banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Jun 2025, 07:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Apr 2019, 21:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Pošteni Srda je napisao:
I dobro,šta sad? Čovjek nije davao neke plate,OK. Slabi uslovi rada,OK. Daleko od dokazanog kriminalca pa da ga ubije drugi kriminalac zbog ko zna čega. Ne vidim razlog za ovoliko polemike oko plata,pa nije zbog toga ubijen.
+1

Cemu uopste ova tema?

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2019, 05:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Сигурно није био цвећка, уосталом као ни 99% других ''бизМисмена'', а по мени је био и наиван... Јбт. имаш најјачу фирму која се бави обезбеђењем у држави и која броји око 900 наоружаних људи, а ти не идеш у блиндираном ауту са барем 10ак људи у пратњи у још пар блиндираних аута... Имао је пара, а и такву фирму да му то не би био никакав посебан трошак...
А чуди ме да се нико од вас до сад није досетио неких политичких конотација и момената у овом убиству...

А иначе сматрам сваког нашег ''бизнисмена'' велеиздајником који има могућности и обрће велике паре а неда радницима барем минимиум 750КМ плату... Без обзира којем табору припадали и чим се бавили... Боље да је криминалац али да дебело плаћа раднике (1500+КМ) него да је светац, а радницима даје 450КМ... А то частан борац што је БИО не значи да је и сад частан Србин. Ја се клањам свим борцима ВРС, али брате има их који су постали велика издајничка говна. Први међу њима је ломадант Братуначкле бригаде који је саботирао сведочења Срба против насера орића против ког је ратовао 4 год... Следећи је драган чавић који потписа гашење те исте ВРС итд...

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2019, 15:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Ova tema je skrnavljenje imena covjeka koja je susta suprotnost svemu onome sto se naziva mafija, kriminal, poltronizam, korupcija.

natpisi sigurno nije bio cvecka, sto cu mu tjelohranitelji i slicno pokazuju koliko je narod ovdje izgubljen i beznadezan, a upravo tako stvoren ambijent i jest omogucio da se desava sta se desava.

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2019, 15:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Jebe mi se šta je bio, ali koliko god da jedni osuli paljbu po njemu, nisu ništa bolji od ovakvih koji odma okrivljuju vlast.

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2019, 17:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ako zanemarimo Viškovića koji ne zna ni na kojoj je planeti, Cvijanovićka je bila poprilično hladna, eto desilo se šta se desilo idemo dalje.

Banjaluka -Komemoracija Krunić

https://www.youtube.com/watch?v=bIchX1dhpOA

Vrh

PostPoslato: 25 Apr 2019, 20:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
dukicas je napisao:
Јбт. имаш најјачу фирму која се бави обезбеђењем у држави и која броји око 900 наоружаних људи, а ти не идеш у блиндираном ауту са барем 10ак људи у пратњи у још пар блиндираних аута... Имао је пара, а и такву фирму да му то не би био никакав посебан трошак...

Nije isto obezjebeđivati objekat, pare ili nečiji život. Ti ako štitiš nekoga moraš ga svojim životom čuvati, a malo je ko u stanju da to obavlja. Sigurno da takvi ljudi ne rade za 550 marki mjesečno.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2019, 05:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Volim Borac je napisao:
Ova tema je skrnavljenje imena covjeka koja je susta suprotnost svemu onome sto se naziva mafija, kriminal, poltronizam, korupcija.

natpisi sigurno nije bio cvecka, sto cu mu tjelohranitelji i slicno pokazuju koliko je narod ovdje izgubljen i beznadezan, a upravo tako stvoren ambijent i jest omogucio da se desava sta se desava.

