .

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 20 Feb 2009, 10:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2006, 09:31
vim je napisao:
lovac milivoje je napisao:
Stvarno mi nije jasna ovolika negativna energija.... Pa ono sto je Mile uradio za gradjane RS (podigao plate, zaposlio omladinu, sacuvao ingerencije entiteta...)

Ja ne vidim da se nesto puno smanjila nezaposlenost, a on je na vlasti skoro 10 godina. Podigao plate uglavnom sebi i svojima, a na ciji racun, na racun pdv-a koji je uveden da od siromaha uzima 17 posto od svega, a ne od industrijske proizvodnje. Pored toga napravio je par parkica i plocnika po kojima mogu setati nezaposleni i penzioneri. Sto se tice entiteta koga to zanima, jer ako je cilj ulazak u eu niti ce biti granica ni carina ni entiteta izmedju bilo koje zemlje u eu. I sta je uradio-nista. Podmirio sebe i svoje za sljedecih 100 godina, a sirotinja ostala sirotinja. U gradu uglavnom napravio par gradjevina, ali kome, sebi i svojoj vladi. Ostatak RS i dalje zivi u siromastvu i slicno kao i ranije. Prosjecan gradjanin i dalje mora od svoga novca kupovati stan kao i prije Dodika. S tim da se cijena stanova povecala 10 puta a plate 2 puta. A imao je donacija i para d pdv-a da je mogao sve okrenuti, dok prethodne vlasti nisu imale toliko novca. Ali slazem se da je bolji nego prethodni nacionalisti koji nisu uradili nista, on je bar uradio nesto malo ali ni 5 % od onog sto je obecao. I sad zasto tolike hvale. Hvale ga oni kojima je on obezbijedio nesto, vjerovatno si ti jedan od njih :wink: .

Sto kaze ona u Djekni :"Nije moje da rechem",ali na zalost ,ne stoji ovo. Da Mileta bogdo podrzavaju samo oni koji su se omrsili uz njega,lako bi bilo....Fakat,znam jednu staru baku,inace regularna 100%,ali joj je Micko zakletva,nema sobe u kojoj nema barem jedna Njegova slika (redovne peMzije):roll: Takvih je u Rs na hiljade,a ako se jos doda da je fakticki On Rs-u vratio samopouzdanje, koje Srbima inace vise znaci od `ljeba,sila je koju ce tesko biti oboriti. Majstorski je zaveo narod,i na tome mu zavidi pola Balkana,a pasce,kad -tad,jer i ptice na grani znaju da hapa. Moja procjena je da on licno nema puno protiv ovakvog nacina,kao veliki prave zavjeru,on ,eto ne da,ali sta se moze,pa ce lagano da otklizi,punih dzepova.....a narod nek trazi novog Mesiju.

Puko Hare,klizi lagano,a bilo je i ovome vrijeme......

Da se pitalo većinu, još bismo bili na istom baobabu u Africi, jahali grane i krezavo se smijali onoj budali s vizijom što je sišla dolje, umislivši da može hodati na dvije noge i polugom zatući mamuta...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 79 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]