Choban je napisao:
A park MS idealna lokacija.
Park je recimo ok. Ali da ne gaze travu, da čuvaju okoliš, da se svo smeće počisti poslije.

Širi se grad, šire mu se i potrebe. Nekad je Jesenji vašar recimo bio u dvorani Borik (kad sam ja bila dijete) a ispred dvorane su bile te džidže midže i valjda se niko nije bunio.
Meni se taj Zimzograd, onako kako je izgledao prošle godine, nije dopao.
Ne razlikuje mi se puno od onih štandova dužinom parkića nekada, kada je svaki štand prodavao zimske čestitke. I tada je to bilo onako malo pijačno i kičasto, ali nekako je imalo dušu, nemam pojma. Ovo je ko 20 drvenih oklopnih džinovskih jednakih kolibica bez duše i čara postavljeno na sred Trga i kao da prijete, ili poručuju nešto hladno i daleko i bezvezno, nešto poput: "Graaadskaa vlaaast naaas je tuuu stavilaaa! Buhahaaaa! Moože nam se da tu budeemoo i bez dozvola i bez svegaaaa. Buuuu!"
Ona stvar sa luna-parkom, istinu zbori Zolak, kad veli da je to odvajkada bilo na nekim malo onako udaljenijijm dijelovima grada od samog centra. Do skora je stajao kod Lesnine, viđala sam ih i na Laušu, i podno Starčevice. Ipak, dječici se to sviđa, prvo mom džiberu, koji već danas pita
kad ćemo se sudalati autima, i nove mlade generacije grade svoju sliku i vlastita sjećanja na grad i gradske događaje, tako da, možda moj džiber kad bude u mojim godinama, bude laprdao, nešto kao: "U moje vrijeme je tu stajao Zimzograd, a danas tu stoji džinovski ekran sa virtuelnim Djeda Mrazom koji ispunjava želje, i daje šifre za igrice! Pu!"