banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 21:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 235 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća

Da li planirate ici na proteste? Da li bi ste isli da mozete?
Da 40%  40%  [ 17 ]
Ne 60%  60%  [ 25 ]
Ukupno glasova : 42
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Sep 2021, 14:50 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
skeva je napisao:
Ja mislim da je ovo koordinisano iz stranih ambasada.
Teško, ovo je taman domet domaće opozicione pameti. Protest podrške komercijalnoj televiziji čiji signal se gasi zbog zahtjeva za gašenjem analognog signala koji je stigao iz Hrvatske jer je BiH potpisnik sporazuma koji je obavezuje na digitalizaciju i gašenje tih analognih predajnika. Naravno to se pokušava predstaviti kao pritisak vlasti na opoziciju iako je radiodifuzna tematika u nadležnosti RAK- koji je opet u nadležnosti države, a ne entiteta.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Skeva ironičan.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 18:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Vi se zajebavate da je rijec o TVBN? :lol:

O ljebe i medijski mraku bez BNTVa :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Maj 2018, 09:42
neozbiljan si, život bez BN-a u svakom domu, nea nikakvog smisla. poreznik Gavro, BN koktel, Elif, Vukota i Janjić po jednom mjesečno...
prokleti crveni, ne damo naš BN! dolje mrak, neka bude svjetlo!

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 18:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Pazi, ja sam za to da postoje kako trash program, tako i program odmaknut od vlasti i politike, ali brate ici na proteste zbog BNTV ili Vikoma ili Simica :lol:
I to u danasnje vrijeme kada su sve informacije obijene bojama po zelji dostupne sa klikom ili dva. :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 18:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a što ti tako o BN-u ko da su šugavi?
radi se o strateškom pitanju, miting ima da razvali. ne mogu da prisustvujem ali ću gledati. na BN-u, ofkours. 8)

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Nov 2008, 17:42
BN je jedini objektivan medij na svijetu, odmah posle CNN-a.

Katastrofalno je to sto im se gasi signal, i zbog toga idem na proteste.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 18:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Apr 2020, 16:15
Da li Trisic dolazi?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 18:41 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 07 Dec 2016, 01:44
mimikrija je napisao:
skypostman je napisao:
Kad budete organizovali nasilne demonstracije onda cu doci, jer u posljednjih par dana ima toliko materijala da gori sve od Novog Grada do Trebinja. A na ova demokratska mirna sranja na dolazim.
Al ne bi trebalo tako...zašto rušiti ono za šta su mnogi život dali ili ostali invalidi...razmisli ...

Jbt mislio sam da sam ja jedini koji ovako razmislja ali mi je drago da nisam.

Zasto nasilne proteste ?
Zato sto to i protest znaci, samo ste vi zaboravili.

Jedno je okupljanje, a drugo su protesti/demonstracije.

Kakvo dostojanstvo, kakvi bakraci, to kuci praktikuj mami svojoj dok nemas kru'a jesti.

Problem je sto kad odes gdje te postuju i dobijes postene pare za svoj rad i naucis sta znaci ZIVJETI, shvatis da je ovo ovde zesce PREZIVLJAVANJE i odma ti se smuci sve.

Jebo ovo sad sagradjeno kad kurcu ne valja, preko svega su prane pare i sve je upola uradjeno.

Sve treba srusiti i napraviti novo, posteno, da ti sto su ostali invalidi budu ponosni da im sva ta patnja nije bila uzalud.

Ovo sad sto se neki boje rusiti, je spomenik kojeg se stidi svaki taj koji je dao zivot.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
_зока je napisao:
skeva je napisao:
Ja mislim da je ovo koordinisano iz stranih ambasada.
Teško, ovo je taman domet domaće opozicione pameti. Protest podrške komercijalnoj televiziji čiji signal se gasi zbog zahtjeva za gašenjem analognog signala koji je stigao iz Hrvatske jer je BiH potpisnik sporazuma koji je obavezuje na digitalizaciju i gašenje tih analognih predajnika. Naravno to se pokušava predstaviti kao pritisak vlasti na opoziciju iako je radiodifuzna tematika u nadležnosti RAK- koji je opet u nadležnosti države, a ne entiteta.

