Brale001 je napisao:
Spomenu gore neko Krola.
Ako mogu a da ne primjetim, pa Krol i Slager nisu samo braca po oruzju!!!
Nesto ih je vodilo kroz glavu ili pamet da se nadju zajedno sa jedne strane fronta. Kesovina sigurno nije.
Mislim ja nesto eto onako kao Brale neuko i laicki. Ako je Slager nestabilan na zici onda i Krol mora da je tu negdje ili je vec pao i on u blato!!
Ako se za sad drzi ko zna, mozda sutra i Krol ce biti popljuvan i zavrtan kao Slager. Kako klima ide i gura ovo globalno zatopljavanje ja sam pesimista, treba ce dobra krema za mazat se svuda.

Brale,ne mozemo Krol i ja u istu recenicu,kad je rat u pitanju....Tamo gdje sam ja bio deset puta u ratu,gdje se glava gubi,prsa u prsa,Bok Jankovac,Prasnik,Zapadna Slavonija,Gorice,Omerbegovaca,Dizdarusa,Vlasic,Suljagica Sokak,Svilaj,Barakovac,kota 522...on je bio citav rat...
Ja sam bio u onoj formaciji,gdje ili je prsa u prsa,ili je samostan,punkt,zatvor,patrole,privodjenje po kaficima i racije ko nema dozvole..uopste ne znam sta znaci rijec rov i drzanje linije,iako moji drugari iz OKB i BVP nikad centimetra nisu izgubili nigdje....a on je bio u onoj gdje je glava bila jeftinija od sisanja,i u jedinici gdje je 10% onih koji nisu ili ranjeni ili poginuli....
Neprijatna mi je svaka egalizacija Krola i mene kad je rat u pitanju.
Nisi ti upoznat sa epizodama iz Nacionala i Lovackog ...
a tek Skarica kod Samca.
Nisi realan u procjenama .... vise od 10% je ...... mada ima rekordera (vise njih) sa pet ranjavanja ...