banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jun 2025, 09:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 772 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 39  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Okt 2023, 11:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Rocker je napisao:
Arapi bi se isto ponasali i da su im jevreji titrali jaja.

Između ostalog. Koliko god da ne volim državu Izrael i sve ono što su jevrejske elite radile po svijetu (uključujući i rušenje Romanovih, finansiranje komunističke revolucije), kad čujem "Alahu Ekber" jednostavno, ne mogu ih. Znam da poslije slijedi slikanje sa odsječenim glavama i sl.
Jevreji rade to suštinski isto, samo u rukavicama, tehnologijom, pametne bombe i sl.
Tako da, ne navijam ni za jedne, navijam da prestanu ljudi ginuti, mnogo turobne scene. Ali možda će ovo doprinijeti da prestanu ginuti u Ukrajini skorije, a tamo se ipak mnogo više gine.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2023, 14:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Neka se rokaju, taman da se eye of sauron okrene u drugom pravcu :D

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2023, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Rokaju i jedni i drugi civile nemilice. https://t.me/rat1uzivo/2647

Gadni su i jedni i drugi... ali mislim da Jevreji iz ovoga izlaze kao pobjednici, osim ako se potpuno zakuva i svi Arapi uđu u kompletan rat. Mada me onda ne bi iznenadilo divljanje gajgerovih brojača po Iranu, prije svega.
Not great, not terrible tipa. E, ustvari kažu da uranijumske ne zrače toliko kao one prve plutonijumske... Ili sam ih zamijenio, ustvari jesam. Uarnijum ima najveći maseni broj od svih elemenata u prirodi, a plutonijum se dobija iz istog vještački.
Inače su koliko vidim u zadnje vrijeme počeli i pravoslavne, kao i druge Hrišćane dole dosta pritiskati (Jevreji), mnogo su se osilili. Restrikcije pristupa svetinjama i slično.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2023, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Mar 2014, 13:26
Goni ih sve u 3 p.... materine(u pravu je Rocker)

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2023, 16:32 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Rivaldinho je napisao:
, osim ako se potpuno zakuva i svi Arapi uđu u kompletan rat. Mada me onda ne bi iznenadilo divljanje gajgerovih brojača po Iranu, .

Iranci nisu Arapi i ne ljube se međusobno sa njima.

Послато са 2209116AG помоћу Тапатока

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2023, 16:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@zoka Znam sve, ali su i prvi pik ako dođe do opšte tarapane. Čekao sam ko će prvi da me ispravi, nije mi se dalo sam to da radim :)

Inače https://www.nezavisne.com/novosti/svije ... pad/793386

Izraelski Perl Harbur? Ne čudi me od njih ništa, niti im išta vjerujem. To je vjerovatno najobrazovaniji i u neku ruku najinteligentniji narod na svijetu, ali i najprepredeniji. I malo sve ostale smatraju nižom rasom.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2023, 17:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Citiraj:
The organisation was founded in 1987 by Ahmed Yassin and Abdel Aziz al-Rantissi as an arm of the Egyptian Muslim Brotherhood. Hamas stands for Harakat al-Muqawamah al-Islamiyya, meaning Islamic Resistance Movement. 'Hamas' means zeal. In 1988, a Hamas Charter spelt out that its goal was to liberate Palestine and to establish an Islamic State in the area that spans Israel, the West Bank and the Gaza Strip. In later years, the group has said it would accept a truce if Israel retreats to pre-1967 borders, pays reparations and allows

Znači Hamasu je trebalo 40 godina da isplivaju. A ako im cilj oslobođenje Palestine to se neće završiti za našeg života.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2023, 18:29 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Rivaldinho je napisao:

Izraelski Perl Harbur? Ne čudi me od njih ništa, niti im išta vjerujem. To je vjerovatno najobrazovaniji i u neku ruku najinteligentniji narod na svijetu, ali i najprepredeniji. I malo sve ostale smatraju nižom rasom.

Moguće je da su znali i pustili da bi imali izgovor da ulete i sravne Palestince ali mislim da gori momenat od ovog nisu mogli izabrati u tom slučaju. Idu izborni period u SAD, vrijeme kad su oni zabavljeni sami sobom, dobar dio municije su proslijedili na "istočni front"....nekako mi ta priča ne pije vode.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2023, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 24 Mar 2015, 20:12
Rocker je napisao:
Neka se rokaju, taman da se eye of sauron okrene u drugom pravcu :D

:lol: :lol: :lol: Kako slikovito.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2023, 18:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
Rivaldinho je napisao:

Moguće je da su znali i pustili da bi imali izgovor da ulete i sravne Palestince ali mislim da gori momenat od ovog nisu mogli izabrati u tom slučaju. Idu izborni period u SAD, vrijeme kad su oni zabavljeni sami sobom, dobar dio municije su proslijedili na "istočni front"....nekako mi ta priča ne pije vode.

