banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 13:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 848 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 43  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Okt 2014, 09:46 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Simpatizer je napisao:
Dodik se i previse slikao i bilo je vrijeme da ga neko primiri argumentima a nada mi je bila Tadic, mada sam naveo da i on ima svoje repove u ponasanju.

Nije trebao. Ne treba narodu razlog da glasa protiv SNSD-a, katastrofalna situacija u kojoj živimo nam ih daje dovoljno. Nije trebao da govori koliko je ko ukrao jer se i to zna. Trebao je da ponudi nešto. Plan, rješenje, bilo šta. On je ponudio vraćanje 20 trgovačkih firmi iz Sarajeva u BL. Trebao je da ponudi čvrstinu, stav al' na kulturan način. Nije.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 09:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2014, 13:59
koliko ce nam da bude bolje ako pobijedi dodik a koliko tadic,., i sta ako nam bude gore, a hoce, u pederaciji ce da pobjede crveno zeleni,., oni obecavaju najvise stotine hiljada novih radnih mjesta :lol:

a sta ako nista ne ostvare kako da im to naplatimo, ko ima muda da dodika, bakira, znatka,tadica, za muda i prvu banderu,.,

ja kada kazem nesto protiv dodika to svima zvoni da mrzim srbe, neko protiv agenta smith-a odmah postajes los kod bosnjaka(nesto ko sto sam sada i ja)

neko spomenu tadic je probosanski orijentisan,., hmmm pa lakse nam je u evropu ko jedna zemlja sto i jesmo,., jbte smijurija kada tri morona stoje i prestavljaju nas, jos neznaju da usklade mahanje pa to izgledako teletubisi pred spavanje,,,

a narod grca nezna sta jede i samo sanjaju nek nasi pobjede i nek njihovi crknu,., a ono sto nemamo da jedemo jbga,., zaboravimo

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 10:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
Sve ti je super, osim da smo jedna zemlja.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 10:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
3 u 1, ko Nes kafa

ferdinand je napisao:
Prisjecam se tadica preplasenog i pogubljenog od sinoc i kontam...kako bi taj samo glavom klima strancima kada bi bio predsjedik.

Ne bi se on mnogo pitao na tim sastancima, već neko drugi iz SDS-a.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 10:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nasio coek fudbal kao i Tadic sinoc.

Ono sto Zoka kaze: Nisi sposoban dobiit perolaku kampanju gdje ti je sve na tacni, a sutra bi dizao privredu iz dubioze.

Ma daaaaj...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 10:07 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Na ovim izborima se ne glasa ZA nego PROTIV i to je ono što će prevagnuti...
Dakle bez obzira što opozicija nema nikakav konkretan plan, što nije ponudila ni jedno rješenje, što nije uspjela da dovede Vučića, ili Angelu Merkel, imaju realnu šansu da uzmu vlast ni krivi ni dužni, zato što se ova vlast trenutno odrodila od naroda.
Realno najžalosnije je što se ove dvije stranke ne mogu dogovoriti da zajedno preuzmu vlast i odgovornost i povuku državu naprijed, tj da svako od njih da svoje najbolje ljude i da sistem krene naprijed. Ili da smo pametni pa da imamo manjinsku vlast, ali za to je potrebna jedan poseban nivo političke kulture, koje nažalost kod nas na svim mogućim stranama naziremo samo u tragovima...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 10:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:01
_зока je napisao:
Simpatizer je napisao:
Dodik se i previse slikao i bilo je vrijeme da ga neko primiri argumentima a nada mi je bila Tadic, mada sam naveo da i on ima svoje repove u ponasanju.

Nije trebao. Ne treba narodu razlog da glasa protiv SNSD-a, katastrofalna situacija u kojoj živimo nam ih daje dovoljno. Nije trebao da govori koliko je ko ukrao jer se i to zna. Trebao je da ponudi nešto. Plan, rješenje, bilo šta. On je ponudio vraćanje 20 trgovačkih firmi iz Sarajeva u BL. Trebao je da ponudi čvrstinu, stav al' na kulturan način. Nije.

