banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 13:50

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2006, 11:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
....nisi u pravu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2006, 12:21 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Promijenio sam naslov, kao sto je to sada naglaseno u prvoj poruci.
Kao sto simplicity rece:
simplicity je napisao:
svaki cinizam na ovu temu je besmislen i odraz malogradjanstva..

Tako da molim pojedince da ne kvare ovu temu.
Sve poruke takvog sadrzaja ce ubuduce biti obrisane.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jan 2006, 18:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Ne shvatam kako nekome moze da se svidja onaj parkic sto se trenutno pravi,ono je teski shit,ono ko je projektovao treba ga objesiti na prvu banderu.Mislio sam da su se po pitanju toga opametili,a oni ponavljaju istu greshku koju su uradili i sa trgom....

Pa Majku mu ebem daltonistichku....ima valjda josh koja boja osim sive
Ko da nam nije dosta sivila,daj malo ,,vedrine,,. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2006, 00:47 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
insp_CaLLahan je napisao:
...ono je teski shit...

...Pa Majku mu ebem daltonistichku....

E da tako je. Da ti kažem sad da je sve to urađeno iz političkih razloga, bi li mi povjerovao? Ne kažem da znam, ali slutim da su zato ... Jer ... ono ... da neko pita "ko je napravio ovaj park" oni bi morali odgovoriti "komunisti", a ovako će reći "e to smo mi napravili (tako što smo malo uzeli iz kase, malo za nas a malo za radove)".

Ej to je samo "nahođenje" ne kažem da je tako, možda je sve iz dobrih namjera, PS: nemoj da se brineš, drveće će biti cool, a u onom "koritu" će da bude cvijeće, po mogućnosti neke bilo koje boje osim crvene.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2006, 01:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2006, 21:08
Ma ja bi prvo ovaj nas Vrbas zlatom okovao (metaforicki :D ) Natjerao svakog kretena koji baci makar i pivsku flasu u rijeku da se sam baci za njom da je izvadi.
Uostalom, malo toga se moze uraditi dok ljudi sami ne pocnu da misle "cistije". Dzaba svi zakoni i pravila, uvijek ce seljacina naci nacina da ih izbjegne jer mu je lakse da baci nesto na ulicu nego da doseta do kante za smece. I ja sam takva seljacina, ali se trudim da se promjenim.
:drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jan 2006, 10:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
Ma nasi ljudi su seljaci i kad imaju uslove da se ponasaju kulturno,a kamoli kad treba setati do kante za smece 5-10 minuta.

Neki ljudi se smiju,ali u klubu gdje radim ja sam morala napisati "KORPA ZA KISOBRANE.NE BACAJ SMECE UNUTRA!!!" - i jos uvijek se nadju gospodjice koje znaju samo navuci tange,okreciti lice i skotrljati se s brda (i misle da su zbog toga dame) koje ce polupojedeni burek ubaciti medju tudje kisobrane.
I uvijek se nadje lola da unutra ubaci plasticnu flasu ili konzervu.
Njima je napor procitati,za njihov mozak je suvise komplikovano zapitati se sta toliko kisobrana radi u "korpi za smece".
To je bezobrazluk.

O nacinu koristenja wc-a i drugih stvari bolje i da ne govorim.
Kako onda ocekivati od jedne takve osobe da ne baci smece na ulicu ili u Vrbas.

Treba nas po dzepu opaliti,to je jedini 'jezik' koji razumijemo.
Bitno je da je izvana "gladac",a sto je iznutra "jadac" to nije ni vazno.
Bitno je koju jaknu i koje patike ili stiklice nosis,da li je to in i markirano,a to sto ne znas sastaviti dvije recenice i sto bacas smece svud oko sebe kao zadnji primitivac to nije vazno.
Fali nama osnovna kultura ponasanja.

