Panzer je napisao:
Evo status jednog prijatelja sa FB. U pravu je čovjek, Picin je najmanji problem i to hoće li ga ostaviti ili ne neće promijeniti našu situaciju ama baš nimalo...
Citiraj:
svaka cast ljudima sto se bore da odrze ovaj park, ali me zanima kako je moguce da niko ne izlazi na ulice i niko se ne buni sto ista ta vlast protiv koje se borite trenutno krade i uzima pare od vas i ostalog naroda, ista ta vlast je dovela narod na ivicu egzistencije, ista ta vlast sebi povecava plate a narodu ostavlja kontejnere da jedu iz njih,... ali sad kad ce da uniste livadu sa nekoliko klupa to je problem, to je ono sto ce da promjeni nesto. ne razumijem, mislim da ima malo vecih problema od parka i ako se vec organizuje protest ne treba da bude zbog te livade nego zbog svega sto ta ista vlast radi ovom narodu! ali ocigledno je da je jedna livada bitnija od naroda kojeg vidim svaki dan kako vadi ostatke hrane iz kontejnera!
Pa sunce mu, situacija je bila malte ne ista (ako ne i gora) u oktobru 2010 pa je taj isti narod izabrao tu istu vlast.
Gdje je bilo tih 30 000 ljudi iz facebook grupe tada da kaze DOSTA JE?
Ne kazem ja da su ovi drugi ista bolji, govna su i jedni i drugi, ali daj neke promjene.
Postoji legalan i legitiman nacin da se ovim lopovima dodje glave, al´ ne .. dodju izbori, Dodo ptica uzme vecinu (u BL vec godinama, sto mi nikako ne ide u glavu, jer mi svako malo kukumacemo i protestujemo protiv narodne vlasti) i onda nakon mjesec-dva-tri-pet .. joj jest` nam lose.
Pa sto niste rekli da vam je lose kad ste bili na izborima

Jebem ja ovo internet ratnistvo.
Narod je nepismena stoka i treba ga jebavati. A svi oni koji iz ove grupe nisu izlazili na izbore glasali su za ovu vlast (one koji su uistinu glasali za njih da ne pominjemo) Prema tome, dabome. Ko ih jebe, treba napraviti neboder od 174 sprata i zakloniti sunce u pola grada. I jos neki veliki kisobran da se hidraulicki otvori i pokrije put od Bakinaca do palate. Zivio Vozd, gazi boraniju