oOo je napisao:
dasha je napisao:
Ja se sjećam te noći kad su upali sa maskirnim. Mog druga uhapsili jer nije imao dokumenata kod sebe. A nije bila racija bez rezultata, našli su travicu kod nekoliko ljudi, nekoliko pištolja bez dozvole (ja vidio svojim očima kad su našli pištolj kod nekog nafuranog klinca metar od mene u hlačama ozada, da se oladiš), a našli su ako se dobro sjećam i par ukradenih auta na "parkingu". Ja se baš ne sjećam ovog dijela o "uništavanju lokala".
Tako da ako gledaš po rezultatima, onda je policija imala svako opravdanje da uradi raciju i ne znam što to ne radi češće u Haniotiju, kad cijeli grad zna da se tamo okupljaju i sitni i krupni kriminalci.
Ma nije ni poenta u tome da li je bilo rezultata ili ne...daj nadji mi kafic (posebno ako je popularan i zesta posjecen) u kojem nema takvih likova s travom i pistoljima bez dozvole...ljudi se zale u fazonu kao Hanioti i sl. lokali s fancy mjesta, gdje gazde imaju love da potplacuju muriju, gdje hodaju najveci "ovozemaljski" kriminalcima kojima niko nista ne moze...pa cak ni zamisli policija...dok eto u nekim drugim lokalima tipa Castre i sl. policija radi sta hoce...ma daaaj...
To su price za malu djecu...ako ne volis i neces da izlazis u pojedine lokale...pa buraz tebi na volju, nemoj tamo izlaziti i super...a ne kao u fazonu zatvaranjem Haniotija i slicnih lokala je ucinjena "usluga covjecanstvu" jer zaboga tamo izlaze svakakvi sumnjivi likovi...mislim

vezze...bapske price...
Ma zalosno je da se ljudi vesele takvom stanju...pa yebote na sta smo mi spali kad poslije 12 imas 2 lokala u koja mozes otici...ma bolje mi je da kod kuce ostanem...bruka