I ne kazem da sam bolja.
Puno psujem - sto nije lijepo.Ne mislim na psovke kao vrijedjanje,vec na "j*biga" i slicne postapalice.
Ali gledam da ne razbacujem smece gdje stignem,da se na javnom mjestu ponasam normalno i upotrebljavam stvari na nacin na koji su predvidjene da se koriste,povlacim vodu iza sebe i u javnom wc-u,ulozak ne uvalim u wc solju,vec u korpu u wc-u,ne bacam ubrus za ruke u lavabo,vec u kantu ispod lavaboa koja je za to i predvidjena,zatvorim vrata iza sebe,ako sam ih zatekla zatvorene na ulasku,ako nesto srusim podignem to,ako se s nekim sudarim kazem izvini...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 19:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
respect, ventilator...
papir od bombonica i zvakica cu strpati u svoj dzep ili torbu dok ne dodjem kuci ako nema korpe za smece... sto bi ujedno trebao biti i apel gradskim vlastima da postave vise korpica..
jednom sam krenula sa paprikovca i uredno nosila kutiju od plazme cak do pozorista..
e, to je bruka..
ali, uprkos nemaru drugih, ne trebamo mi biti nemarni

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 21:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2005, 12:22
Mene nervira (izmedju ostalog) onaj plato sa vodoskocima kod hotela Palas.Sam po sebi je bezveze,a ko sjedne tamo ljeti da se ohladi uz vodu mora da gleda u ono ruglo od nezavrsenog hotela koji je pretvoren u javni WC. I smrdi,naravno. A tu je i “produzetak” buvljaka,da gledas svu nasu bijedu dok se “odmaras”.
Sjetite se samo kako su ga pompezno najavljivali! :roll:
Inace,B.Luci fali neka velika fontana.To ima svaki evropski grad.Nadao sam se da bi to moglo biti u novom parku,ali sve ce se svesti na beton i staklo.

Problem su i aleje gdje je korijenje drveca totalno pokidalo plocice na trotoarima,pa pjesaci moraju hodati cestom.Najgora je ulica Ive Andrica.

Dakle:zavrsiti Palas,urediti troatoare,napraviti fontanu.

Itd,itd...nekom drugom prilikom...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jan 2006, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@ventilator : E da nas je vise kao ti... svijet bi bio fino mjesto za zivot :D Fakat slazem se s tobom, a pogodila si totalno sa onim "po dzepu". Jedino ce se tako mozda situacija popraviti, ali ne znam jeli to moze da popravi i kvarove u glavama? Egiba, ne zemo i jare i pare :)

E a sta se uopste inace radi sa tim korijenjem. Nije valjda da cupaju drvece ili tako neko zlo? Koliko sam puta samo mogao glavu razbiti zbog tih korijenja...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2006, 13:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
zaustaviti izgradnju kuca i srusiti postojece i to prvenstveno one koje su uz stambene zgrade
razlog : ljudima na nizim spratovima zaklanjaju dnevnu svjetlost, onima na gornjim spratovima kad je toplo vrijeme prave pakao (crijep se ugrije), a kad je hladnije loze pa sav dim "napada" zgradu, plus nema strujanja vazduha, ljudi u kucama ne znaju sta je kucni red i mir pa ga se ne pridrzavaju, i ono najgore zabraniti uzgoj domace zivine
koja je budala samo dozvolila razvoj takve infrastrukure

edukovati ljude da se smece ne baca kroz prozor niti na stubiste, niti da pljuju, pisaju i seru po ulicama (lakse je otici u neki kafic i restoran i tamo obaviti nuzdu)
zabraniti cirkulaciju domace zivine kroz naselja, konjska govna i ovciji brabonjci ne doprinose uljepsavanju
prosiriti saobracajnice
...
...
mah koga zavaravamo, to se nece desiti zato jedini prijedlog spaliti BL kao Rim :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jan 2006, 14:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
zaustaviti izgradnju kuca i srusiti postojece i to prvenstveno one koje su uz stambene zgrade
razlog : ljudima na nizim spratovima zaklanjaju dnevnu svjetlost, onima na gornjim spratovima kad je toplo vrijeme prave pakao (crijep se ugrije), a kad je hladnije loze pa sav dim "napada" zgradu, plus nema strujanja vazduha, ljudi u kucama ne znaju sta je kucni red i mir pa ga se ne pridrzavaju, i ono najgore zabraniti uzgoj domace zivine
koja je budala samo dozvolila razvoj takve infrastrukure

edukovati ljude da se smece ne baca kroz prozor niti na stubiste, niti da pljuju, pisaju i seru po ulicama (lakse je otici u neki kafic i restoran i tamo obaviti nuzdu)
zabraniti cirkulaciju domace zivine kroz naselja, konjska govna i ovciji brabonjci ne doprinose uljepsavanju
prosiriti saobracajnice
...
...
mah koga zavaravamo, to se nece desiti zato jedini prijedlog spaliti BL kao Rim :)

ma srusiti cijelu bl i sve graditi iznova..
pobiti govna i gotova stvar

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2006, 20:05 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
coki13 je napisao:
BSE je napisao:
...