A direktor RAK-a je Dodikov Draško Milinović.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 18:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 21 Dec 2012, 16:36
Koliko se ljudi uopšte očekuje i hoće li biti ispred Boske ili na nekoj drugoj lokaciji?

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 18:53 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
@моријентес

Od prošle godine. Signal se trebao ugasiti najkasnije 2015., a od 2014. do 2018., na državnom nivou ova opozicija je bila vlast.

Kod:
Gašenje analognih predajnika u BiH već nekoliko puta je prolongirano. Prvi rok je bio prije 10 godina (01.12.2011.godine), a obavezujući rok je bio onaj koji je odredila Međunarodna unija za telekomunikacije (ITU) za cijeli region, a to je 17.06.2015. godine. Do tog datuma sve zemlje su bile obavezne preći na digitalno emitovanje.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pinturichio je napisao:
Koliko se ljudi uopšte očekuje i hoće li biti ispred Boske ili na nekoj drugoj lokaciji?

trg. a ima i direktan prenos na ugašenom BN-u.

i nek zoka prestane, nesnosan je!

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 18:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_зока je napisao:
@моријентес

Od prošle godine. Signal se trebao ugasiti najkasnije 2015., a od 2014. do 2018., na državnom nivou ova opozicija je bila vlast.

Kod:
Gašenje analognih predajnika u BiH već nekoliko puta je prolongirano. Prvi rok je bio prije 10 godina (01.12.2011.godine), a obavezujući rok je bio onaj koji je odredila Međunarodna unija za telekomunikacije (ITU) za cijeli region, a to je 17.06.2015. godine. Do tog datuma sve zemlje su bile obavezne preći na digitalno emitovanje.

Dobro i...

„Nalaže se RAK-u i javnim servisima da se televizijama čiji se predajnici gase obezbijedi nesmetan rad putem digitalnog MUX-a A, na isti način kako su to uradile 2015. i 2016. godine ostale evropske zemlje, uključujući i zemlje u regionu - Srbiju, Hrvatsku, Makedoniju i Crnu Goru“.
BN televizija je u međuvremenu uputila dva dopisa RTRS-u sa urednom dostavnicom i dokazom da su iste zaprimili, ali do ovog trenutka ni na jedan dopis odgovora nije bilo. Odgovor je dobio ATV, ne samo u pisanoj formi nego je "ekspresno" u HD formatu uključen u MUX A na Kozari i to ni manje ni više nego na poziciju broj 1.
Po kojoj logici je ATV dobio ulazak u MUX A na poziciju 1 u HD formatu, a za BN TV nije bilo mjesta ni u običnoj standarnoj rezoluciji, nije teško zaključiti, ako se zna vlasnička struktura i porodična pozadina ovog medija."

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Avg 2015, 10:35
makibruz456 je napisao:
mimikrija je napisao:
skypostman je napisao:
Kad budete organizovali nasilne demonstracije onda cu doci, jer u posljednjih par dana ima toliko materijala da gori sve od Novog Grada do Trebinja. A na ova demokratska mirna sranja na dolazim.
Al ne bi trebalo tako...zašto rušiti ono za šta su mnogi život dali ili ostali invalidi...razmisli ...

Jbt mislio sam da sam ja jedini koji ovako razmislja ali mi je drago da nisam.

Zasto nasilne proteste ?
Zato sto to i protest znaci, samo ste vi zaboravili.

Jedno je okupljanje, a drugo su protesti/demonstracije.

Kakvo dostojanstvo, kakvi bakraci, to kuci praktikuj mami svojoj dok nemas kru'a jesti.

