banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 18:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 155 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Gamer je napisao:
U Americi i jos nekim zemljama, postoji policija za zivotinje ... Koji te mogu osuditi na nekoliko godina robije zbog maltretiranja zivotinja ...

U Americi postoje i oni muškarci koji vole muškarce, i kakve to veze ima? Treba postepeno raditi, kada obezbjediš normalnu policiju za ljude, onda prelaziš na životinje. Sve je to fino što Amerikanci tako brinu o životinjama, ali meni su preči ljudski životi.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
Zasto bi u gradu nekome uopste trebao opasan pas koji je u stanju usmrtiti covjeka ili nanijeti mu ozbiljne povrede?

Ljudi se u stvari boje ljudi! A opasni psi im daju samopoudanje koje inace nemaju! :confused1:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
mrkvica je napisao:
Igor Vujcic je napisao:
Gamer je napisao:
Ja bih najradije poubijao one koji tako pricaju :S I psi su ziva bica ... To sto smo mi ljudi na vrhu lanca, kao top predatori nemora znaciti da treba sve ostale nize rase poubijati :S

U Americi i jos nekim zemljama, postoji policija za zivotinje ... Koji te mogu osuditi na nekoliko godina robije zbog maltretiranja zivotinja ...

I sta cemo sa njima ako necemo tako uvesti policiju i za zivotinje :lol: mislim da je bolje pobiti 100 lutalica nego da lutalica ubije jedno dijete ova drzava nema bas viska para da ih rasipa na azile i nekakve policije ili sl.....

Ma da, a ne msiliš da ljudi trebaju početi više brinuti o svojim ljubimcima a ne nabaviti štene da se dijete igra sa njim kao sa igračkom pa kad se igračka izliže baciti je.

Nije to samo pitanje ljubimaca naravno donijeti teze kazne za pustanje kucnih ljubimaca na ulicu ili pocet ugradjivat one cipove da se mogu locirati gdje se nalaze ako pobjegnu ili ako nekog napadnu da se zna cija je zivotinja...

sada postoje i ovi poludivlji copori kojih je nemali broj u cijeloj BiH oni nisu niciji kucni ljubimci

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:08 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
fijesta je napisao:
Zasto bi u gradu nekome uopste trebao opasan pas koji je u stanju usmrtiti covjeka ili nanijeti mu ozbiljne povrede?

Ljudi se u stvari boje ljudi! A opasni psi im daju samopoudanje koje inace nemaju! :confused1:
Zašto bi u gradu nekome uopšte trebao pištolj?
kitopsina je napisao:
Evo jedne sasvim provjerene price. Sjecam je se jako dobro jos dok sam zivio u Njemackoj.
13. 11. 2009. godine u St. Pöltenu (Austrija).
Rottweiler ubio jednogodisnju djevojcicu pred ocima roditelja. Otac, inace policajac, dolazi kuci sa posla. kao i mnogo puta do tada u dvoristu izlaze mu u susret izlaze njegova zena sa djetetom i pas. Otac je inace profesionalni dreser policijskih pasa. U drugim clancima se naglasava da je pas vec nekoliko godina bio u vlasnistvu porodice i da nije pravio nikakvih problema.

Kao i čovjek,vjerovatno i pas može "flipnuti".... Ono,frajer poludi i uzme pušku počne pucati po ulici...il' nabadati nožem (ovo se desilo prije par godina u federaciji). Više djece i odraslih strada od ljudske ruke (ne uzimajući ratove u obzir) nego od pasa. Sinoć je momak ubio momka u Foči. Da zabranimo momke?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
_зока je napisao:
fijesta je napisao:

kitopsina je napisao:
Evo jedne sasvim provjerene price. Sjecam je se jako dobro jos dok sam zivio u Njemackoj.
13. 11. 2009. godine u St. Pöltenu (Austrija).
Rottweiler ubio jednogodisnju djevojcicu pred ocima roditelja. Otac, inace policajac, dolazi kuci sa posla. kao i mnogo puta do tada u dvoristu izlaze mu u susret izlaze njegova zena sa djetetom i pas. Otac je inace profesionalni dreser policijskih pasa. U drugim clancima se naglasava da je pas vec nekoliko godina bio u vlasnistvu porodice i da nije pravio nikakvih problema.

