banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 13:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 848 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 43  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
ferdinand je napisao:
Gledam ponovo duel i ovaj Tadic je bas jadan ispao...

Iskreno ti se divim

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:09 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Nema šta Tadić Dodiku mnogo prigovarati o brojkama. TE Stanari, HE Mrsovo, Bolnica Bijeljina, istorijska rekonstrukcija KBC-a i još hrpa stvari u zdravstvu, stambeno zbrinjavanje porodica poginulih i invalida, povećane i redovne penzije, plate, invalidnine, konkretna pomoć poplavljenima, pokretanje Rafinerije, auto-put BL-Doboj, auto-put do Gradiške. Da je SDS ostao na vlasti još uvijek bi bušili tunel u Laktašima. Održavanje fiskalne stabilnosti u vremenu kad su mnogo jače države od naše propale, itd. Naravno, daleko je to od dovoljnog ali u odnosu na Tadićevu stranku i njegove koalicione partnere koji nisu osjetili finansijsku krizu dok su bili na vlasti i više nego dobro.

Realno da je SDS napravio samo onoliko koliko su oni i njihovi tajkuni izvukli iz države i preduzeća Dodik nikad ni ne bi došao na vlast.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Schlager je napisao:
rba,već drugi put jutros pominješ široku koaliciju sds-snsd,a ne valja se sa takvim stvarima zajebavati :lol: :lol:

prvi put sam se napravio da ne čujem,ali ovo je već previše 8)

nemoj me opet tjerati da se sklanjam par godina u stranu od svoje stranke :D

Zaista mislim ozbiljno, a i sami znate da bi to bilo najbolje, jednostavno je, jako puno je funkcija od skupštine, vlade, javnih ustanova, agencija, savjeta ministara pa do lokalnih zajednica, znamo svi da imamo preglomazan aparat i realno nema te političke opcije koja je sama u stanju da obavlja sve te funkcije kvalitetnim kadrovima, to je tako, sviđalo se to nekom ili ne...
Samo da spomenem iako nije tema, prije nekoliko večeri slušam intervju Japanskog ambasadora koji kaže da je vlada njegove zemlje obezbjedila deset miliona dolara za saniranje posledica poplava i kaže da su te pare stoje na računu i da ih neće dodijeliti ni jednoj vlasti već samo na konkretne projekte kojih za sada nema. KAŽE ČOVJEK ZA SLUŽBENIKE NA NIVOU BIH, 31 LIČNOST IMA PRAVU NA POLICIJSKO OBEZBJEĐENJE I PRATNJU IAKO U BOSNI IMA OKO 4 MILIONA STANOVIKA, A U ZEMLJI IZ KOJE ON DOLAZI KOJA IMA 128 MILIONA :roll: STANOVNIKA, SAMO PREDSJENIK VLADE IMA POLICIJSKU PRATNJU, pametan će sam shvatiti...

ti si,kolega trebao biti političar...nismo te dzaba godinama zvali Predsjednik,tamo na našoj temi 8) ...Baš si pragmatičan...

Ne...Kad bi SDS ušao u široku koaliciju sa SNSD,to bi bilo čisto radi vlasti...

U čemu je onda poenta?

kakav je smisao borbe?

Šta bi se promjenilo?

Ko bi odgovarao za pljačku i poniženje ovog naroda,za ekonomsku i moralnu propast?

Ne....sve ijedan od nas iz baze bi to shvatio kao izdaju,a ja lično bih se opet koju godinu sklonio u stranu...

Ja na SDS uopšte ne gledam na taj način,da se ide u izvršnu vlast po svaku cijenu,bolje je časno ostati u opoziciji....Nešto slično kao za Borac......Za ostale se glasa,SDS se voli!!

Poslednji put menjao Schlager dana 10 Okt 2014, 11:21, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Schlager je napisao:
Ne...Kad bi SDS ušao u široku koaliciju sa SNSD,to bi bilo čisto radi vlasti...

U čemu je onda poenta?

kakav je smisao borbe?

Šta bi se promjenilo?

Pa SDS i SNSD su bili zajedno u koaliciji na BiH nivou ;)

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
Aleksandar MK je napisao:
Nema šta Tadić Dodiku mnogo prigovarati o brojkama. TE Stanari, HE Mrsovo, Bolnica Bijeljina, istorijska rekonstrukcija KBC-a i još hrpa stvari u zdravstvu, stambeno zbrinjavanje porodica poginulih i invalida, povećane i redovne penzije, plate, invalidnine, konkretna pomoć poplavljenima, pokretanje Rafinerije, auto-put BL-Doboj, auto-put do Gradiške. Da je SDS ostao na vlasti još uvijek bi bušili tunel u Laktašima. Održavanje fiskalne stabilnosti u vremenu kad su mnogo jače države od naše propale, itd. Naravno, daleko je to od dovoljnog ali u odnosu na Tadićevu stranku i njegove koalicione partnere koji nisu osjetili finansijsku krizu dok su bili na vlasti i više nego dobro.

Realno da je SDS napravio samo onoliko koliko su oni i njihovi tajkuni izvukli iz države i preduzeća Dodik nikad ni ne bi došao na vlast.

Ovo ni Mile ne bi ljepse srocio. :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

bh nivo nema nikakve veze...takav je izborni sistem i entitetsko glasanje,da se moraju stranke iz RS koliko toliko držati zajedno...ako tako gledaš,onda je i snsd u koaliciji sa sdp-om,devedesetkom,radončićem ranije,čovićem..čak ni na lokalu,gdje se odlučuje o kanalizaciji i vodovodu (bar bi trebalo),stranka ne pravi problem lokalnim liderima SDS da prave koalicije s kim hoće...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
bh nivo nema nikakve veze...takav je izborni sistem i entitetsko glasanje,da se moraju stranke iz RS koliko toliko držati zajedno...ako tako gledaš,onda je i snsd u koaliciji sa sdp-om,devedesetkom,radončićem ranije,čovićem..čak ni na lokalu,gdje se odlučuje o kanalizaciji i vodovodu (bar bi trebalo),stranka ne pravi problem lokalnim liderima SDS da prave koalicije s kim hoće...

