banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 11:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 848 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 43  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2014, 14:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2013, 15:24
Tema ce se zakljucavati za vrijeme izborne tisine? Od kad do kad tacno?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Tišina nastupa večeras u 23:59.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 14:34 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
shakal je napisao:
Zoka budi drug i zakljucaj ovo.

Zasto da zakljuca.ramjenjujemo misljenja

evo ja ne iskljucujem mogucnost da se SDS ako pobjedi otrgne stiska CIA i americke ambasade kao sto je Baja uradio 2006,odlucujucu ulogu u otvaranju ociju Baji je odigaro kostunica tada
2006 Baja je bio favorit americke ambasade.muslimanskih medija i sarajevske secije..a onda im Baja momacki zabiberi...sjecate li se 2007 i onog gostovanja Dodika nedeljom u dva kod stankovica,kad je Bakir Hadziomerovic pricao kako je Baja bio njihov favorit i kako ih je razocarao..Danas je Bakir kandidat SDP BIH i kazao je da je SDS pobosanska stranka kojom ce graditi drzavu

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 14:36 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Kakvih gluposti pročitah. Naravno da će Putin podržati Dodika. Cilj je spriječiti prejak uticaj Amerike na Balkan jer je Rusija već sad u nezavidnom položaju širenjem NATO-a skoro do njihovih zapadnih granica. Da nije ovakve garniture u RS BiH bi već davno bila u NATO-u, u koji ulazimo već 20 godina, a i sa Bosićem pitanje je da li bi BiH izbjegla uvođenje sankcija Rusiji.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 14:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2014, 18:43
Sta je Tadic uspio srusiti,kakvo misljenje o sebi,pa jebem ti sumpor,sta je Dodik onda,Dodik,onaj isti koji vrijedja novinare svakom mogucom prilikom ,onaj koji je dao sinu 3 miliona navodno kredita,ko zna ko ce to vracati,onaj sto je zauzeo tenkovima zgradu predsjednika Republike Srpske,onaj sto je svercovao Ronhil i naftu dok su otac,stric,ujak,djed i jos preko 100000 nase brace,rodjaka,prijatelja,komsija,,ratovali i ginuli po vrletima od Karlovca do Ivanice,onaj sto je prvi ,,priznao kobajagi genocid,, u Srebrenici,onaj sto je asfaltirao i osvijetlio sva muslimanska sela moje opstine,dok su srpska boze sacuvaj,rekao bi covjek da smo mi povratnici,onaj cija vlada i stranka su potrosili oko 40000000000KM,a efekti su poznati,tj. siromasniji smo vise nego ikada.Mogu ovako do sutra,o njegovim kumovima,prijateljima,drugovima i da ne govorim.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 14:46 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Sinko moj, poštenje ne otvara nova radna mjesta.

Poslednji put menjao Aleksandar MK dana 10 Okt 2014, 14:47, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 14:47 
Majstor
Majstor

crnidjordje je napisao:
Sta je Tadic uspio srusiti,kakvo misljenje o sebi,pa jebem ti sumpor,sta je Dodik onda,Dodik,onaj isti koji vrijedja novinare svakom mogucom prilikom ,onaj koji je dao sinu 3 miliona navodno kredita,ko zna ko ce to vracati,onaj sto je zauzeo tenkovima zgradu predsjednika Republike Srpske,onaj sto je svercovao Ronhil i naftu dok su otac,stric,ujak,djed i jos preko 100000 nase brace,rodjaka,prijatelja,komsija,,ratovali i ginuli po vrletima od Karlovca do Ivanice,onaj sto je prvi ,,priznao kobajagi genocid,, u Srebrenici,onaj sto je asfaltirao i osvijetlio sva muslimanska sela moje opstine,dok su srpska boze sacuvaj,rekao bi covjek da smo mi povratnici,onaj cija vlada i stranka su potrosili oko 40000000000KM,a efekti su poznati,tj. siromasniji smo vise nego ikada.Mogu ovako do sutra,o njegovim kumovima,prijateljima,drugovima i da ne govorim.

Izvini ali ova prica je vise za neki sator gde dolazi polusvijet koji nema pojma na koliko je mjesta supalj a ne za forum gde ipak dolaze ljudi sa prosjecnim i iznad prosjecnim IQ.
Mislim znamo za sve rezultate koje je Baja postizao kao kolabracionista ali ovde gledamo malo dublje i samu sustinu

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 14:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
Simpatizer je napisao:

Slika

Dodo pruza ruku a Ogi trazi novcanik. :lol:

buli end d gik :)
dodik mu je prodao foru: pruža ruku dok sjedi, i kad ovaj odreaguje, okrene mu dupe.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
Путин на РС може утицати колико и на Сјеверну Каролину. Путин се устеже шта да уради са Украјином гдје свакодневно бомбардују градове насељене Русима али ето, због РС ће закувати и са Америком.
РС је под патронатом ЕУ и Америке, био ту Додик или неко други. Бусај се ти у прса колега али упали РТРС па сваки дан након спота Моја Република погледај и прилог Хашке телевизије гдје се у једном минуту 30 пута спомене СРБИН, ЗЛОЧИНАЦ, АГРЕСОР.
Сва та прича Додик има подршку Путина, Додик ово Додик оно.. па ето, Путин долази у Београд ал` Србија иде у ЕУ и зна се ко им кроји законе. Јој животе.

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Niđe veze sa "forom"...čovjek je držao ruku četiri sekunde.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 14:52 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Koliko se puta Čavić sastao sa Putinom ?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 14:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 14:53 
Majstor
Majstor

Aleksandar MK je napisao:
Sinko moj, poštenje ne otvara nova radna mjesta i privlači investicije.

