banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Jun 2025, 15:51

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 174 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Nov 2014, 17:02 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Nije da ga nešto hvalim, ali Šukalo mi djeluje kao daleko ozbiljniji i mudriji političar od Ognjena Tadića.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2014, 17:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Pa ti si totalni idiot :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2014, 17:04 
dijamant
dijamant
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Jul 2009, 17:07
Čovjek bi mogao sa 260 glasova napraviti daleko više nego Tadić sa 300 000. Nigdje ja njega nisam hvalio kao sposobnog, možda samo pametnijeg od Ognjena.

Samo fau ve i es en es de.

Banjolučanin zna gdje je opština, Glamočak zna sve u opštini

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2014, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Nov 2010, 15:27
Citiraj:
Бањалука - Управа криминалистичке полиције МУП-а РС поднијела је данас Специјалном тужилаштву РС извјештај против „НН" извршиоца или више њих због извршења кривичног ђела неовлаштено прислушкивање и тонско снимање, како је саопштно, више приватних разговора предсједнице Владе РС Жељке Цвијановић.

У саопштењу из МУПРС-а се подсјећа да је, 15. новембра, на одређеном броју електронских медија објављен „монтиран, компромитујући снимак приватног разговора предсједника Владе РС снимљен посебним техничким, софистицираним средствима за аудио и видео снимање на којем су из контекста извађене појединачне изјаве премијера те исте монтиране с другим изјавама, те на тај начин створен изведен, привидан стварни разговор између предсједнице Владе и „НН" особа - саговорника".

''Наведено кривично ђело почињено је на начин да је у претходном временском периоду у више наврата или у континуитету вршено неовлашћено тонско снимање-прислушкивање разговора предсједнице Владе РС '', стоји у саопштењу.

С тим у вези, „НН" особа или више њих, „које су починиле ово кривично ђело, као и особе које су на незаконит начин дошле у посјед снимка и исти објавиле могу се сматрати као саизвршиоци овог кривичног ђела".

Управа криминалистичке полиције МУП РС наставиће рад на овом предмету са Специјалним тужилаштвом РС.

Ko drugi do Glas Srpske...
http://www.glassrpske.com/novosti/vijes ... 68135.html

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2014, 18:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
To nesto na ovaj fazon
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hcnJMLGUnJc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2014, 18:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Malo se zaigrali sa transliteratorom, a nisu tekst pregledali poslije. Aljkavost, a ne neznanje.

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2014, 18:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jetrvice najmilija...
Citiraj:
Vasković ekskluzivno otkriva sagovornike Željke Cvijanović kod „Dva Papka“
Piše: Slobodan Vasković

Kriminalna Uprava kriminalističke policije uspjela je “otkriti” da je tonski zapis, na kojem Željka Cvijanović tvrdi da su “kupljena dva poslanika”, montiran, tako što je “kompromitujući snimak privatnog razgovora Predsjednika Vlade Republike Srpske snimljen posebnim tehničkim, sofisticiranim sredstvima za audio i video snimanje na kojem su iz konteksta izvađene pojedinačne izjave premijera te iste montirane sa drugim izjavama, te na taj način stvoren izveden, prividan stvarni razgovor između Predsjednika Vlade i NN lica – sagovornika”.

Iz ovog stava Kriminalne UKP-a jasno je da nisu “uspjeli” otkriti ko su sagovornici Cvijanovićeve, jer ih nazivaju “NN lica-sagovornici”, koje su, takođe, zli novinari danima kontinuirano pratili i snimali, kako bi sve umontirali.

Jasno je i da se Cvijanovićka “ne sjeća” s kim je sve ćakulala o kupovini.

Budući da posjedujem nadnaravne moći i sprave, a nije mi mrsko raditi, otkrio sam ko je Glavna Sagovornica Željke Cvijanović u storiji o “Dva Papka”.

To je Nataša Cvijanović, načelnica Odjeljenja za predškolsko vaspitanje i obrazovanje u Ministarstvu prosvete i kulture u Vladi RS.

Nataša Cvijanović je supruga Slobodana Cvijanovića, brata Aleksandra Cvijanovića, muža Željke Cvijanović.

Jetrve su snimljene dok “kupuju Papke” u Vladi Republike Srpske. I nije ih snimio Vasković, niti bilo ko drugi od novinara, već pripadnici Režima!

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2014, 18:51 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Okt 2013, 20:24
"...snimljen posebnim tehničkim, sofisticiranim sredstvima za audio i video snimanje...", zvanim mobilni telefon

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2014, 19:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Ma jebo snimak, nagradno pitanje glasi: Imal' iko od njene rodbine da ne radi u institucijama? :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2014, 19:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2010, 23:08
Choban je napisao:
Ma jebo snimak, nagradno pitanje glasi: Imal' iko od njene rodbine da ne radi u institucijama? :lol:

Ima.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2014, 19:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znači i Cvijanovići crnu ovcu u familiji imaju :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2014, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jun 2010, 16:23
siki2086 je napisao:
Citiraj:
Бањалука - Управа криминалистичке полиције МУП-а РС поднијела је данас Специјалном тужилаштву РС извјештај против „НН" извршиоца или више њих због извршења кривичног ђела неовлаштено прислушкивање и тонско снимање, како је саопштно, више приватних разговора предсједнице Владе РС Жељке Цвијановић.

