Prvo, rotore, smaraš za tri medalje. Odskakući na partijski zadatak.
Hertzog je napisao:
Koji serator ovaj Dragan Cavic Cava, zbog ovakvih smecara kao sto je on treba betonirati i park Mladen Stojanovic. Kakav livemer, pa ima li on obraza
Normalno da nema obraza, političar, bivši premijer koji bi opet malo kajmaka...šta nije jasno?
I odvratno je što su se on i njegovi međedi ubacili u cijelu priču sa svojim "A KAD SE MI VRATIMO A TO ĆE BITI PRIJE NEGO ŠTO MISLITE..." Ne daj Bože. Ni ovih više, ni njih opet.
I što sad cijela akcija ispada dirigovano skupljanje poena za njih.
Parkove ne treba betonirati ni zbog ovog, ni zbog onog, ni uopšte.
Kao što rekoh:
borke je napisao:
meni svejedno .. ovi su brate svi na vlasti prolupali, al boze me sacuvaj i ovih sto hoce na vlast ... sve je to smuckaj i proli ..
Park se sveo na priču o tome ko će doći na vlast...
regi je napisao:
Ne vidjoh da je iko spomenuo da su "huligani" razbili prozor.
Mogla bi sutra da padne koja razbijena njuska.
Kako se ono loze ovi zastitnici ljudskih prava, seksualno ugrozenih, prirode i ostalih budalestina kad policija tuce srpsku omladinu po beogradu, e ja najiskrenije ocekujem barem isto i od nase policije.
Moju si Banjaluku dosao da lomis!!!!!

Ako ti je do razbijanja njuški, a ti pravac u Sarajevo na utakmicu i digni tri prsta, rješiće ti njušku u roku od odmah.
Što se razbijenih prozora, iskrivljene ograde i grafita po njoj tiče, nije ništa čudno da se jednom većem skupu koji ima neku energiju privuče koji klošar ili nečiji igrač i napravi sranje, ali trudi se da se situacija drži pod kontrolom jer su protesti prije svega "mirni". Get it?