banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 13:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 126  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Panzer, onda neka cute i puse.
Cuce u kuci, drndaju po facebooku i twitteru i pustaju ovima ili onima da izborna ˝vecina˝ ustvari bude 10-12-15% stanovnistva.

TNS, znam. Problem, najveci, je sto prava alternativa ovim sadasnjim glavesniama, ne postoji.
Ovi koji su sada alternativa su vec bili na vlasti i svi do jednog su na svoj nacin ovu banana drzavu zavili u crno pa niko nece da glasa za njih.
O onim budalestinama tipa Ostra Nula isl ne bih uopste trosio rijeci :?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
V@nja je napisao:
Panzer, onda neka cute i puse.
Cuce u kuci, drndaju po facebooku i twitteru i pustaju ovima ili onima da izborna ˝vecina˝ ustvari bude 10-12-15% stanovnistva.

Užasna je nezainteresovanost kod nas za izbore, pogotovo kod mlađih generacija. Recimo gledam Francuze, imali su prije par sedmica izbore, poklaše se ljudi u raspravama i to sve ljudi od 20 godina, nema priče da neko ne izađe na izbore. Sve se svodi na ovo što si napisao, nek' ćute i puše. Ako žele promjene nek' izađu i pobune se, nek' daju glas kad treba, ne u 5 do 12 kad je sve gotovo i odlučeno...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
The_new_Statesman je napisao:
Tebi smeta investicija Telekoma Srbija jer si naivan. Mene raduje jer vidim mnogo vise pozitivnih stvari nego negativnih.

nije tema,ali ovo ne kontam uopšte!

ako nije problem,pojasni šta dobro može biti u prodaji firme koja je donosila Republici Srpskoj 100 miliona maraka čiste dobiti svake godine?

sa tih 100 miliona godišnje ti ne treba ni mmf,ništa...

izvini,ali mene to podsjeća kao da ja prodam svoju kuću i radnju,odem na bahame,provodim se 2 godine,a šta će biti kasnije-vidjećemo....

ti si prvi pametan momak od koga čujem da je ova prodaja telekoma dobra stvar....namjerno neću da kažem privatizacija,jer nije ni privatizovan,već samo prodat drgoj državi.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 10:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
TNS tebi ako ne smeta ovolika pljačka naroda sa najvišeg lokalnog i državnog nivoa ne vrijedi diskutovati. Ako sam ja naivan a ti eto vidiš pozitivne stvari te kupovine prostora vrijeme će pokazati... pretpostavljam da si vidio i pozitivne strane trošenja milijarde i tristo od prodaje Telekoma.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Schlager, nisam mislio na prodaju. Vec na ovo sto TS sada kupuje, a realno ne mora. Moze ako hoce da podijeli otkaze i posao prebaci u Srbiju.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Ево ја мислим да је продаја Телекома РС Телекому Србија била добар потез!
Али о томе можемо на другом мјесту, да не спамамо овдје.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Trosenje te milijarde (dobijene politickom odlukom) je samo pokazalo slabost nase privrede i sarenu lazu od rasta BL berze.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Schlager je napisao:
pojasni šta dobro može biti u prodaji firme koja je donosila Republici Srpskoj 100 miliona maraka čiste dobiti svake godine?

Pa donosi i sada, pogledaj koliki promet naprave i od toga uzmi 17% + plate i doprinosi radnicima + investicije, a čvaknuli milijardu i tristo koja nas je izvukla iz govana i održala u životu.
Mislim da je to bio odličan potez i u pravo vrijeme, čak mislim da je taj potez očuvao Rs, jer da nije bilo tih para Rs se ne bi nikad učvrstila u ovoj mjeri, tek nakon toga i izgradnje zgrade vlade RS je postala bitan faktor i sagovornik za MZ.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
И још једном, тема је бетонизација БЛ. Отварајте друге теме о другим стварима или пишите на већ постојећим темама о Телекому, приватизацији, Мили и кумовима, привреди РС.

Постове ван теме од сад бришем.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
V@nja je napisao:
Panzer je napisao:
Evo status jednog prijatelja sa FB. U pravu je čovjek, Picin je najmanji problem i to hoće li ga ostaviti ili ne neće promijeniti našu situaciju ama baš nimalo...

