Schlager je napisao:
ajd sinipe,ne zajebavaj ljude
prvo si pisao kako je ukrajina nešto drugo,kako rusi neće tu dozvoliti vršljanje,pa onda da je janukovič napravio navlakušu opoziciji pristajući na dogovor nakon čega će ih samljeti,pa onda da će rusija uzeti istok,pa da se čeka kraj olimpijade...
a sad kad je očito da se rusi neće ni počešat-sad majstorski jedu kokice u kremlju
ali eto,sa ovom zadnjom teorijom se slažem,jer i mene zanima ko će sad nahraniti ove revolucionare.
Па пази, личило је на класичну навлакушу, е сад што је Јанукович испао много неспособнији него што се мислило...

Ш'а да се ради. Ја никад нисам ни очекивао да ће Руси на тенковима да умарширају у Кијев (рекох раније) и док год нико не чачка Севастопољ, руску базу и гомилу Руса на истоку, очекујем изједање кокица... Јер ако се не ископају финансијски у року мјесец дана најкасније (опет према расположивим подацима) џаба им све. Једино је добро што иде прољеће и љепше вријеме. А знам како су Грузине Руси џебавали са економском блокадом и забраном увоза, и како су се ствари поправиле кад је дошла про-Руска опција на власт након Сакашвилија.
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.