banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Maj 2012, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
shakal je napisao:
Ne znam je l' ne kontate da ni u jednoj drzavi na svijetu ne mozes se kurciti i ici protiv propisanog protokola, pogotovo kad su visoki drzavni sluzbenici u pitanju....

U kojoj drzavi si vidio da stepenice palate predsjednika vode direkt medju raju, bez ograde, sporednog ulaza i sl.?

Dok je u toj zgradi obitavao onaj Metuzalem, ni upola kontrole nisu bile takve a od kako je lijevcanski bivol u njoj, moras ju obilaziti u sirokom luku.

I u normalnom svijetu ako ucinis bilo kakav prekrsaj, onda ti se uzmu podaci i dobijes kovertu. Ali posto mi nismo normalni, niti je ista u toj drzavi normalno onda je dozvoljeno da polupismena seljacina, sa par mjeseci obuke, samara kako mu se nadigne kita.

Mo's misliti - vlast :roll:

Sere mi se od iste.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 12:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Policajac je idiot teski. Ali donekle je i moralo biti tako. Da se taj deda opasao eksplozivom i raznio, rekli bi da je policajac nesposoban. Bolje i idiot, nego nesposoban. Zao mi je dede. Trebao je sici i iskulirati priucenog lipara.

Samo jedna napomena, Amerika, Engleska, Njemacka, Francuska i kompanija nisu normalan svijet.
Bolje opaliti i dedi samar, nego poslati vojsku da pobije milione stranih civila zbog nafte. Tako da je Republika Srpska miljama ispred.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 12:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Čitam kako se ovdje žalite da nije dobro odabrana lokacija za vožda, a na drugoj temi o Kastelu kako je sve propalo pa me čudi kako do sad nikome nije palo na pamet da se tamo preseli nakon što sve srede. :lol:

I sadašnja zgrada vlade je započeta kao zgrada telekoma, što nebi išli do kraja i da mi našem voždu obezbjedimo boravak u pravoj tvrđavi gdje će biti potpuno bezbjedan. 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 13:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ташко je napisao:
Da se taj deda opasao eksplozivom i raznio, rekli bi da je policajac nesposoban.

Ne, nego bi bio žrtva Voždove nepromišljene politike.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Apr 2010, 08:42
Vozd da je pametan, radio bi na tom pitanju da se cicice ne tuku, nego mladi huligani koji otvaraju stomake, prodaju cigle i sl...a, u kojoj ce kancelariji on ploditi, krasti, potpisivati se, sta god da radi, to me ne interesuje :)

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2012, 17:03 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
zipo je napisao:
Može te udariti šakom, može te polomiti jer se opireš naređenju, ali te ošamariti ne smije nikako.

Ово нит знам а и искрено ни не разумијем како ме смије ударити а не смије ошамарити?

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 20:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

I po kojoj osnovi me smije uradati bilo kako i bilo cim...kad kazem me, naravno msm na bilo koga od nas, obicnih smrtnika bez uniforme :)

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2012, 22:36 
Majstor
Majstor

Ма нема ту основе ни закона који му то допушта, шта ћеш таква држава а и није то само код нас, свуда тога има.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2012, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma, ne bi' ja rekao da to ima svuda...meni kad bi se to desilo, bez adekvatnog razloga, broj znacke i pravac Sud...vjerovatno bi bio popuslic, al' isplatilo bi se gledati njegovu zabrinutu facu za vrijeme trajanja sudjenja :)

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2012, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
eric_cartman je napisao:
Meni to da je uradio, kulturno bi' zatrazio broj znacke i na sud... :)

A on bi ti onda zavalio još jedan šamar. :lol:

A ovaj što kaže da je dozvoljen udarac šakom a nije šamar, to mi je nelogično, ali ako je istina bolje da te ošamari nego zvizne šakom ili još gore pendrekom.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2012, 23:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2010, 17:13
Šamar spada pod vrijeđanje i ponižavanje. To na sudu prolazi, još se usput obratiš ovim evropskim udruženjima za zaštitu ljudskih prava i imaš siguricu. ;)