Ejs, kao da nekima iz SDS-a nisu godile fotelje i kao da obe stranke nisu ušli u koaliciju u Sarajevu samo radi vlasti, već iz drugih razloga :roll:
A za lokalu se SDS pokazao, kandidaturom Stevandića izgubljena je šansa da opozicija uzme mjesto gradonačelnika BL, pa čak i možda da sa jednom listom preuzmu vlast, što bi olakšalo put za ove opšte izbore.
Ko uopšte drži tog lika u SDS-u? Zar ne može stranka naći nekog kvalitetnijeg u BL da bude nosilac liste za skupštinu :-? Otkud Stevandiću toliti "krediti" u stranci?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
:D Majke mi, dok sam sinoc gledao Tadica pomislih na Stevandica.
Jbt, sinoc je izlgedao kao jos jedno kukavicje jaje. Kao da je namjerno htio biti onako los...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ko uopšte drži tog lika u SDS-u?

iako je on formalno odskora u sds (negdje otkad i ognjen tadić,đorđe umićević i ostali),ipak je on od početka devedesetih bio uz stranku...nije u tom vremenu previranja svako smio kriti ono što se ne smije u svojoj kući,i vršiti podjelu istog,organizovati srpski narod na odbranu da se ne ponovi novi jasenovac, i omogućiti nama da sad uopšte kuckamo ovo što kuckamo....podsjetiću samo da je već bila formirana opština Stari Grad,koja bi obuhvatala mejdan,vrbanju,šeher,sitare,novoseliju i ostale većinsko-bošnjačke krajeve..bilo je ili-ili.....mile to sigurno ne bi uspio,jer je bio poslanik u starnci ante markovića i ložio se na yutel i gorana milića

mada nisi jedini sa tim stavom,da nam više glasova odnosi nego donosi...otkud znam,možda nije televizičan ili fotogeničan

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:39 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Choban je napisao:
Schlager je napisao:

Ejs, kao da nekima iz SDS-a nisu godile fotelje i kao da obe stranke nisu ušli u koaliciju u Sarajevu samo radi vlasti, već iz drugih razloga :roll:
A za lokalu se SDS pokazao, kandidaturom Stevandića izgubljena je šansa da opozicija uzme mjesto gradonačelnika BL, pa čak i možda da sa jednom listom preuzmu vlast, što bi olakšalo put za ove opšte izbore.
Ko uopšte drži tog lika u SDS-u? Zar ne može stranka naći nekog kvalitetnijeg u BL da bude nosilac liste za skupštinu :-? Otkud Stevandiću toliti "krediti" u stranci?

Ljuban Ećim & co.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Dobro je ti znalac. Sjaši više.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Samo da pitam da li je neko pominjao Aleksandru Pandurevic :D

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Citiraj:
Ko uopšte drži tog lika u SDS-u?

iako je on formalno odskora u sds (negdje otkad i ognjen tadić,đorđe umićević i ostali),ipak je on od početka devedesetih bio uz stranku...nije u tom vremenu previranja svako smio kriti ono što se ne smije u svojoj kući,i vršiti podjelu istog,organizovati srpski narod na odbranu da se ne ponovi novi jasenovac, i omogućiti nama da sad uopšte kuckamo ovo što kuckamo....podsjetiću samo da je već bila formirana opština Stari Grad,koja bi obuhvatala mejdan,vrbanju,šeher,sitare,novoseliju i ostale većinsko-bošnjačke krajeve..bilo je ili-ili.....mile to sigurno ne bi uspio,jer je bio poslanik u starnci ante markovića i ložio se na yutel i gorana milića

mada nisi jedini sa tim stavom,da nam više glasova odnosi nego donosi...otkud znam,možda nije televizičan ili fotogeničan

Dajte čovjeku onda neku počasnu funkciju u stranci, šta ti ja znam ili neko niže mjesto na listi (3. ili 4.).
Ne gotive ga ni simpatizeri, očigledno je, na prošlim opštim je samo dobio samo 1300 glasova i upao preko kompenzacione liste.
Sada je nosilac liste :confused2: Ajde, masa ljudi glasa samo za listu jer im je lijeno glasati za pojedince, ili za prva dva tri, pa se umore :lol: pa će dobiti više glasova :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Šta reče sinoć Dodik Tadiću....pobjedit ćete na izborima al za jedno dvadeset godina :D

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:

Jab za nju glas'o :D
Za bilo koju funkciju da se kandiduje :iconbiggrin:

Nek je presele u BL, il' udaju u BL, dobiće stranka na popularnosti :lol:

Poslednji put menjao Choban dana 10 Okt 2014, 11:45, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Choban je napisao:
The_new_Statesman je napisao:

Jab za nju glas'o :D

Ako je do vizuelnog izgleda a bogami i fluidne inteligencije...ona je moj izbor

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da se razumijemo, lijepo izgleda :D , al' je i inteligentna!

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nije bas kao Tadic :D

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa to ti kažem....ona za sigurno nebi na duel sa Dodikom nosila hrpu papira....deset srbijanskih firmi sa sjedištem u federaciji može zapamtiti srednjoškolac

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da su kandidovali za predsjednika Pandurevićku i za člana predsjedništva BiH Miću Mićića, il' obrnuto, ladno bi uzeli izbore na svim nivoima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 848 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 43  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]