banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 20 Jul 2025, 16:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 660 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 33  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Sep 2021, 20:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Ma Draško je ono štob narod reko "ko mudo ispod pasjeg repa".Ni sam ne zna gdje je lijevo,desno,lijevo ,desno...

Poslano sa mog Redmi Note 8T koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 20:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Da vidimo kakav je i od cega je onaj koji je pokrenuo ovu pricu.
Dakle, da li Drale veceras izlazi pred Messer.ov kamion?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
Šifra 1.2.6 - Medicinski gasovi.

NIJEDAN registrovani uvoznik nema dozvolu za uvoz i promet medicinskim gasovima.

LOLOLOL

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 20:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
kosta je napisao:
Najgora je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Najgora, da li treba veceras zavrnuti kiseonik jer Drasko kaze da je prljav, a Zolak trazi pecat nakon x godina?
To je tek po meni ishitrena odluka, s obzirom da nije stigao nalaz iz BG. Da je stigao loš zabrana odmah. Da je dobar pusti ih dok se ne obezbijedi alternativa.

oke, stigne dobar nalaz iz BG. i Draško i Zolak ga uvaže? rajt?

Da, pa?
Bar ljudi mogu da odahnu da im ne truju familiju i bebe gore.
Onda nek se bave svako svojom odgovornošću kad je već pod lupom.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 20:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
Da vidimo kakav je i od cega je onaj koji je pokrenuo ovu pricu.
Dakle, da li Drale veceras izlazi pred Messer.ov kamion?

apsolutno. i tražiće da Zolak bude obješen na Davidovom trgu.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 20:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ne ocekujem nista manje od blokade kamiona i prljavog kisika koji truje njegove sugradjane. Pred kamerama molim!

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 20:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Rocker je napisao:
Pa ako ovi retardi toliko godina nesmetano kradu, kakvi su tek retardi u tužilaštvu i sudu ?

Pa ono oko Zeljkovića&Co. je dovoljan dokaz. Na kraju, nakon što su ovi izvukli par stotina hiljada KM na privatne račune... Što se njih tiče sve ok, šalji dalje... i prepustili republičkom. Jer da jesu u tom slučaju nešto uradili, onda bi morali i u Federaciji... A koliko je tih kupovina preko privatnih računa odrađeno...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 20:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja ne ocekujem nista manje od blokade kamiona i prljavog kisika koji truje njegove sugradjane. Pred kamerama molim!

čekaj ga i on će sigurno doći
samo jako čekaj...

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 20:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hoce. Prpa, trebao je otici isti dan i zavrnuti slavine gore na UKC

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 20:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
Navukli ga ko konjića

Poslano sa mog Redmi Note 8T koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ajd sad malo retrospekriva ovog svega iz mog ugla. Vec sam napisao da je clan moje uze porodice zaglavio na kiseoniku na UKCu prije 7 dana, tj. par dana prije ove afere. Kakav god bio kiseonik i kako god ga mi zvali, cinjenica jeste da sam se sa clanom porodice cuo veceras i da mu se glas konacno vratio u normalu, te da ovakav kiseonik pomaze, a nikako ubija.

Afera me docekala na poslu, pa nisam nesto ni uspio ispratiti, ali u nekom momentu kad sam usao na Tviter, to je bila eksplozija panike.. gdje sam na prvu pomislio "sta se desava" , zar stvarno ljudi umiru zbog nedostatka pravog kiseonika. Sta ja znam kakva je situacija ns trzistu, mozda u pandemiji nema ni kupiti taj kiseonik, pa daj sta das... kao u ratnom stanju. Zbog porodicne situacije, naravno da sam pao pod taj uticaj.

Kasnije sam malo izguglao o cemu se radi i dosao do zakljucka da je u pitanju malverzacija sa papirima (iz ovog onog razloga), ali da je kiseonik u sustini dobar za upotrebu... gdje sam onda popizdio na Draska jer je digao paniku bezveze, tj umjesto da je pricao o muljazama sa papirima, udario je na zdravlje ljudi i samu smrt... tj ono gdje su ljudi najosjetljiviji.

Nakon pisanja munje na forumu, pogledao sam tu pres konferenciju i vidio da se Drasko veoma kvalitetno ogradio u davanju izjave, tj da nema za sta da ga optuzis, medjutim...supacki je provukao par recenica, onako izmedju redova, u prenesenom znacenju, ne govoreci nista direktno i konkretno, ali je navukao ljude da pomisle najgore.. tj udario na emocije. Btw... ovom. prilikom ebem mater onome ko je pisao taj govor i tako osmilio da bude... naravno da nije slucajno. Nakon toga, internet portali ala Begic su to pustili na drustvene mreze i tako odrzavali paniku danima. Odrzavaju jos uvijek.

