Schlager je napisao:
jedinu "posljedicu" koju ja vidim po rusiju je da će sad morati zarađivati xy milijardi više naplaćujući ukrajincima gas po tržišnoj cijeni i povećavajući carinu na uvoz roba iz te zemlje..

...neće moći ukrajinci više ni tranzitnim gasovodima ucjenjivat,izgleda da nije ovaj južni tok (koji zaobilazi ukrajinu)-slučajno napravljen!
ne znam stvarno,plitak sam ja za ovo....jer što se tiče tih nuklearnih štitova,dolaska na prag rusije itd,sve su to mogli ti zapadnjački miljenici juščenko i timošenkova uraditi i za tih 5-6 godina...
prelijep je dan da bih nastavio sa geostrateškom analizom

Па зато је и била ономад фрка "Јужни ток" контра "Набуко", (уз већ завршени "Сјеверни ток") да се заобиђе Украјина и проблеми који иду с истом. А најмање је у интересу ЕУ да буде срање с гасом, јер истима треба више него Украјини (са ЕУ-овске тачке гледишта, наравно). А дан је феноменалан, толико да сам прошетао од новобеоградског "БувЊака" до раскрснице код ТЦ "Ушће" умјесто да се возим "трајваном".

За штит ти већ рече непокорени. А ваљда има и онај "Искандер" или како се већ зове. Анти-антиракетни штит.

Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.