banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 04:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 21:06 
Citiraj:
e mogu da vjerujem. Samo nekoliko trenutaka prije smo sjedili zajedno i pili kafu, a onda je Beronja ustao i otišao da provoza prijateljev motor. Zatim su nam javili da se ovo dogodilo", riječi su prijateljice nastradalog.

Bash sada brat rece kako su zajedno narucili hranu i dok su je cekali on je otisao da provoza motor...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 21:14 
VeLiKi je napisao:
za sta god da sjednes treba znati time upravljati. ukljucujuci trotinet.

Bas se prica da je taj motor...kawasaki ninja imao nesto kontra...nesto u vezi mjenjaca i kada ga je spustio dole i prebacio brzinu tu se zeznuo i izgubio kontrolu... :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 21:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
meni nije nešto jasno
da je pokojnik poštovao ograničenje (60 km/h) sve bi bilo u redu

šta sad svi kukate, kao da je poginuo tuđom krivicom...
svako bira svoj put. meni bi bilo drago da ima što manje divljaka koji voze duplo preko ograničenja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 22:15 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
eto vidis psajborze, vozi sjeban motor, duplo prekoracuje brzinu i onda pitas boga zasto se to dogodilo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Strasno. Tragedija ...Mogla je da bude i veca. Podne, medju prometnijim cestama u BL...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 22:18 
VeLiKi je napisao:
eto vidis psajborze, vozi sjeban motor, duplo prekoracuje brzinu i onda pitas boga zasto se to dogodilo...

Ma znam da je njegova greska...nisam glup....

Citiraj:
šta sad svi kukate, kao da je poginuo tuđom krivicom...

Ne kukam sto je poginuo tudjom krivicom...kukam zato sto je poginu!!!!

Sto rece godfather za indijance!!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 22:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ljudi su ga poznavali i imaju pravo da zale za kolegom ma sta da je uradio svojom ili tudom krivicom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 22:36 
Stara kuka
Stara kuka

sa tim se slazem, ali mi ide na kurac sto se akteri ovakvih slucajeva gotovo velicaju u nasem drustvu. umjesto da budu ocrnjeni maksimalno. da pretpostavim, ni kacigu nije imao...zasto se ovakvi slucajevi ne isticu kao apsolutno negativan primjer? zasto zidovi sve i jedne auto-skole nisu izlijepljeni fotografijama ovakvih saobracajnih nesreca? zasto fotografije ove i slicnih saobracajnih ne sreca nisu na novinama, bilbordima, televizijskim kanalima? zasto ga velicati? svojim idiotizmom je vrlo lako mogao povesti jos nekoga sa sobom...a sto je najgore stalno se desavaju ovakve stvari. jebeni balkanski mentalitet, daj da me svi vide kako se majmunisem tranzitom i ovim 'mahala' tip uskim banjaluckim ulicama. dize sebi ego. zavrsi tako sto podigne sebi nadgrobnu plocu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 22:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Veliki slazem se sa tobom, da je uradio glupost uradio je ali ljudi su ga znali bio im je komsija prijatelj nece valjda pluvati po njemu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 22:53 
Stara kuka
Stara kuka

zasto ne bi rekli da je bio dobar covjek al da je ispao glup ko kurac, da je to sto je uradio bilo jako pogresno i neodgovorno? svima?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 22:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
psyborg je napisao:
Bas se prica da je taj motor...kawasaki ninja imao nesto kontra...nesto u vezi mjenjaca i kada ga je spustio dole i prebacio brzinu tu se zeznuo i izgubio kontrolu... :cry:

Da, mora da je do motora.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 22:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
VeLiKi je napisao:
zasto ne bi rekli da je bio dobar covjek al da je ispao glup ko kurac, da je to sto je uradio bilo jako pogresno i neodgovorno? svima?

