banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 05:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Micelijuse, dovraga, zar je toliko teško progutati ponos i jednostavno priznati da nisi u pravu.
Svako u životu pogriješi i nije apsolutno nikakva sramota priznati da si bio u zabludi; a to što ti radiš, to što nastavljaš po svome samo odmaže i nažalost samo potvrđuje neke stvari koje su ljudi napisali u ranijim postovima.

Ako stvarno misliš da si u pravu, misli to i dalje ali nemoj se toliko truditi da to mišljenje namećeš, jer, shvatio si i sam, samo proizvodiš kontraefekat.

Bezveze, sad zvučim kao nekakva savjest, ali stvarno razmisli... ako ništa, glupo je na ovaj način kvariti temu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 13:57 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 15:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2005, 16:44
Micelijus je napisao:
Друже ратниче, можда бих и помислио да нисам у праву да други, својим коментарима, нису доказали да апсолутно јесам у праву.

Ништа друго се више нема рећи на овој теми јер су "гетовци" веома лијепо посвједочили сами за и о себи.

Још једном, свака част властима!

Тачка.

Tvoja neupucenost se ponovo pokazala, sa to "getovci" se obracas ljudima koji sa getom i nemaju bas puno veze, ja sam samo nekoliko puta svirao dole i isao dole na neke koncerte, za ostale ovde ne znam ali mislim da su i oni ljudi koji dole idu na koncere a ne organizuju ih!

Svi tvoji argumenti se svode na to da su ljudi koji idu na koncerte narkomani a to su argumenti i prve babe koju ces da sretnes na ulici, zato se zapitaj sta pises ovde. Skontaj malo sta pises i kao sto rece Antidope ako se i zajebavas ovde s nama i pokusavas da nas isprovociras nisi bas pretjerano uspio!

Tanker-Southern Sludge Metal

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 16:33 
8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 18:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
pa, gospodin prosveceni i uzviseni se uhvatio ko pijan plota za moje rjeci da droge ima svugdje, a ponajmanje u getu. Kao, ja sam time priznao. Pa Micelijuse, legendo, kad na koncert dodje 200 ljudi, ne mozes ti pretresati narod do gole koze, da bi se uvjerio da neki mutavi klinac nije sakrio dzoint kod sebe. Uostalom, niko ne konzumira drogu u prostoru nekog kluba, takve radnje se obicno desavaju u mracnim i pustim mjestima. Ako ti je to argument, neka bude, ja i dalje stojim iza toga da ces u svakom klubu u kom izlaze mladi u ovolikom broju (teoretski, kad bi izvrsio pretres do gole koze) naci barem 5-6 ljudi koji posjeduju narkotike, uglavnom marihuanu. Sad treba da se zatvori geto, jer zadrtom starcu kakav si ti (nije uvreda, opservacija), smeta sto se na odredjenom koncertu, u odredjenom klubu, medju 200 posjetilaca nadje par neizivljenih klinaca koji su usvercali marihuanu (da li je planiraju tu ispusiti ili vani TI TO NE ZNAS).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 19:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Micelijuse, znam jednu pravu stvar za tebe! Ne znam da li si cuo, mozda i jesi, svojevremeno je bilo divnih sekti koje su imale neke ideje da ce ako budu zivjeli dovoljno dugo u nekoj pustoj sumi u kori drveta, hraneci se samo onim sto tamo nadju i pijuci kisnicu, vidjeti neko ukazanje boga. Citajuci ovo, zakljucio sam da si ti pravi covjek za to, oslobodi grad svoje fekalne pojave, i negdje, mozda u tvom rodnom mjestu, jer sam siguran da to nije ovaj grad, lijepo pronadji dobro stablo, i cekaj na sastanak sa stvoriteljem. Ako ti dosadi, stablo se moze upotrebiti i u druge svrhe.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2006, 01:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
fantomacane legendo ,
nego je li bio ko veceras u geto , dugo nisam vidio tako pozitivnu atmosferu kao kad su Francuzi svirali u kojoj su manje vise ljudi svi skakali (i "djecaci i djevojcice, a ne "gej zurka :D ) , prava zurka , i upravo su takve pozitivne stvari jos jedan razloga vise da se Geto , brani i odbrani , stvarno je super bilo ,

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2006, 02:48 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
ko nebi koji kurac zatvorio tu jebenu smrdljivu rupu napunjenu jebenim narkomanima??? pa geto je zatvaran nekih x-naest puta do sada, ovo me uopste ne iznenadjuje. rade gudru pred maloljetnicima, pustaju ziku preko ovlascenja komunalne rije, sta su htjeli drugo? ko ih jebe, nek ih zatvore. imali su priliku, nisu je znali iskoristiti. mahanje levati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2006, 23:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
VeLiKi je napisao:
ko nebi koji kurac zatvorio tu jebenu smrdljivu rupu napunjenu jebenim narkomanima??? pa geto je zatvaran nekih x-naest puta do sada, ovo me uopste ne iznenadjuje. rade gudru pred maloljetnicima, pustaju ziku preko ovlascenja komunalne rije, sta su htjeli drugo? ko ih jebe, nek ih zatvore. imali su priliku, nisu je znali iskoristiti. mahanje levati.