Kao i čovjek,vjerovatno i pas može "flipnuti".... Ono,frajer poludi i uzme pušku počne pucati po ulici...il' nabadati nožem (ovo se desilo prije par godina u federaciji). Više djece i odraslih strada od ljudske ruke (ne uzimajući ratove u obzir) nego od pasa. Sinoć je momak ubio momka u Foči. Da zabranimo momke?

To nije argument. Treba zabraniti (i jeste zabranjeno) nosenje oruzja (vatrenog ili hladnog).

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Igor Vujcic je napisao:

sada postoje i ovi poludivlji copori kojih je nemali broj u cijeloj BiH oni nisu niciji kucni ljubimci

"Preci" im sigurno jesu bili kućni ljubimci. Od čovjeka kreće sve.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:15 
Administrator
Korisnikov avatar

kitopsina je napisao:
To nije argument. Treba zabraniti (i jeste zabranjeno) nosenje oruzja (vatrenog ili hladnog).
Nije zabranjeno. Zabranjeno je nošenje oružija za osobe koje nemaju dozvolu za nošenje.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Sep 2011, 10:43
_зока je napisao:
kitopsina je napisao:
Nije zabranjeno. Zabranjeno je nošenje oružija za osobe koje nemaju dozvolu za nošenje.

Naravno, na to sam i mislio. Strogo ograniceno, a neka oruzja i ne smijes da posjedujes.
Minobacac, na primjer. Bez obzira sto dobro rukujes sa njim, dobro gadjas i sto si uracunljiv, miran covjek.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2012, 13:02
Ako vas se ne svidja ubijanje lutalica,imate one na Venecija mostu,vodite ih kuci i dresirajte ili samo sklonite sa ulice,posto ste tolike dobrice....

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:19 
Administrator
Korisnikov avatar

milan_boss je napisao:
Ako vas se ne svidja ubijanje lutalica,imate one na Venecija mostu,vodite ih kuci i dresirajte ili samo sklonite sa ulice,posto ste tolike dobrice....

Najbolje da ja usvojim sve pse u gradu? Ja sam već uzeo dva psa sa ulice. Od mene dosta.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sam dovela dosta lutalica kući tako da milane ne govori nam šta da radimo.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
побити све керове у Републици Српској нема другог рјешења евидентно. А власнике који се не придржавају одређених прописа стрпати у затвор. Све док се трагедија нека не деси друштво се прави нијемо и слијепо!

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2012, 13:02
I sta,prodali ste ih Kinezima?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:23 
Administrator
Korisnikov avatar

Grohotom se smijem.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:roll:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

milan_boss je napisao:
I sta,prodali ste ih Kinezima?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Znam da je strijeljanje ajmo reci nehumano ali nema drugog nacina jer jednostavno ovo je siromasna drzava nema viska para ni za azil kamo li za kojekakvu policiju za zivotinje a problem treba rijesiti dok nije pala mrtva glava a najjeftinije rijesenje je streljati + donijeti bolje zakone protiv neodgovornih vlasnika da je drzava malo bogatija kao sto nije nebi ni ja predlagao strijeljanje nego azile i tu neku policiju za zivotinje.....

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Budući kako je država siromašna,nakon što ih poubijamo mogli bi te pse da skuhamo u paprikašu i podjelimo socijalno ugroženim kategorijama,penzionerima i djeci bez roditeljskog staranja?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Nov 2011, 13:29
_зока je napisao:

Slazem se da niko nebi trebao da sa sobom nosi oruzje koje moze usmrtiti covjeka.

Cak ni policija! Ima takvih svijetlih primjera u normalnom svjetu!

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2012, 20:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Ljudi, zastranili ste totalno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 155 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]