Па баш си мене прво нашао цитирати... :D Нисам га уопште знао, чак ни из медија а камо ли приватно. Али једноставно ми не иде то ''бизнсмен'' уз поштење, част, морал и сл. Наравно да постоје бизнисмени који су ултра тешки кримоси и они који су мале бебе у поређењу са овим првима... Ја заиста не знам у коју је он категорију ''бизнисменског поштења и части'' спадао... Али да је био наиван што се тиче своје безбедности то свакако стоји. И да су плате у његовим фирмама јако бедне јесу, јбг. то су чињенице... По мени је сваки Србин који има више од двоје деце патриота, а он их је имао четворо, али и сваки српски привредник велеиздајник који даје плату радницима мању од 750КМ...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2019, 06:27 
Citiraj:
По мени је сваки Србин који има више од двоје деце патриота

je l' tu spadaju i oni sto ih naprave petoro i vise pa zicaju od naroda da prezive?

Citiraj:
али и сваки српски привредник велеиздајник који даје плату радницима мању од 750КМ...

E'o sada ce svi povisiti plate...odvojice od sampanjcka, kurvi i kokaina za patriotizam samo da ih ti ne smatras veleizdajnicima...

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2019, 06:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2015, 18:05
Milan udarno na Veliki Petak.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2019, 21:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2003, 12:50
Jbga zar vi ne kontate koliko samo jedan točak od 20 inča košta.

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2019, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2017, 23:20
dukicas je napisao:
По мени је сваки Србин који има више од двоје деце патриота, а он их је имао четворо, али и сваки српски привредник велеиздајник који даје плату радницима мању од 750КМ...

Ја сам права патриоткиња(шкиња).

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2019, 23:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Dukicas je kreten.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2019, 02:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Jebeno mi se svidja ta izricitost!

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2019, 07:04 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
U mojoj telećoj glavusi, opravdano je davati minimalac samo dsok firma ne stane na noge. Jednom kad ojacas, budi čovjek, stvori lojalne, dobre i zadovoljne radnike, ajde eto zbog nameta ne moraš na banku, al daj barem na minimalac jos 400 na ruke. Mnogi poslodavci su sada prisiljeni da daju neke normalne plate, vidim ovaj biznismen se držao stare metode derikoza...

Ovako, za mene je dotični obican robkvlasnik koji je 2000 ljudi zadrzavao na ivici egzistencije, umjesto da im omogući neki normalan zivot, a sat iznajmljivanja sektora košta Boga oca, neki mizerni kroasancic u zitopeci marku i po, jbg, nema se od čega za platu dati...

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2019, 08:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 26 Okt 2014, 07:58
Nekad je bila plata 500 i prica mogao bih im i duplo dati al sto bi to radio, ima ko ce raditi, e sad daju duplo al nema ko raditi, tacno mi se dize od toga :)

Sent from my Tesla_SP9.1L using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2019, 10:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
https://www.face.ba/vijesti/bih/od-sena ... dusi/16478

Laka ti zemlja komso! Ko te nije poznavao ne moze ni znati kakav si covjek bio! :cry:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2019, 10:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja znam za onu izreku o mrtvima sve najbolje, al treba imati neke mjere...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2019, 10:56 
vidim neko ima zelju da bude satran autom...

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2019, 11:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Lik koji je, ako je vjerovati ljudima koji su radili za njega bio robovlasnik, dizati u nebesa je totalno retardirano...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2019, 11:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Maj 2016, 13:46
Тај сектор секјурити је шпрдња од живота, ради ми познаник као обезбјеђење... @dukicas, оно и лично обезбјеђење су небо и земља. Тај ко је запослен да чува објекат из Сектора је више у некој функцији портира или ноћног стражара, само што се не зове тако већ секси фенси Сектор Секјурити, фак јеа... Каже, ако примијети неког да је ушао у објекат може само позвати пандурију и то је то. Има пиштољ, али ваљда не смију да пуцају, или бар не смију да ране провалника... Ето толико...

Житопека и није толико скупа, са 2 КМ могу нешто и појести, док са толико новца у другим пекарама могу да гледам цијене и планирам како ћу сљедећи пут доћи са 4 КМ.

Уметник - онај који умеће.
Pozvao sam u pomoć Boga i đavola, pa ko se prije odazove.
вицо ДАЉЕ РУКЕ ОД БОРЦА!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 150 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]