У саопштењу из МУПРС-а се подсјећа да је, 15. новембра, на одређеном броју електронских медија објављен „монтиран, компромитујући снимак приватног разговора предсједника Владе РС снимљен посебним техничким, софистицираним средствима за аудио и видео снимање на којем су из контекста извађене појединачне изјаве премијера те исте монтиране с другим изјавама, те на тај начин створен изведен, привидан стварни разговор између предсједнице Владе и „НН" особа - саговорника".

''Наведено кривично ђело почињено је на начин да је у претходном временском периоду у више наврата или у континуитету вршено неовлашћено тонско снимање-прислушкивање разговора предсједнице Владе РС '', стоји у саопштењу.

С тим у вези, „НН" особа или више њих, „које су починиле ово кривично ђело, као и особе које су на незаконит начин дошле у посјед снимка и исти објавиле могу се сматрати као саизвршиоци овог кривичног ђела".

Управа криминалистичке полиције МУП РС наставиће рад на овом предмету са Специјалним тужилаштвом РС.

Ko drugi do Glas Srpske...
http://www.glassrpske.com/novosti/vijes ... 68135.html

Ništa novo

http://www.glassrpske.com/zabava/scena/ ... 43242.html

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2014, 22:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Skripta ih malo jebe, a i oni što kače na web ne pregledaju...
Totalni amaterizam.

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2014, 06:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Trapavo, trapavo :D

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2014, 06:54 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
znaci zvanicni organi nakon analize potvrde da je to njen glas i nikom nista izmontirano bla bla

trla baba lan......

Vrh

PostPoslato: 19 Nov 2014, 07:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Juce sam rekao da moze poentirati, ali poslije ovog iz MUPa jako tesko. Mada ima jos fore ;)

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2014, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Slučaj “Dva Papka” prerasta u slučaj “Dvije jetrve”
Piše: Slobodan Vasković

Istražujem i dalje ko je sve bio u pijačarskom bircuzu “Kod Dva Papka”, kada je Željka Cvijanović napravila neviđeni skandal. I to potpuno trijezna.

Osim da je snimak autentičan i nemontiran, do sada sam utvrdio da je jedna od sagovornica Željke Cvijanović, ujedno i njena jetrva Nataša Cvijanović, načelnica Odjeljenja za predškolsko vaspitanje i obrazovanje u Ministarstvu prosvete i kulture u Vladi RS.

Nataša Cvijanović je supruga Slobodana Cvijanovića, brata Aleksandra Cvijanovića, muža Željke Cvijanović.

Blizu sam imena i treće učesnice razgovora, čekam još samo forenzičke potvrde.

Sada transkript razgovora Željke Cvijanović sa stranačkim drugaricama izgleda ovako:

Željka Cvijanović: ...pa ne možeš insistirati ništa tu...

Nataša Cvijanović: Neće da nam kaže, to su sigurno ona dva papka...

Željka Cvijanović: ... pa jeste iz Šukalove stranke. Zato smo mi kupili drugu dvojicu, pa ćemo vidjeti jesmo li ih kvalitetno kupili... Ako oni izdaju imamo drugu dvojicu. Eto.

Drugi Ženski Glas: ...pa ja tebe htjela pitat možemo li mi isforsirati onu priču da idemo..., jer mi smo već vrbovali Miloša Kovačevića da krene na medije sa pričom bosanski/bošnjački jezik

Željka Cvijanović: ... pa nek ide naravno, ko mu brani, ali to je do akademske zajednice to da priča i da objašnjava da se napravi emisija

Treći ženski Glas: ...slušajući tu znamo mi da ne škripi nigdje, jebi ga...

Željka Cvijanović: Pa jebi ga, škripi tu sa tom dvojicom što su nesigurna, što puno traže, ucjenjuju, ima traži da bude direktor... to nije čak ni stav politički...

Prvo o mjestu snimanja: Nakon forenzičkih metoda koje sam upotrijebio, a koje zbog interesa istrage ne mogu navoditi, snimak je napravljen u zgradi Vlade RS.

Na ovom mjestu dolazim do male dileme: Da li je snimak napravljen u Sali gdje se održavaju sjednice Vlade RS i koja je opremljena audio i video tehnikom ili u kabinetu Željke Cvijanović.

U prvom slučaju, Neko je mogao da “zaboravi” da spusti regler, mikrofoni su ostali uključeni, razgovor je snimljen, presnimljen, sve je obrisano, kako bi se sklonili dokazi; Snimak je dospio u ruke pripadnika Režima spremnih da se Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović “napiju krvi”. Ostatak znate-snimak je dostavljen medijima i stvorena je Legenda Dva Papka.

