banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 01 Avg 2025, 11:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 87 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Mar 2004, 23:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 17 Apr 2002, 01:00
Citiraj:
sutra ce da prica narod...

greska.. sutra ce da pricaju politicari, a narod ce klimati glavom.. pa i ja da zivim u nekom prijedoru, gradiskoj, bjeljini il' stati ja znam, da sutra imam organizovan prevoz i to besplatno do bl bi prvi zapucao.. istina ja se ne bih vrzmao po trgu vec po nekim drugim mjestima, ali eto..

Izbori se nece desiti dok predsjednik ne raspise izbore, sto je on rekao da nece uraditi. svaka druga akcija u smjeru sprovodjenja izbora je protivustavna. i samim tim za osudu. to sutra ce biti narodni zbor, bez stvarne vrijednosti koji nece dovesti ni do cega. malo ce se narod provrzmati, istresti, galamiti i za 7 dana se toga niko nece sjecati, niti pricati o tome. barem ja to tako vidim.

a tog tvog covjeka bez dlake na jeziku sam danas gledao na altermediji.. kao i obicno sa svojim sagovornicima se ponasao kao da prica u kafani mjesne zajednici. jedno je biti covjek bez dlake na jeziku, a drugo je biti nekulturan i vrjedjati svoje sagovornike. elem, kako rece s tripy ne zelim da ispadne da ja sad branim poziciju. ni kalinic nije bio nista bolji.. daleko mi se vise svidio nastup djokica i ivanica, ako nista a ono kao retoricara..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2004, 00:01 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2004, 16:12
uh....samo cu na fax morat ici 3 sata a ne 20 minuta.to ce biti jedina promjena nastala manifestacijom u dodickovoj reziji...ajd zivjeli,ko hoce da ide ,sretno..ko nece,puna saka pameti!!respekt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2004, 00:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
hm...sta mi napricase na sastanku. kazu:“nije vase da se tucete i pokusavate sprovoditi neku svoju pravdu, za to su zaduzeni organi reda i mira. vi ako primjetite nesto, recite to pripadnicima mup-a koji ce adekvatno odreagovati...” eh...pa tako, vidjecemo. iako me ovo razocaralo, mislim da su ljudi u pravu. ipak neki fajt bi samo podigao tenzije, te to vise ne bi licilo na “mirni” protest. a i ne znam koliko je nas sposobno za to agresivnije djelovanje, jer su ti redari okolo, osim nas nekolicine krsnih momaka za zenidbu, zelje svih snajki svijeta za zeta, kako sam danas primjetio na sastanku, uglavnom neki matorci od 145 ljeta bez zubala. ne znam da li je istina, ali u razlicitoj stampi procitao sam da ce sds-ovci u masu poslati par svojih likova u pokusaju izazivanja nekakvih incidenata, te bi opozicija i njeni simpatizeri na protestu u ocima javnosti ispali kao neka grupa vandala i huligana. uglavnom, to sve mi djeluje poprilicno kompleksno, jer nece bas biti lako kontrolisati i regulisati situaciju, jer ce tu najvjerovatnije biti ogroman broj ljudi, kako odavde, tako i iz ostalih chuka propale nam zemlje.
e sad, ima tu i jedna caka...ivanic mi je profesor na fucksu, a inace i komsho, pa ne znam kako ce se to odraziti na njega ako me kojim slucajem primjeti tamo sa trakom na ruci kako stapom gonim ljude ko stoku. jebiga, valjda cu ostati neprimjecen ako budem bjezao od kamera i fotoreportera skrivajuci se u masi okolo. ako mi se neki ipak unese u lice, razbicu i njega i aparat.
i danas mi je bas bio crnjak na sastanku dole u kinu dvorane mejdan (vrbas)...kad smo sklapali te grupe, prozvali su cak trojicu ljudi sa mojim imenom i prezimenom, sto je taj treci put izazvao gromoglasno kikotanje svih prisutnih. sad sam bog zna gdje sam ja, ali gledacu da upadnem tamo gdje uglavnom preovladava omladina, a penzioneri nek se gotive medjusobno, ne trebam ni ja njima, niti oni meni. kakva budalestina.
enivej, vidimo se onda sutra, valjda nece biti tolika frka ustati oko 9 uri. nece ako sad legnem...a necu.
mozda bude i neke cuge sutra...ko zna. a i ako ne bude...bice...da...