Zakljucak.... ispalo je onako kako sam shvatio nakon prvog citanja/guglanja, muljaza oko papira i dozivljavanje papirologije i procedura kao necega bezveze. Sto naravno nije dobro i nemam nista protiv da odgovaraju ucesnici svih tih gluposti. Ono sto mi je isto zasmetalo i sto Rocker kaze, totalna nesposobnost ljudi oko Dodika, pocev od ovih ucesnika afere, pa na kraju do onih kojih su zaduzeni za damage control.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 20:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A cekaj, sta cemo oko Zolaka? On koliko sutra treba staviti i Messer.u istu zabranu ili mu ne ginu krivicne prijave.

I kako ce se to odraziti na Draska ako se ispostavi da gazi leseve iz vlastite partije? Ko ce ubuduce, poucen Zolakovim stradanjem, htjeti da ima bilo kakvog posla sa Draskom? Bilo da je iz PDP-a, bilo iz ostatka opozicije.

I naravno, Drale bezmudan nece spreciti Messserov kamion da isporuci nelegalan kiseonik njegovim sugradjanima.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 20:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Zolak je bas okorjeli PDPovac

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Apsolutno nebitno. Zauzeo je stranu. Zaginuce, a Drale bezmudi ce odkasati na neku novu temu.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 21:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Ovaj Zolak?

https://www.rtvbn.com/4013501/agencija- ... u-lijekova

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A cekaj, sta cemo oko Zolaka? On koliko sutra treba staviti i Messer.u istu zabranu ili mu ne ginu krivicne prijave.

I kako ce se to odraziti na Draska ako se ispostavi da gazi leseve iz vlastite partije?

aman, prestani da guraš ovu besmislenu priču.

vojopd je napisao:
Zolak je bas okorjeli PDPovac

prosvijetli nas, znaš nešto što mi ne znamo?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 21:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Pojma nemam, neko je gore napisao da je formalni clan PDP-a.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 21:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2013, 12:48
wizzy_bl je napisao:
Ajd sad malo retrospekriva ovog svega iz mog ugla. Vec sam napisao da je clan moje uze porodice zaglavio na kiseoniku na UKCu prije 7 dana, tj. par dana prije ove afere. Kakav god bio kiseonik i kako god ga mi zvali, cinjenica jeste da sam se sa clanom porodice cuo veceras i da mu se glas konacno vratio u normalu, te da ovakav kiseonik pomaze, a nikako ubija.

Afera me docekala na poslu, pa nisam nesto ni uspio ispratiti, ali u nekom momentu kad sam usao na Tviter, to je bila eksplozija panike.. gdje sam na prvu pomislio "sta se desava" , zar stvarno ljudi umiru zbog nedostatka pravog kiseonika. Sta ja znam kakva je situacija ns trzistu, mozda u pandemiji nema ni kupiti taj kiseonik, pa daj sta das... kao u ratnom stanju. Zbog porodicne situacije, naravno da sam pao pod taj uticaj.

Kasnije sam malo izguglao o cemu se radi i dosao do zakljucka da je u pitanju malverzacija sa papirima (iz ovog onog razloga), ali da je kiseonik u sustini dobar za upotrebu... gdje sam onda popizdio na Draska jer je digao paniku bezveze, tj umjesto da je pricao o muljazama sa papirima, udario je na zdravlje ljudi i samu smrt... tj ono gdje su ljudi najosjetljiviji.

Nakon pisanja munje na forumu, pogledao sam tu pres konferenciju i vidio da se Drasko veoma kvalitetno ogradio u davanju izjave, tj da nema za sta da ga optuzis, medjutim...supacki je provukao par recenica, onako izmedju redova, u prenesenom znacenju, ne govoreci nista direktno i konkretno, ali je navukao ljude da pomisle najgore.. tj udario na emocije. Btw... ovom. prilikom ebem mater onome ko je pisao taj govor i tako osmilio da bude... naravno da nije slucajno. Nakon toga, internet portali ala Begic su to pustili na drustvene mreze i tako odrzavali paniku danima. Odrzavaju jos uvijek.

Zakljucak.... ispalo je onako kako sam shvatio nakon prvog citanja/guglanja, muljaza oko papira i dozivljavanje papirologije i procedura kao necega bezveze. Sto naravno nije dobro i nemam nista protiv da odgovaraju ucesnici svih tih gluposti. Ono sto mi je isto zasmetalo i sto Rocker kaze, totalna nesposobnost ljudi oko Dodika, pocev od ovih ucesnika afere, pa na kraju do onih kojih su zaduzeni za damage control.

Kako god, narod priča da je na UKC-u trovačnica. Mile i ekipa se neće oprati taman da je 20 laboratorija uzelo uzorke. Uostalom, ko bi povjerovao kad Mile stalno laže.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 21:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zasto Drasko dozvoljava da mu truju sugradjane?
Evo odlicne prilike da se dokaze.
Neka zaustavi kamion.

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 29 Sep 2021, 21:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 21:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vojopd je napisao:
Pojma nemam, neko je gore napisao da je formalni clan PDP-a.

pa bio je pdp-ov odbornik u skupštini Banjaluke, pdp ga je postavio na mjesto direktora Agencije... znači ne da je član već super-teška kategorija.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 660 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 33  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]