ignorišite njega, on se drogira :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2006, 06:54 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 03 Jul 2006, 10:10
Ako moze neko da mi objasni gdje je taj KUD Mladen Stojanovic

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2006, 08:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Ma ta prica o KUDu i poredjenju sa Getom je nebulozna i bezzze je. :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2006, 10:08 
AntiDope je napisao:
Ma ta prica o KUDu i poredjenju sa Getom je nebulozna i bezzze je. :drinking:

Slazem se.... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2006, 18:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2005, 12:01
VeLiKi je napisao:

Ima istine u ovome...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2006, 21:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
i ovaj se drogira ne slusajte ni njega :D
geto je kakav je takav je , mi bolje zasad nemamo , a da li cemo imati
zavisi da li cemo malo dici dupe i uraditi nesto ili cemo cekati da nam neko na gotovs napravi sve
Nego ljudi koji kurac hocete ?Najlakse je srati po necijem tudjem radu , , nego jeste li se kad potrudili i posali napraviti u tom getu , jeste li bilo kad otisli tamo i izlozili svoju ideju i da li uopce imati ideja da nesto radite , ako nemate nemojte srati po mjestu i ljudima koji pokusavaju nesto uraditi , a ponavljam jos jednom geto je otvoren za sve dobronamjerne ljude ,. da se razumijemo ima geto dosta stvari sa kojima se ni ja licno ne slazem i koji bi treblo promijeniti ,ali je zato potrebno odvaznosti svakog/e od nas , i ponavljam geto je najvazniji ako ne sad i jedini oblik organiziranja omladine , i jedino zasto smo se svi svojevremeno izborili za isto , dok su primjerice klinci koji sad seru po istome se igrali u pijesku, pa prema tome razmislite prije nego sto se pridruziti svim onima koji ocrnjuje geto ,
voli vas groznium ,ljubav , mir anarhija

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2006, 03:57 
Stara kuka
Stara kuka

cekaj malo groznium, ne, ne zelim da gledam dole onog retarda njavu i onog drugog krezavog idiota. kada vidim ta dva ozracena mozga, samo mogu nagadjati kakav je ostatak ekipe tih super heroja. dodjem dole, platim probu, njava "ko-ordinator vjezbaonice" (kako to gordo zvuci!) odmah zove lika za "lapo sapi cova". madaj, ne kenjaj. sve je to lijepo, ali su prokockali svoju sansu. dakle, ponovicu se, mahanje levati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2006, 08:19 
Citiraj:
lapo sapi cova

:roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2006, 10:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
VeLiKi je napisao:
dodjem dole, platim probu, njava "ko-ordinator vjezbaonice" (kako to gordo zvuci!) odmah zove lika za "lapo sapi cova"...
Ovo su teske rijeci! :drinking: Da li si bas siguran da je to bas tako bilo ili preuvelicavas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2006, 10:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2005, 16:44
VeLiKi je napisao:
cekaj malo groznium, ne, ne zelim da gledam dole onog retarda njavu i onog drugog krezavog idiota. kada vidim ta dva ozracena mozga, samo mogu nagadjati kakav je ostatak ekipe tih super heroja. dodjem dole, platim probu, njava "ko-ordinator vjezbaonice" (kako to gordo zvuci!) odmah zove lika za "lapo sapi cova". madaj, ne kenjaj. sve je to lijepo, ali su prokockali svoju sansu. dakle, ponovicu se, mahanje levati.

Ako mislimo na ista dva lika onda cu samo nesto da kazem, sa tim Vanjom sam pricao par puta, normalan lik, i ako se skrsava njegov problem, ali radi svoj posao, bar nisam cuo da se ljudi zale da im otkazuje probe i sl. dok je recimo jedan prijasnji nama (dok smo tamo radili probe) sjebao milion termina, onda kad god je bila svirka njih dvojica sastave komplet binsku opremu, znaci sve sto je potrebno da se jedan koncert odrzi, nisu bezveze dole, opet kazem ako to sto zarade dole trose na gudru njihov problem, bitno je da ih to ne sprijecava da rade ono za sta su zaduzeni!

Tanker-Southern Sludge Metal

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2006, 12:45 
Stara kuka
Stara kuka

blago tebi monument ako vama nije sjebavao probe. mene je licno zajebao za 2 termina (od 4!). monument takodje JESTE bitno ako se on skrsava, on radi u udruzenju za MLADE. sta ti mislis sta ce gradska uprava pomisliti? donirali prostor, donirali opremu a oni se drogiraju dole. i onako misle da smo svi gomila jebenih narkomana zbog majica kosa muzika koji nisu cana ceca i co.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2006, 13:33 
Citiraj:
i onako misle da smo svi gomila jebenih narkomana zbog majica kosa muzika koji nisu cana ceca i co.

To stoji...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]