BlackHand je napisao:
VeLiKi, tvoje gluposti više neću komentarisati u opšte.
Što se tiče naše policije, tvrde da se trude, ali to očito nije dovoljno. Kad već nisu sposobni da rešavaju ovakve slučajeve, neka zovu ljude sa zapada ili odakle već, ljude koji su stručni za ovakve delatnosti. Sa Cvijom je predpošle godine bila ista stvar...Tražili ga 7 dana, našli telo i to je bio njihov veliki uspeh, te se na tome i završilo. Bojim se da će i u ovom slučaju biti isto... ili još i gore. Pričaće se o ovome 15 dana, a nakon toga će svi zaboraviti kao da se nikada nije desilo.
Čekalo se po zakonu 24h da se krene u potragu. Čekalo se 24 sata za vreme kojih je padala kiša, duvao vetar, plavio Vrbas. Auto kada nestane bacaju se u potragu istog momenta (zavisno od vlasnika i od marke automobila). Kažu da se po zakonu u potragu za nestalim osobama kreće tek nakon 24h, šta bi bilo da se radilo o detetu gradonačelnika, premijera, predsednika, načelnika MUP-a ?
Bilo bi najbolje da se ovde prestane više nagađati o njenoj sudbini. Vreme će reći svoje. Svima nama ostaje da se nadamo da je dobro i zdravo i da će što pre biti pronađena/će pobeći.
i ti brate pricas gluposti
24 sata postoji sa razlogom, koliko sam ja, ti ili 99% nas odavde znalo kao klinci ili kao matorci:) negdje odlutati, otici igrati fudbala, zabiti se kod nekoga u kuci pa ne doci na vrijeme za veceru skolu itd. I sad zamisli da svi nakon toga pocnu zvati policiji : eeee nema mi cerke, otisla u 8 u petak navece u grad sad je 11 a nje nema...ajd dignite specijalce, vatrogasce, vojsku i marsovce Ma svi da je traze...
a oko strucnosti nase policije cu se samo da nasmijem. Previse gledas( te ) americke serije tipa CSI nestali itd. u kojima Grisom i ekipa za dva sata analizira sve moguce tragove uz pomoc superkompjutera pa mislite da je to tako u stvarnosti
razumijem da hoces da budes ozbiljan sa svojim komentarom ali ovdje su prisutna samo nagadjanja. Ko zna sta se desavalo sa tom curom, mozda je bila narkomanka, mozda je vidjela psica uz obalu vrbasa pa pokusala da ga dozove pa se okliznula i upala u Vrbas, mozda ju je i napao manijak a mozda joj je bilo dosta nasilja u kuci pa pobjegla mozda mozda mozda...
a porediti nestanak auta i osobe necu ni komentarisati