Radna mjesta otvara uredjena drzava,pravno sigurna i politicki stabilna.

RS nikad nece biti stabilna dok je u BIH,jer se radi o zamrznutom sukobu koji ce da eskalira kad tad samo je pitanje vremena.Niko pametan ne investira u politicki nestabilnu drzavu.Jedina sansa za bolji zivot,ekonomiju ,zapoljavanje je nezavisna drzava Republika Srpska ...nezavisnost znaci politicku stabilnost..RS je danas u BIH kao kuca na klizistu,samo je pitanje vremena kad ce kliziste krenuti a neki bi da uredjuju tu kucu...valjda nam prvo treba kuca na cvrstim temeljima pa cemo onda da je uredjujemo a ta cvrsta kuca je Nezavisna Republika Srpska medjunarodno priznata drzava

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 14:57 
Majstor
Majstor

Frisky_Dingo je napisao:
Simpatizer je napisao:

Slika

Dodo pruza ruku a Ogi trazi novcanik. :lol:

buli end d gik :)
dodik mu je prodao foru: pruža ruku dok sjedi, i kad ovaj odreaguje, okrene mu dupe.

Dodik je foru pokupio od Aleksandra Stankovica.malo stariji forumasi ce se sjetiti 2007 kad je Stankovic zajedno sa Bakirom Hadziomerovicem obriso Bajom patos u njegovoj emisiji nedeljom u dva na HTV..tada je Stankovic isto ovako zeznuo Dodika

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 14:58 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Пеле Мали je napisao:
Путин на РС може утицати колико и на Сјеверну Каролину. Путин се устеже шта да уради са Украјином гдје свакодневно бомбардују градове насељене Русима али ето, због РС ће закувати и са Америком.
РС је под патронатом ЕУ и Америке, био ту Додик или неко други. Бусај се ти у прса колега али упали РТРС па сваки дан након спота Моја Република погледај и прилог Хашке телевизије гдје се у једном минуту 30 пута спомене СРБИН, ЗЛОЧИНАЦ, АГРЕСОР.
Сва та прича Додик има подршку Путина, Додик ово Додик оно.. па ето, Путин долази у Београд ал` Србија иде у ЕУ и зна се ко им кроји законе. Јој животе.

Cilj RS i Srbije nikad ne smije biti okretanje samo jednoj strani. Zato ovo što Vučić radi je genijalno. Već sada je glavni čovjek na Balkanu sa kojim će EU, Rusija i svi ostali prvi pregovarati i investirati. Za uvođenje sankcija Rusiji je izabrao idealno rješenje. Neće subvencionisati izvoz, ali nigdje nije ni rekao da Srbija neće dozvoliti povećanje izvoza.
Zagreba više nema ni na mapi. Kroz 2-3 godine, a bogami i već sada će se sve Beograd pitati.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
eric_cartman je napisao:
Niđe veze sa "forom"...čovjek je držao ruku četiri sekunde.

obrati pažnju. držao je dok tadić nije podigao ruku.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 15:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2014, 18:43
ozna je napisao:
crnidjordje je napisao:

Izvini ali ova prica je vise za neki sator gde dolazi polusvijet koji nema pojma na koliko je mjesta supalj a ne za forum gde ipak dolaze ljudi sa prosjecnim i iznad prosjecnim IQ.
Mislim znamo za sve rezultate koje je Baja postizao kao kolabracionista ali ovde gledamo malo dublje i samu sustinu

Sta je sustina,jesam li nesto slagao ili rekao neku neistinu.
Moj glas je samo jedan,moje porodice 11 glasova,uze porodice.Mi tu ne mozemo mnogo uticati,zato sto neko kupi mnogo vise glasova za sicu,ali dobro,barem imamo mogucnost da probamo nesto promijeniti,ako vam je dobro glasajte za sadasnje stanje,ako nije onda mijenjajte,tu je logika jasna.Eto meni nije dobro,ja bih ovo da promijenim.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Пеле Мали je napisao:

Cilj RS i Srbije nikad ne smije biti okretanje samo jednoj strani. Zato ovo što Vučić radi je genijalno. Već sada je glavni čovjek na Balkanu sa kojim će EU, Rusija i svi ostali prvi pregovarati i investirati. Za uvođenje sankcija Rusiji je izabrao idealno rješenje. Neće subvencionisati izvoz, ali nigdje nije ni rekao da Srbija neće dozvoliti povećanje izvoza.
Zagreba više nema ni na mapi. Kroz 2-3 godine, a bogami i već sada će se sve Beograd pitati.

Ништа онда, до подне БОРН ИН ЈУ ЕС ЕЈ а од подне КАЋУШКА

Дрзнеш ли даље?...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 15:03 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

@Karađorđe

Izađi na ulicu pa mi reci vidiš li taj "nikad lošiji život". Ja ga bogami ne vidim, a u gradu sam svaki dan. Eh, sad, to što nam sela propadaju je prava tragedija i po meni najveći problem ove države.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 15:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
@Karađorđe

Izađi na ulicu pa mi reci vidiš li taj "nikad lošiji život". Ja ga bogami ne vidim, a u gradu sam svaki dan. Eh, sad, to što nam sela propadaju je prava tragedija i po meni najveći problem ove države.

Dzizs fakin Krajst...

Sta je tebi toliko dobro pa da ne vidis los zivot i okruzenje?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 848 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 43  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]