pozdraF! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2004, 08:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
Je li ko gledao zadnju Buku (6yka) na ATV-u, kad su učesnici u dijalogu bili i predstavnici podmladaka političkih partija (SDS, SNSD, SDP i HDZ)?
Nisam mogao vjerovati kakve karikature momci prave od sebe! Tema je bila nešto kao povratak povjerenja među mladima, položaj mladih i sl., i svaki pokušaj da se priča o tome završavao je klasičnim prepucavanjem ko je za šta kriv, ko je kakav itd, uz stalno potezanje lika i djela Čavića, Dodika, Lagumdžije...
Svi su svjesni situacije i bijede, ali samo su drugi krivi za to... Povjerenje bi se kao vratilo, samo da oni drugi odu sa scene... Treba raspravljati o pitanjima mladih, samo prije toga mora se replicirati sagovorniku...
:drinking:

Emisiju treba reprizirati 10 puta dnevno, samo da se vidi ko su naše "nade" i kakvi ljudi bi nas trebali voditi u budućnosti...

Protesti i izbori? Za šta? Da odu jedni, a da dođu drugi, istih shvatanja, istog mentaliteta i još dubljih džepova?

Neće moći. Čekamo neke "treće", bolje... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2004, 09:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 31 Dec 2003, 11:17
gipsy_girl je napisao:
Schwabo je napisao:
A ti mi svojim pisanjem licis na nekog mladog aktivistu snsda ili neke druge pol. partije kojem stranka placa racun za mob telefon i da koji dinar i koji misli da je "novi lider za novu buducnost"...

hahahha bash me nasmijavash :lol: :lol: :lol:

Ne da lici, nego jeste.

gipsy_girl je napisao:
Zelim samo da nesto promijenimo u ovoj nashoj sredini....dosta mi je vishe likova koje ne vide dalje od gusala i ne znaju se ni prekrstiti a puna su im usta crkve, srpstva, naroda i RS...a niti misle na svoj narod, niti na drzavu ..gledaju samo licnu korist... :evil:

A Dodik brine za narod?? Hehehe

Citiraj:
Dodika gotivim u velikoj vecini stavri, ima svojih mana 8) ...ali bezobzira na to trenutno nam treba jaka osoba bez dlake na jeziku... :drinking:

Kakav je to lik, bas me iritita svojom neotesanoscu i nekulturom :mad:
Kupi mu bonton za rodjendan!

Citiraj:
sutra ce da prica narod...:angel:

Jadan taj narod. Sa svim politicarima koji su trenutno na sceni...
Promjenice se samo likovi koji ce se cesce pojavljivati na tv, ostalo ostaje ISTO! I gore... Pokazalo se bezbroj puta.

Poslednji put menjao trustno1 dana 23 Mar 2004, 09:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2004, 09:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
baobab uopste ne pokusavam nikoga da prosvijetlim a moja religioznost nije tema topica pa se necu na nju ni osvrtati

schwabo poenta mog posta je bila zasto protestovati ako niko ne obraca paznju na to ?
mislis da neko ovdje obraca paznju na to? (mislim na one koji bi trebali to da cuju a ne na domace vidove vlasti)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2004, 10:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Zamolio bih ucesnike da tok diskusije usmjere na temu odnosno protest zbog desavanja na KiM a ne da se bave da li je i ko od politicara ovakav/onakav.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2004, 10:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
misk0 je napisao:
Zamolio bih ucesnike da tok diskusije usmjere na temu odnosno protest zbog desavanja na KiM a ne da se bave da li je i ko od politicara ovakav/onakav.

Treba stvari malo razjasniti, današnji protest nije organizovan zbog situacije na Kosovu. To je bio ovaj prethodni, izgleda neuspješni protest studenata.
Danas nekoliko opozicionih stranaka želi da iskaže svoje nezadovoljstvo stanjem u RS, a priključili su im se još i neki drugi pokreti i organizacije. I to je to.
Kosovo sa ovim nema veze, osim što će vjerovatno biti usput iskorišteno za okupljanje što većeg broja ljudi i za postizanje političkih poena.