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2012, 01:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
zipo je napisao:
Šamar spada pod vrijeđanje i ponižavanje. To na sudu prolazi, još se usput obratiš ovim evropskim udruženjima za zaštitu ljudskih prava i imaš siguricu. ;)

zna se kad se sila primjenjuje,samar sigurno nije samooddbrana.Zipo ti ocigledno imas nekakvo idealisticko shvatanje sudova,a i vjerovatno ti nije jasan postupak pred "evropskim udruzenjima".nazalost,kad si tolika dalabu da dovedes sebe u situaciju da se kofrcis sa kerom,onda ti je bolje da imas starce koji imaju poznanstva u vodecim medijima,da mogu proturiti pricu kako si nevin postradao,il da imas jarane u mupu,pa da ti se kasnije cajci izvinjavaju....jadno i bjedno kako god obrnes :(

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2012, 10:58 
Majstor
Majstor

Не би се гурао са њим по судовима због шамара сигурно, уради ли нешто теже без основа побио би се са њим па шта буде. Али какви су мајмуни не би вагали да пуцају у чело.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2012, 11:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 17 Avg 2011, 13:21
U principu imaju pravo na primjenu sile dok traje otpor...aktivni ili pasivni.Sve drugo je prekoracenje ovlastenja i papanska posla.Miliciji se uvijek tolerisala jedna doza prekoracenja.I prije rata su samarali,cupave sisali,mendjuse vadili iz uha itd.
Sada postoje organi njihove unutrasnje kontrole kojih se ovi obicni lipari boje ko vatre.Pouzdano znam da ih razgule od kazni zbog takvih stvari kao sto je samaranje omladine ili bilo koga bez razloga.
Zato preporuka,dozivite li to, ne daj boze,prijavite unutrasnjoj kontroli MUP-a,sigurno ce dobiti po usima.Nemojte ulaziti ni u kakve tuce,rasprave ili slicno jer dodje li do eventualnog sudskog postupka sud ce "pokloniti povjerenje ovlastenom licu" tj. prihvatiti zdravo za gotovo ono sto on kaze.
Svakako najbolje sa budalom ne imati posla ma kakvu uniformu nosio.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2012, 11:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Bio jednom jedan deda...vozio se bicom....i naiđe....
i tako bla bla bala......
a to!! to se sine neko posr"o ..

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 10:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The Godfather mudro zbori...mene je to bas bilo naljutilo...da sam stariji otisao bi' kod nekog nadleznog organa i rekao sta je bilo...al' sam u ranim 20-im, tako da bi vjerovatno zavrsio kako deda :D

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2012, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
krol2 je napisao:
U principu imaju pravo na primjenu sile dok traje otpor...aktivni ili pasivni.Sve drugo je prekoracenje ovlastenja i papanska posla.Miliciji se uvijek tolerisala jedna doza prekoracenja.I prije rata su samarali,cupave sisali,mendjuse vadili iz uha itd.
чак и да постоји отпор имају постоје нормалнији начини да се ријеше неке ствари. не мораш шамарати човјека од 60 година и то тако јак ода падне са бицикла. можеш га једноставно шчепати и свући са бицикла. али кад су то кркани па зашто би фино, кад може грубо...

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 20:46 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Apr 2009, 17:34
blaf77 je napisao:
Ovo sam neki dan uslikao na granici. Coek pusi cigaru i sjedi na autu, jos mu samo flasa piva fali. Divna slika odmah na ulazu u drzavu.
Slika

:lol: :lol: proslu nedelju je bila takva guzva na izlazu ,kolona je bila sigurno 2 km,jedno 2 sata se cekalo i onda napokon kad se docekalo reko bi covjek sad kod hrvata ista guzva kad ono tamo sa druge strane mosta nigde zive duse hrvat na brzaka pogleda pasos i ajd dok nase muje svaki pasos ocitavaju....samo se brukaju

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2012, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Ma glume neku bitnost i neki faktor... :roll:
Kao da ulazim u SAD na nekom aerodromu, a ne u BiH preko graničnog prelaza sa dva kioska... :roll:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2012, 08:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
http://www.nezavisne.com/posao/analize/ ... 43068.html

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]