banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 22:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 164 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Marš na Drinu
PostPoslato: 18 Jan 2013, 09:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Zoka, znam da me volis, ali ne moras me citirati :P

Sala na stranu, jebe se njima za Bosnjaka koji jutros tri puta okrece marku koju mora dati djetetu za kiflu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 09:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
apokalipto je napisao:
Tuziti tuziti tuziti tuziti i samo tuziti svim medijima poslati poruku o cemu se radi i da je to izvrtanje cinjenica i traziti da se izvine Ban Ki Monu fino poslati pismo u kojem ce se objasniti o cemu se radi i da covjek promjeni izjavu sve ispod toga je nedopustivo....sutra ce reci za himnu boze pravdje da je fasisticka i sta onda samo vece sranje !!!!!

Treba ozbiljno razmišljati da Marš ne Drinu bude himna.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 10:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cemu?

Btw. Jeremic nije glup decko, tako da ne sumnjam da nece na svakom mogucem mjestu diskreditovati ove patriJote. A on je u debeloj prednosti...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 10:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Smatram da je Marš na Drinu prikladnija za himnu od Bože pravde.Prvenstveno zbog toga što pobuđuje nacionalnu svijest a ne religijsku za razliku od sadašnje.
Time bi se barem djelimično povratilo poljuljano dostojanstvo srpskog naroda.Meni se još uvjek čini da srbijanski sportisti ne osjećaju ama baš nikakvu emociju pjevajući sadašnju himnu.Nikakav zanos,ništa.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 10:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma sve je to ok, i religija i kralj, a ovamo ni m od monarhije... Ali ne valja mjenjati himne i simbole kao carape...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 10:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
sta ocekivati od drugih kad je kod nas dobar dio ovakvih izroda:

Slika

http://www.kurir-info.rs/omladinac-ds-m ... nak-607755

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Onaj Kurir treba spaliti. Na dnu teksta stoji...
Citiraj:
I Bosanci protiv „Marša“

Vuk Jeremić, poslanik DS i predsedavajući GS Ujedinjenih nacija, organizovao je u UN povodom srpske Nove godine koncert u čast Srbije na kojem je nastupao hor Viva voks.

Pored omladinca DS, protiv izvedenog „Marša na Drinu“, glas su digli i Bosanci, koji su pesmu nazvali „napadačkom“ i „fašističkom“.

Pa majku im oni nisu normalni. Kako uvijek vole da trpaju Srbe preko Drine u isti koš sa Muslimanima i Hrvatima? Stvarno su stoka. I sad će se neko dići pa pitati što to Srbima iz BiH smeta Marš na Drinu. :roll:

Pa da, kako će nam biti dobro i kako ćemo ubijediti ljude da BiH nije samo muslimanska zemlja kad i ovi iz Srbije ovakve gluposti pišu... :roll:

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 12:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Avg 2011, 08:54
А и они ослобођени уз ову пјесму!ццц

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
Ja sam ih pitao tamo na Klixu da su oni, kojim slučajem, bili tamo umjesto nas, koju bi svoju pjesmu imali da ponude svijetu? Jebo te, ova pjesma je 100 godina starija od njihove nacije, pa šta se imaa više pričati!

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 14:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Ljudi su pjevali svijetske hitove, i ocekuje se da se ubaci nesto originalno etnicko srpsko. Nista u vezi marsa ne sadrzi sustinski fasisticko, neprijateljsko, cak se ne spominje ni neprijatelj, akcenat pjesme je na slobodoljubivosti i pozrtvovanosti srpskog naroda, znaci ko god sa strane cuje pjesmu reci ce da nema nista lose u pjesmi samoj po sebi. Pjesma je dio srpskog bica i identiteta, govori samo o Srbima. Kako moze onda neko reci da je pjesma fasisticka zato sto je neko '93. u Foci pjevao tu pjesmu?
Ono sto mene brine je stepen netrpeljivosti i mrznje Bosnjaka prema svemu sto afirmise Srbe i prikazuje ih u dobrom svijetlu. Da se njih pita, Srbi bi trebali da nose brend silovatelja i zlocinaca, da im pise na celu da su ubice i genocidasi, da ih citav svijet gleda kako ih Bosnjaci gledaju. Ona protestna nota Ban Ki Munu i zahtjev za izvinjenjem je samo pokusaj da se Srbi diskredituju i ovaj odlican koncert zasjeni incidentom i imputiranjem zlih namjera Vuku Jeremicu.
Sto se mene tice neka skinu video sa sajta, neka rade sta hoce, ali neka Vuk Jeremic jasno stavi do znanja Ban Ki Munu i svima koji znaju za ovaj incident sta predstavlja "Mars na Drinu". Ja bih na mjestu Vuka Jeremica trazio izvinjenje od Bosnjaka sto "Mars na Drinu" nazivaju fasistickom pjesmom, usmjerio bih fokus paznje i debatu na problem netrpeljivosti Bosnjaka prema svemu sto je srpsko.