Citiraj:
svaka cast ljudima sto se bore da odrze ovaj park, ali me zanima kako je moguce da niko ne izlazi na ulice i niko se ne buni sto ista ta vlast protiv koje se borite trenutno krade i uzima pare od vas i ostalog naroda, ista ta vlast je dovela narod na ivicu egzistencije, ista ta vlast sebi povecava plate a narodu ostavlja kontejnere da jedu iz njih,... ali sad kad ce da uniste livadu sa nekoliko klupa to je problem, to je ono sto ce da promjeni nesto. ne razumijem, mislim da ima malo vecih problema od parka i ako se vec organizuje protest ne treba da bude zbog te livade nego zbog svega sto ta ista vlast radi ovom narodu! ali ocigledno je da je jedna livada bitnija od naroda kojeg vidim svaki dan kako vadi ostatke hrane iz kontejnera!

Pa sunce mu, situacija je bila malte ne ista (ako ne i gora) u oktobru 2010 pa je taj isti narod izabrao tu istu vlast.
Gdje je bilo tih 30 000 ljudi iz facebook grupe tada da kaze DOSTA JE?
Ne kazem ja da su ovi drugi ista bolji, govna su i jedni i drugi, ali daj neke promjene.
Postoji legalan i legitiman nacin da se ovim lopovima dodje glave, al´ ne .. dodju izbori, Dodo ptica uzme vecinu (u BL vec godinama, sto mi nikako ne ide u glavu, jer mi svako malo kukumacemo i protestujemo protiv narodne vlasti) i onda nakon mjesec-dva-tri-pet .. joj jest` nam lose.
Pa sto niste rekli da vam je lose kad ste bili na izborima :?
Jebem ja ovo internet ratnistvo.

Narod je nepismena stoka i treba ga jebavati. A svi oni koji iz ove grupe nisu izlazili na izbore glasali su za ovu vlast (one koji su uistinu glasali za njih da ne pominjemo) Prema tome, dabome. Ko ih jebe, treba napraviti neboder od 174 sprata i zakloniti sunce u pola grada. I jos neki veliki kisobran da se hidraulicki otvori i pokrije put od Bakinaca do palate. Zivio Vozd, gazi boraniju :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vec sam rekao da je Mile Radisic covjek iz naroda :D

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vec sam rekao da je Mile Radisic covjek iz naroda :D

Missim, nema on izbora. Jednom je onomad mislio da je pametan pa odlezao :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mene vise brinu ovi sto misle da su pametni.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mene vise brinu ovi sto misle da su pametni.

Sve utilitarista do utilitariste. Laznjak civilno drustvo prepuno nacional sovinizma. E qurac ovakve suplje pobune mogu proci nakon sto se 15 godina kunete u idola :D

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
ajkula je napisao:
danijell je napisao:
Nekada. Barem se ja kao klinac sjećam. Sredinom osamdesetih kada sam živio u NV i išao da se igram tamo.

Veze. sredinom 80.ih nikakve ljulje ni tobogan tu nisu bili.

Za 30 godina će neko reći da je tu oduvijek zgrada bila ...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 11:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2010, 15:17
Komentar sa FB-a danas:
Nijedan od relevantnih pisanih medija danas: glas, press, blic, nezavisne... i sl. NI SLOVO nisu napisali o ovim desavanjima.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Komentar sa FB-a danas:
Nijedan od relevantnih pisanih medija danas: glas, press, blic, nezavisne... i sl. NI SLOVO nisu napisali o ovim desavanjima.

:lol: Jes' ti prika kad citao Partijski bilten? :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
RSboljaPolovinaBiH je napisao:
Komentar sa FB-a danas:

The revolution will not be televised...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 12:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2011, 07:33
a kakvo je to dešavanje bilo? niko se nije bunio kad je usvojen regulacioni plan!!!...već sad pred izbore par papaka koji nikada nisu sjedili u tom kvazi parku počelo dizati narod....

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2012, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nece vise pisati na temi jer mi se postovi brisu. A svejedno nemam sta pametno reci.:P

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2507 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 126  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]