Problem je sto kad odes gdje te postuju i dobijes postene pare za svoj rad i naucis sta znaci ZIVJETI, shvatis da je ovo ovde zesce PREZIVLJAVANJE i odma ti se smuci sve.

Jebo ovo sad sagradjeno kad kurcu ne valja, preko svega su prane pare i sve je upola uradjeno.

Sve treba srusiti i napraviti novo, posteno, da ti sto su ostali invalidi budu ponosni da im sva ta patnja nije bila uzalud.

Ovo sad sto se neki boje rusiti, je spomenik kojeg se stidi svaki taj koji je dao zivot.
Pazi ...ne čitaš sve.Drugo ti napravi pa sruši da vidim kako češ reagovati.Da, slažem se za proteste demonstracije ali ne i nasilničko ponašanje...idite u SAD pa palite..Ja ovoj opoziciji ne vjerujem,da se razumijemo ne vjerujem ni vlasti ali od prvih ne vidi ništa ,prijedloga za dalje,prijedoga zakonskih rješenja,prijedloga nastupa u PS BiH,bilo šta(a imam i gledam BN).Ništa ne daju samo buče i protivni su sami sebi a kamoli nekom interesu srpskog naroda i RS..Što ne isture Miličevića svi su drugi predsava za mase.Da su ovi krali krali su,krali su i prije njih a krašće i poslije njih..A naš cilj je da nađemo one koji imaju najmanje interesa da kradu..a to će biti težak zadatak jer je tako kroz istoriju srpskog naroda..

Poslano sa mog Redmi Note 8T koristeći Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 19:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Моријентес je napisao:
_зока je napisao:
@моријентес

Kod:

Dobro i...

„Nalaže se RAK-u i javnim servisima da se televizijama čiji se predajnici gase obezbijedi nesmetan rad putem digitalnog MUX-a A, na isti način kako su to uradile 2015. i 2016. godine ostale evropske zemlje, uključujući i zemlje u regionu - Srbiju, Hrvatsku, Makedoniju i Crnu Goru“.
BN televizija je u međuvremenu uputila dva dopisa RTRS-u sa urednom dostavnicom i dokazom da su iste zaprimili, ali do ovog trenutka ni na jedan dopis odgovora nije bilo. Odgovor je dobio ATV, ne samo u pisanoj formi nego je "ekspresno" u HD formatu uključen u MUX A na Kozari i to ni manje ni više nego na poziciju broj 1.
Po kojoj logici je ATV dobio ulazak u MUX A na poziciju 1 u HD formatu, a za BN TV nije bilo mjesta ni u običnoj standarnoj rezoluciji, nije teško zaključiti, ako se zna vlasnička struktura i porodična pozadina ovog medija."
Po osnovu što su i jedna i druga privatne televizije i imaju različitu pokrivenost kablom ili satelitom.i šta mene briga jel jedna tv opoziciona a jedna na strani vlasti kad ja gledam obe..

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 19:16 
Veteran
Veteran

Jbte za BN nije vijest da stize cisterna kiseonika za UKC i klix objavio.

https://www.klix.ba/vijesti/bih/bolnica ... /210929153

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 20:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tabako Pit je napisao:

Jaka vijest.
Kao RTRS kad objavi da je počela isplata penzija za taj i taj mjesec.

Jedino ako je neko nasjeo na Đajićevo dizanje panike, njemu je vijest.

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 20:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Zavisi iz ugla promatrača..višeg državnog interesa

Vrh

PostPoslato: 29 Sep 2021, 20:30 
Veteran
Veteran

Моријентес je napisao:
Tabako Pit je napisao:

Jaka vijest.
Kao RTRS kad objavi da je počela isplata penzija za taj i taj mjesec.

Jedino ako je neko nasjeo na Đajićevo dizanje panike, njemu je vijest.

A sta je narativ cijele price nego to?

Pa po cemu se onda razlikujes od Vlade Đajića?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 235 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]