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 14:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Hristov je napisao:
Ono sto mene brine je stepen netrpeljivosti i mrznje Bosnjaka prema svemu sto afirmise Srbe i prikazuje ih u dobrom svijetlu.

Čuj brine te, mene ne brine, ja ih samo kao takve znam i oduvijek su takvi, nikad i nisu bili drugačij, možda su neke uspjeli zajebat i prodat im neku krinku, ali ovamo u ovaj moj kraj, to im nije nikad prolazilo, znamo im i rod i porod i pokoljenje, sve do Jovana i Marka koji se poturčiše.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Koliko vidim "izvinjenje" koje je uslijedilo je u stvari samo izrazavanje zaljenja sto je neke ljude pjesma pogodila zbog podsjecanja na rat, a ne izraz sopstvenog kajanja zbog aplaudiranja pjesmi. Niti je pjesma uklonjena sa sajta UN-a.
Sad bi bio red da se banuje "Allahu Ekber" jer teroristi urlicu to stalno kad se zabijaju avionima u zgrade ili autobuse pune djece. :confused3:

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 15:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
sto kaze ofm dobro ste skontali.pa otvorite portale dnevni avaz,klix ili sta ti ja znam i stavite se u pozciju da ste muslimani. svaki dan ima bar 3-4 teksta u kojima kad procitas moras reci u jebem im mater cetnicku.svjesno se radi na tome da nas sto vise mrze.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 15:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je taj medijski presing. Npr. Klix se najvjerovatnije finansira od strane muslimanskih nacionalista iz Amerike. Jer po nekim "vijestima" se vidi jak uticaj te akupine ljudi okupljene oko tog nazovi Bosnjackog kongresa. Koji opet pod krinkom patriotizma vjerovatno reketira Bosnjake koji sada zive u USA i Kanadi.

P.S. Pod "vijesti" mislim objavljivanje clanaka tipa kada god neki Bosnjak u Americi prdne (da prostite) ono se objavi na teheran-iksu. Zanimljivo je da clanaka koji afirmisu Bosnjake u EU na Klixu ima taman koliko clanaka koji afirmisu Srbe :D Skoro pa nista.

Eto kako se pravi hajka. Zato i kazem da te smrdonje uopste ne zanima sto neko u BiH nema marke da da djetetu za kiflu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 15:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Srbi su sramota Srbije, a ne Mars na drinu

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 15:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Na klix-u piše da su se UN izvinile a ja sam čitao juče na b92 da je Ban Ki Mun izrazio žaljenje ako je nekoga pjesma uvrijedila. Znači potpuno su pogrešno prenijeli njegovu izjavu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
NenadV je napisao:
Na klix-u piše da su se UN izvinile a ja sam čitao juče na b92 da je Ban Ki Mun izrazio žaljenje ako je nekoga pjesma uvrijedila

Pa u suštini isti kurac, ja šta je nego se izvinuo usranim lojavim kmečalama i to ni za šta, a Srbija i njeni tzv. čelnici, umjesto da tom žutom jadu jebu majku i zahtjevaju izvinjenje jer se izvinuo, oni govore; oh skandalozno, skandalozno..., pa Emerik red karpet sa OBN-a bi bio žešći od tih pedera :roll:

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 15:53 
Citiraj:
pa Emerik red karpet sa OBN-a bi bio žešći od tih pedera :roll:

Sto jest jest... :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 16:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xtQnuz1LgYw[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 16:04 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
To je fejk....Sviraju Radecki marš, a neko preljepio melodiju...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 164 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]