Poslednji put menjao elixir dana 23 Mar 2004, 11:23, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2004, 10:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
Eeeee... :) Hvala na objasnjenju.
Zato bi bilo bolje da se otvori nova tema koja je vezana za taj protest

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2004, 11:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
elixir je napisao:
Kosovo sa ovim nema veze, osim što će vjerovatno biti usput iskorišteno za okupljanje što večeg broja ljudi i za postizanje političkih poena.

na zalost. :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2004, 14:24 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 24 Avg 2003, 07:38
Opet vidim poruke tipa: Sto odlaziti na proteste i nema kod nas demokratije... Pa ljudi, moderna demokratija je i stvorena demonstracijama i protestima. Kad su Francuzi bili za to sposobni prije 200-300 godina i mjenjali vlast dok nisu nasli odgovarajucu varijantu pa valjda smo i mi danas sposobni da nesto uradimo.

Na proteste treba ici, ne da se podrzi neka opzicija vec da se nesto mjenja. A i ta opozicija koja tim putem eventualno dodje na vlast postaje i sama svjesnija da se nekim drugim protestima moze i ona lako pocistiti.
Niko nama nece donijeti neku demokratiju i neke nove politicare osim samih nas. To dobro upamtite.

Naravno da druge strane se uvijek mozte sjediti u kafani piti produzena sa slagom i mastati o sengenskoj vizi. Ali dokle tako?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2004, 14:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Na trgu je bilo oko 30 000 ljudi...uprkos kishi koja pada neprestano ...

Svi napadaju Dodika...a zaparavo samo se traze opsti izbori uz lokalne izbore..

A na izborima ce narod reci, ako pozicija(SDS,PDP) misli da je protest bezvezan i da narod se ne slaze sa tom politiku, pa onda pozicija nece izgubiti izbore...i ostace na vlasti...

NE znam zasto se boje...ako su tako ubijedjeni.. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2004, 14:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2003, 12:10
Stvarno bilo 30.000 ljudi?
:o

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2004, 15:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
nisam cula zvanican izvjestaj, ova cifra se mogla cuti na protestu ...

Znam da je trg bio pun i da su ljudi stajali u parku P. Kocic...tesko se moglo izbrojati , kisha, kishobrani pa ovako odokativno ne mogu da procijenim ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2004, 16:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
ivanic mi je profesor na fucksu, a inace i komsho, pa ne znam kako ce se to odraziti na njega ako me kojim slucajem primjeti tamo sa trakom na ruci kako stapom gonim ljude ko stoku.

ista stvar...
nisam se prijavio kao redar iz slicnih razloga, a kod doticnog jos nisam polozio ispit, pa tako da sam se prikrivao od kamere, nadam se, uspjesno!!! :lol: :lol: :lol:
miting je bio muspjesan, ocekivao sam manje ljudi, ovako je stvar prilicno NAGLASENA...
Citiraj:
Kakav je to lik, bas me iritita svojom neotesanoscu i nekulturom
Kupi mu bonton za rodjendan!

ne treba njemu bonton vec VELIKA motka!!! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Mar 2004, 19:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
Kosovo se u Krajini branilo.. ne na Kosmetu.
Sramota,.. mislim da je kasno.

Prdonje mamu im jebem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2004, 00:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Okt 2003, 22:33
Ja sam tamo na trgu od nekoga cuo da je bilo 3 miliona ljudi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2004, 09:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
vuk je napisao:
Kosovo se u Krajini branilo.. ne na Kosmetu.
Sramota,.. mislim da je kasno.

Prdonje mamu im jebem.

djelomicno se slazem al` mislim da bi nam parola trebala biti "nikad nije kasno"

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2004, 15:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
:D da da
citat iz Munja
Citiraj:
trebali ste ga vise tuci dok ste bili klinci.Sad je kasno..mada...NIKAD NIJE KASNO!!

vrlo mudra recenica... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Mar 2004, 22:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Sep 2003, 22:23
http://www.ipetitions.com/campaigns/Kosovo/

makar nesto :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 87 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]