hercegovac27 je napisao:
drinin vuk je napisao:
LemiGO je napisao:
Americkim vojnicima i njihovim porodicama želim sve najgore.
Придружујем се честиткама,нек им се све више догађа Тексаса и Вијетнама!
А што се тиче наталитета,јадна је мајка Србији све док се у равници води политика једног дијетата,наследника. Оно што још више чуди је и да се сви они који су дошли у Војводину,из Крајине и РС почињу прилагођавати томе!
А Херцеговац драги, морам признат да си један од ријетких који је успио у мени пробудит осјећање бруталног смјеха,ово у вези наталитета у Грачаници и Београду

Ако ти шта значи у Зворнику се годишње рађа између 800 - 900 беба и то је град са најбољим природним прираштајем у РС,једини коме је позитиван од 96 до данас.
Moja greška! Kosovski Srbi imaju natalitet veći u odnosu na natalitet Srba u centralnoj Srbiji i Vojvodini. Znam da je Zvornik jedna od opština u Republici Srpskoj koja ima pozitivan priraštaj. Mislim da je i Bijeljina imala pozitivan priraštaj krajem 90-tih. Ne znam kakvo je stanje sada.
Херцеговац што се тиче Србије у праву си. Мада и Рашка област не заостаје ни најмање

.
Што се тиче РС,читао сам недавно у "Блиц" само у четири општине је позитиван

Бањалука,Бијељина,Зворник и слагаћу те за четвртог,ако није Љубиње,што је у поређењу са претходним годинама благи напредак
Истовремено одосмо од теме,али треба имат у виду проблем стерилитета који је све више изражен,нарочито у Србији ,гдје мислим око 100 000 брачних партнера има ту врсту проблема (дакле онај стереотип како Срби не желе дјецу, се ине може баш сматрат реалним,много људи жели али...).