A možda su svejedno imali u planu, pa Palestinci odlučili da udare dok još ima vremena i mogućnosti da nešto urade - slično kao i Rusija po NATO (Ukrajini).

Slika

Video: https://t.me/RVvoenkor/54505

Pa ovi ravnaju, Netanijahu se otvoreno hvali. Kakvi nacisti. Ipak su za stepen gori od ekbera.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2023, 19:33 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
razgovor je bio malo duzi sinoc, al bbc ocigledno izbjegava da postavi na yt..voditelj je forsiro palestinskog ambasadora sa pitanje da li osudjujete napade...

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2023, 19:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rivaldinho je napisao:
Pa ovi ravnaju, Netanijahu se otvoreno hvali. Kakvi nacisti. Ipak su za stepen gori od ekbera.

Prosto im se divim kako su sigurni da u tom nekom objektu nisu kidnapovane osobe.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2023, 20:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 18:57
Bilo bi korektno da sad ovi iz Hamasa svi fino stanu na granicu Gaze i bore se sa Izraelom do zadnjeg a ne da se kao po obicaju zavuku u misiju rupu a civili da ispastaju zbog njih.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2023, 20:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
filozof sa vrbasa je napisao:
Rivaldinho je napisao:

Prosto im se divim kako su sigurni da u tom nekom objektu nisu kidnapovane osobe.
Nisu sigurni.

Sent from my RMX3081 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2023, 22:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jan 2009, 02:00
skypostman je napisao:
I Dodik je mnogo mocan pa mu ne mogu nista jel tako ili je sve to predstava za ovcice? Sitne probleme sa njihovog gledista rjesavaju drugorazrdni i njima nebitni politicari, Eskobar, Lajcak, takvi nisu jaci od Kurtija. Nije stvar u tome, nekad se desi i nesto neplanirano sto izadje iz ajmo reci ustaljenih okvira i na to se tesko moze uticati. Ti mozes pustiti razularenu rulju sa lanca, ali ne znas gdje ce i kako ce zavrsiti. Aktivirace se jos zarista sigurno, i mi smo idealna prilika.

A Kurti je imao change of heart, pa sad sluša Ruse i Kineze ili je i dalje na istoj sisi?

Njihov čovjek. Ne zavlači on, nego oni. Što oni kažu, on radi. Nema ZSO bez priznanja i ulaska u UN.

Sent from my RMX3081 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2023, 22:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Zanimljivo je da je trenutno više mrtvih u izraelskim redovima, a onolike palestinske zgrade su sravnjene sa zemljom.

Vrh

PostPoslato: 09 Okt 2023, 23:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Teško je gledati ispovjesti roditelja na CNN koji mole za svoju kidnapovanu djecu.

Evo ja molim ako neki vehabija prati ovaj forum da proslijedi Hamasu da pokaže dobru volju i pusti sve mlađe od 18 godina.

sam_protiv_svih je napisao:
Bilo bi korektno da sad ovi iz Hamasa svi fino stanu na granicu Gaze i bore se sa Izraelom do zadnjeg a ne da se kao po obicaju zavuku u misiju rupu a civili da ispastaju zbog njih.

I da Izrael dozvoli Hamasu da se naoruža. Pa kud puklo da puklo.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2023, 08:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Bibi je opsjednut unistenjem iranskog nuk programa…
Sad ce rokati po gazi dok se hezbolah ne ukljuci a samim tim i iran. Long term je da isprovocira reakciju i dobije dozvolu od bidena da izroka iranske centre sa centrifugama.

Moglo bi da bude zanimljivo, rat u kojem nas boli kurac za obje strane.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2023, 10:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Okt 2005, 21:36
Ovo je baš ozbiljno. Mislim da ovo nije da kvrcnu malo jedni druge i to je to. GialoRosso napisa da je zanimljivo da ima više mrtvih na izraelskoj strani. Mislim da su se palestinci ukopali pod zemlju i da će oni imati malo štete od ovog divljanja Izraela. E sad... jedina je šansa da ih potaru ako imaju neke bombe koje razaraju i pod zemljom. Apropo kindapovanih i talaca. Mislim da sam negdje pročitao da se neće obazirati na njih nego da će rukati sve pred sobom.

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2023, 10:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Niko of palestinaca ni ne izjavljuje koji su uslovi da oslobode žive civile. A jevreji se ponašaju kao da su ih otpisali. Mada ne mora da znači, ko zna šta se od pregovora po tom pitanju odvija preko Egipta i ostalih. Valjalo bi da ih oslobode uz garante velikih da neće biti rokanja po Gazi kao sto su počeli. A onda krvav ulazak pješadije i urban rat. Ili što kaže gore čovjek, da se isprovocira Iran pa eto po njima rokanja, zbog pomaganja Hezbi i Hamasa...
Bojim se u tom slučaju samo da ne eskalira do nuklearki...
Ali ako nije u Ukrajini,.neće valjda tu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 772 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 39  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]