ma srusiti cijelu bl i sve graditi iznova..
pobiti govna i gotova stvar

I onda ja napravim program "BSE Burning Rom"

:wav:

Jesam kralj :)

Ovo sa kućama je baš problem, i to dvostruki... Ko će napraviti zgradu za te ljude koji žive po kućama ... (inače zato je moja kuća pet KM od grada da ne bih smetao drugima ;) )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2006, 20:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Jao, ljudi danas grozote!!!! :mad: Ja (jadna ja, naivna) danas idem prema gradskom mostu i nisam htjela baciti zvaku u Vrbas (ptichica :D ), nego sam ishla do kante za smece taman na pochetku mosta, gdje su one stepenice s desne strane. I ja taman da bacim zvaku, tek neki klinac drka i bulji u mene, kao: "Vid ove budale, baca u kantu, sad me vidjela"..... Zamalo nisam pala u Vrbas! Oooo, zivote azdajo, shta dochekah..... :drinking: Eto mi kad hocu da ne bacam smece u Vrbas..... :roll: :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2006, 21:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

HAHAHA, pa pokvarila si covjeku gusht... Neka, ovako je Vrbas ostao cistiji za jednu zvaku, a grad za jednu dozu sjemene tecnosti nekog pervertita :D Bravo Lisa, jednim udarcem dve muve!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2006, 22:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Lisa_Simpson je napisao:
tek neki klinac drka i bulji u mene, kao: "Vid ove budale, baca u kantu, sad me vidjela"..... Zamalo nisam pala u Vrbas! Oooo, zivote azdajo, shta dochekah..... :drinking: Eto mi kad hocu da ne bacam smece u Vrbas..... :roll: :oops:

:lol: i meni se desilo slicno, stim sto nije bio klinac :lol: i stim sto jeto radio kroz prozor rusevne zgrade gledajuci prema mostu, i stim sto je vikao "ehejjj malaaaa"...

to ti je nas Kastel :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 08:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Lisa_Simpson je napisao:
Jao, ljudi danas grozote!!!! :mad: Ja (jadna ja, naivna) danas idem prema gradskom mostu i nisam htjela baciti zvaku u Vrbas (ptichica :D ), nego sam ishla do kante za smece taman na pochetku mosta, gdje su one stepenice s desne strane. I ja taman da bacim zvaku, tek neki klinac drka i bulji u mene, kao: "Vid ove budale, baca u kantu, sad me vidjela"..... Zamalo nisam pala u Vrbas! Oooo, zivote azdajo, shta dochekah..... :drinking: Eto mi kad hocu da ne bacam smece u Vrbas..... :roll: :oops:

ej i ja sam tog debila vidjela, ali nije bio bas klinac... i to obicno radi kod mosta venecije kisovitim danima... grozota... bljak...
gdje je nasao da se istresa :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 14:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
coki13 je napisao:
Lisa_Simpson je napisao:

ej i ja sam tog debila vidjela, ali nije bio bas klinac... i to obicno radi kod mosta venecije kisovitim danima... grozota... bljak...
gdje je nasao da se istresa :roll: :roll: :roll: :roll:

:lol: :lol: Sta ces svako ima svoj ventil koji mora malo popustiti...

Ko zna ,,,,ako je bilo blizu mosta venecija, vjerovatno je lik sa psihijatrije
a znajuci da je lud+da se ljeci u onim usranim barakama,vjeruj da mu nije lako :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 16:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Avg 2001, 01:00
Lisa_Simpson je napisao:

CcCc nije mu valjda spala kita kad te vidio :P P P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2006, 17:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
:D :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2006, 16:08 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2005, 18:04
sugar kane je napisao:
Hase Komadant je napisao:
Ja bi prvo seljacine sto su dosli sa sela sve izbacio na selo odakle su i dosli da ne kvare ugled grada.

onda dođi i izbaci mene.

Sto cu ja teba izbaciti za to su vlasti tu koje ce te delozirati :wink: :lol:

http://www.ilahije.net/
http://www.bosnjaci.net/index.php

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]