U drugom slučaju, neko od osoba sa snimka je u kabinet Cvijanovićeve donio “Bubicu”, nabacio je priču o formiranju vlasti i uredno sve posnimao. “Bubica” je odradila svoje, a nakon završetka radnog vremena iznesena je iz Vlade RS i predata u ruke pripadnika Režima spremnih da se Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović “napiju krvi”. Ostatak znate - snimak je dostavljen medijima i stvorena je Legenda Dva Papka.

U oba slučaja, glavni akteri “Zavjere protiv Cvijanovićke” su pripadnici Režima i riječ je o ličnom obračunu.

Detaljno provjeravajući i analizirajući sve aspekte ovog slučaja otkrivanja teške političke korupcije, u koju je do grla upetljan vrh Režima, zaključio sam da su cijelu operaciju “Dva Papka” izvele Tri Žene, uz asistenciju jednog Muškog Lika! Djeluju kao neki špijunski “Boni M” kvartet.

Obratite pažnju, Nataša Cvijanović je uvukla svoju jetrvu Željku Cvijanović u razgovor o “Dva Papka”.

Nataša Cvijanović kaže: “Neće da nam kaže, to su sigurno ona dva papka...”, nakon čega se Željka Cvijanović, poput klena hvata na udicu i izgovara ključne riječi: “Pa jeste iz Šukalove stranke. Zato smo mi kupili drugu dvojicu, pa ćemo vidjeti jesmo li ih kvalitetno kupili... Ako oni izdaju imamo drugu dvojicu. Eto”.

Djeluje kao da je Nataša Cvijanović svjesno navukla Željku Cvijanović u razgovor o Dva Papka, ali to nije moguće ustvrditi sto posto, jer nemamo uvid u razgovor koji je prethodio tom trenutku, budući da je odsječen.

Moguće je da je neko drugi od osoba sa snimka (jasno se čuju još dva ženska glasa i jedan muški), otvorio cijelu priču, a da su Jetrve Cvijanović progutale masan mamac. Najmasniji u svom životu.

Ostaje otvoreno pitanje ko je snimio razgovor/donio Bubicu?

Razgovor je snimila ona osoba koja je započela temu o formiranju vlasti i dovela je do “Dva Papka”. I to je, izvan svake razumne sumnje, Žena. I ta Žena je iz Ministarstva prosvete, jer je, na osnovu razgovora, lako zaključiti da su sa Željkom Cvijanović bile uposlenice tog resora.

Željka Cvijanović zna o kome je riječ.

MUP RS trebalo bi hitno da je sasluša, ali oni neće to učiniti. Umjesto da urade istragu kako treba, pokušavaju da novinarima i medijima podmotaju slučaj.

Tipično za policijsku huntu.

Uz sve rečeno, trebalo bi podnijeti krivičnu prijavu protiv Radislava Jovičića, Gojka Vasića i Zorana Mandića, jer su ugrozili bezbjednost premijera RS i počinili još niz teških krivičnih djela, među kojima su ugrožavanje nacionalne bezbjednosti, obmanjivanje javnosti, pritisak na medije, prijetnje novinarima, zataškavanje krivičnih djela političke korupcije....

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2014, 14:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2012, 11:29
Whotanoob je napisao:
Choban je napisao:

Ima.

Ako mislis na muza, nece jos dugo biti nezaposlen. Kruze price da se sprema za pomocnika jednom ministru :).

I grieve in stereo, the stereo sounds strange, I know that if you hide, it doesn't go away

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2014, 14:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Meni je najjace sto se gleda na ovo iz jednog ugla..a moze se to uraditi iz vise....ne ulazecu u pricu da li je snimak montiran ili ne ...ono sto sam ja mogao cuti...jeste nazivanjem.istine pravim rijecima...papci,preletaci....kupljeni od strane jednih,prodali se prvo oni...a kao odgovor na te papke..morali smo i mi kupovati ;)

Poenta...ko je poceo kupovati...sds ove papke ;)

*mozda i nisu ljudi papci,pa ce ostati u koaliciji sa kojom su i osvojili mandate...mozda je snimak lazan...nemam ja u sustini pojma...al uvijek volim stvari posmatrati na drugi nacin

Vrh

PostPoslato: 20 Nov 2014, 14:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Ovaj narod zasluzuje ovakvu vlast, javne licnosti sa polusemantikom, polusintaksom i seljackim naglaskom/zavijanjem. Takav je i narod, 95%. Nekada su shabani ovog tipa odrastali daleko od grada, gradske kulture i stila zivota, danas oni diktiraju standarde. Jedina dva covjeka koja ne zavijaju prilikom govora iz SNSD su Radmanovic&Radojcic, ostalo je gola pletenica i dva'es deka parizera.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 174 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]