RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Schlager je napisao:
rba,već drugi put jutros pominješ široku koaliciju sds-snsd,a ne valja se sa takvim stvarima zajebavati
prvi put sam se napravio da ne čujem,ali ovo je već previše
nemoj me opet tjerati da se sklanjam par godina u stranu od svoje stranke

Zaista mislim ozbiljno, a i sami znate da bi to bilo najbolje, jednostavno je, jako puno je funkcija od skupštine, vlade, javnih ustanova, agencija, savjeta ministara pa do lokalnih zajednica, znamo svi da imamo preglomazan aparat i realno nema te političke opcije koja je sama u stanju da obavlja sve te funkcije kvalitetnim kadrovima, to je tako, sviđalo se to nekom ili ne...
Samo da spomenem iako nije tema, prije nekoliko večeri slušam intervju Japanskog ambasadora koji kaže da je vlada njegove zemlje obezbjedila deset miliona dolara za saniranje posledica poplava i kaže da su te pare stoje na računu i da ih neće dodijeliti ni jednoj vlasti već samo na konkretne projekte kojih za sada nema. KAŽE ČOVJEK ZA SLUŽBENIKE NA NIVOU BIH, 31 LIČNOST IMA PRAVU NA POLICIJSKO OBEZBJEĐENJE I PRATNJU IAKO U BOSNI IMA OKO 4 MILIONA STANOVIKA, A U ZEMLJI IZ KOJE ON DOLAZI KOJA IMA 128 MILIONA

STANOVNIKA, SAMO PREDSJENIK VLADE IMA POLICIJSKU PRATNJU, pametan će sam shvatiti...
ti si,kolega trebao biti političar...nismo te dzaba godinama zvali Predsjednik,tamo na našoj temi

...Baš si pragmatičan...
Ne...Kad bi SDS ušao u široku koaliciju sa SNSD,to bi bilo čisto radi vlasti...
U čemu je onda poenta?
kakav je smisao borbe?
Šta bi se promjenilo?
Ko bi odgovarao za pljačku i poniženje ovog naroda,za ekonomsku i moralnu propast?
Ne....sve ijedan od nas iz baze bi to shvatio kao izdaju,a ja lično bih se opet koju godinu sklonio u stranu...
Ja na SDS uopšte ne gledam na taj način,da se ide u izvršnu vlast po svaku cijenu,bolje je časno ostati u opoziciji....Nešto slično kao za Borac......Za ostale se glasa,SDS se voli!!