Kako ces to reci, bas je kul kad ga protjeras kroz ul'cu na zadnjOm...
Ali stvarno, svi samo kazu na ovakve dogadjaje "strasno, tragedija, zali boze momka" a niko ne bi poduzeo ama bas nista da se to sutra ne desi njegovom sinu/bratu/rodjaku/poznaniku. I dalje ce mame/tate kupovati motore sinovima, da ih prije otprave u grob. Mozda kad bi razgovorom pokusali malo doprijeti do njihovih mozgova i objasniti da se voznjom od preko 100 km/h u naseljenom mjestu lako izgubi svoj i tudji zivot, i da motor uopste nije neophodno vozilo, i da nisi nista veca faca ako vozis brzo i na jednom tocku?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 23:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
zao mi je momka :( iako ga nisam poznavao

nego kako bas jadnik da tijelom udari na banderu :( (izgleda da bas nije imao srece, da nije udario tijelom u banderu sigurno bi ostao ziv posto je valjda klizio po putu)

pokoj mu dusi :(

:(

PIK Radnja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Jun 2007, 23:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Nikad nista korisno izvuci iz ovakvih dogadjaja...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 00:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2006, 11:53
Sto je najgore ja sam ga vidio na semaforu stoji kad je uzeo motor, i posto ga poznajem iz naselja pozdravim ga i kazem iz zeze samo plako s tim cudom i on se nasmeja i nakon 10 min brat mi javlja da je Vlado pao s motora i poginuo.
Jos ne mogu da vjerujem da je poginuo (i znam da je glupo) i ne zelim da vjerujem. Citave Rosulje su dosle tamo i 99% ljudi je plakalo :(

Vlado R.I.P.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 00:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
R.I.P.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 00:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Mar 2007, 18:09
zao mi je svakoga,bez obzira da li je isao brzo ili ne,pokoj mu dusu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 01:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
The Godfather je napisao:
Vlado neka ti je vjecna slava :cry:

p.s zamolio bih indijance bez suvisnih komentara !!!

Iskreno, zao mi je kad mladi ljudi ginu.
Ali je isto tako istina (ma koliko to nekom ruzno zvucalo) kad cujem da je neko jurcao da pomislim i to - dobro je da nije unistio jos i poneki nevini zivot na svom putu za smrt.

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 01:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
V@nja je napisao:
Razmisljam o tome da kupim Mercedes .. ovako, bez nisana, nikako da uganjam te sto pretrcavaju :)

:lol: :lol: :lol:

Skoro vidim debila koji kroz Borik (mislim da se ulica zove Radomira Putnika, uglavnom ona sto ide pored vojnih zgrada, Lilesa...) vozi motor tako sto je noge prebacio naprijed, vise niz prednji dio motora, dupe mu je izmedju dvije rucke malo prema naprijed, a ruke su mu unazad pomjerene da bi bile na ruckama...opisala sam to najbolje sto mogu, nadam se da je jasno...i vozi tako u sred bijela dana. Vozi jer se svi sklanjaju budali. Dok jednom ne bude kasno.
A onda ce svi pisati bio je dobar, sta bilo ko ima reci protiv njega...

Juce debil u ekstra zutom autu predje preko Venecija mosta kao da je upravo posao u obaranje Sumaherovih rekorda.

Zalije mi je onih koji ni krivi ni duzni ginu zbog ovih koji su neodgovorni ne samo prema drugima, vec i prema vlastitom zivotu.
Svoj zivot moze staviti na kocku, ali moj nema pravo stavljati na kocku, a radi to svaki dan kad stisne gas bilo ko od mladih i divljih kobajage faca.
Danas je neko ubio sebe, sutra ce ubiti nekog penzica koji ne moze na vrijeme pobjeci, a prekosutra mozda necije djete...

Ali nisu ni oni krivi, kriva je policija koja ne radi svoj posao!
Sad ide ljeto, pa obratite malo paznju na plave uniforme po kaficima ispred kojih su parkirana piva raznih vrsta.

Helena je napisao:
Zasto bi to radili, pravili ograde u po grada? Onaj ko ima kulturu, dovoljno pameti - precice preko pasarele. Ako se covjek ne zna ili nece sam da se cuva, onda ne vidim razloga da ga "grad" cuva?

Ja mislim da je to nuzno, ali ne da bi se zastitili debili koji pretrcavaju ispod pasarele, vec da bi se zastitili normalni vozaci koji dozivljavaju traume od ovakvih debila.
I ja nisam vozac, nemam vozacku!
Ali mislim da je nuzno zastititi ne samo pjesake od divljih vozaca, vec i vozace od divljih pjesaka.

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jun 2007, 03:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2004, 12:24
Tuzno, medjutim roditelji/drzava (policija) treba da vaspitavaju potomke a ne da im ovako bezveze ginu po ulici.
Nedaj boze da je neko dijete bilo pored ceste ili majka sa djetetom u kolicima recimo (ili bilo ko), pa taj motor je bez kontrole isao/prevrtao se ko zna kojom brzinom, to je projektil prakticno (u sred naseljenog mjesta).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 100 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]