U pravu si, ali najgore sto ja takvo nesto nisam ni ocekivao. Eto, dokle nas je bagra svih boja dovela.
Neko vec pomenu, trebao se drzati papira i udarati ciframa. Ovako, uspio je izgledati gore od Dode...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 10:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Gledam ponovo duel i ovaj Tadic je bas jadan ispao...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 10:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

RBA, cijenim da je narod nakon sinocnjeg debakla izgubio motivaciju da glasa PROTIV. Ma da uopste glasa.
A da je narod pametan, kao sto nije, ukrstio bi glasove.
Treba glasati, na primjer, za Dodika kao predsjednika i za SDS u Skupstini. Pa neka se valjaju skupa 4 godine.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 10:37 
Bič božji
Bič božji

Upravo to, nismo mi spremni da imamo vlast skoncentrisanu u jednoj političkoj opciji iz razloga što bilo koja opcija nema dovoljno kvalitetnih kadrova da sama iznese teret, jako puno je odgovornih funkcija i pozicija na koje treba postaviti bitne i sposobne ljude, zato i jeste šteta što se svi zajedno ne mogu okupiti oko najbitnije ideje, a to je razvoj i napredak R.S.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 10:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
The_new_Statesman je napisao:
RBA, cijenim da je narod nakon sinocnjeg debakla izgubio motivaciju da glasa PROTIV. Ma da uopste glasa.
A da je narod pametan, kao sto nije, ukrstio bi glasove.
Treba glasati, na primjer, za Dodika kao predsjednika i za SDS u Skupstini. Pa neka se valjaju skupa 4 godine.

po ovom što danas čujem po gradu, nisu izgubili motivaciju da glasaju protiv.
rekla bih da su oni neodlučni odustali od glasanja a ni Dodo ni Ognjen nisu ni izgubili ni dobili glasove od sinoćnjeg nastupa

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 10:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Moguce, samo sto Tadic zavisi od tih neodlucnih, Dodik ne.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 10:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
pa ti neodlucni ce opet odluciti, i da je Tadic imao 5% prednosti (iako Vaskovic kaze/laze da je 10%) mogao je sinoc ostati bez njih.

Evo od jutros sam bar izbrojao 20-30 ljudi koji su odustali od Tadica, ukljucujuci i moje roditelje...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 10:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pazi, bez tih neodlucnih Tadic gubi. Samo zbog toga je Mile sinoc dobio duel. Ovaj se sam ukopao.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 10:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
rba,već drugi put jutros pominješ široku koaliciju sds-snsd,a ne valja se sa takvim stvarima zajebavati :lol: :lol:

prvi put sam se napravio da ne čujem,ali ovo je već previše 8)

nemoj me opet tjerati da se sklanjam par godina u stranu od svoje stranke :D

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 10:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Hljeba i igara...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Pazi, bez tih neodlucnih Tadic gubi. Samo zbog toga je Mile sinoc dobio duel. Ovaj se sam ukopao.

pa šta misliš zašto sam sinoć nekoliko puta napisala da je samo trebao da ćuti

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 10:53 
Bič božji
Bič božji

Schlager je napisao:
rba,već drugi put jutros pominješ široku koaliciju sds-snsd,a ne valja se sa takvim stvarima zajebavati :lol: :lol:

prvi put sam se napravio da ne čujem,ali ovo je već previše 8)

nemoj me opet tjerati da se sklanjam par godina u stranu od svoje stranke :D

Zaista mislim ozbiljno, a i sami znate da bi to bilo najbolje, jednostavno je, jako puno je funkcija od skupštine, vlade, javnih ustanova, agencija, savjeta ministara pa do lokalnih zajednica, znamo svi da imamo preglomazan aparat i realno nema te političke opcije koja je sama u stanju da obavlja sve te funkcije kvalitetnim kadrovima, to je tako, sviđalo se to nekom ili ne...
Samo da spomenem iako nije tema, prije nekoliko večeri slušam intervju Japanskog ambasadora koji kaže da je vlada njegove zemlje obezbjedila deset miliona dolara za saniranje posledica poplava i kaže da su te pare stoje na računu i da ih neće dodijeliti ni jednoj vlasti već samo na konkretne projekte kojih za sada nema. KAŽE ČOVJEK ZA SLUŽBENIKE NA NIVOU BIH, 31 LIČNOST IMA PRAVU NA POLICIJSKO OBEZBJEĐENJE I PRATNJU IAKO U BOSNI IMA OKO 4 MILIONA STANOVIKA, A U ZEMLJI IZ KOJE ON DOLAZI KOJA IMA 128 MILIONA :roll: STANOVNIKA, SAMO PREDSJENIK VLADE IMA POLICIJSKU PRATNJU, pametan će sam shvatiti...

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Blackrose je napisao:

pa šta misliš zašto sam sinoć nekoliko puta napisala da je samo trebao da ćuti

Zasto onda nije cutao?

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2014, 11:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Zasto onda nije cutao?

Možda Tadić ne želi da pobijedi :iconbiggrin:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 848 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 43  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]