banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 21:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Dec 2011, 16:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Ahmo91 je napisao:
Ja ne drzim predavanja, samo iznosim svoje misljenje, punoljetan sam, sto znaci da sam postigao i određenu dozu psihicke zrelosti da mogu sa vama da razgovaram. A mislim da bi vi stariji, koji ste pozavrsavali te silne skole, trebali biti malo otvoreniji prema nama mladima, da nam prenesete to silno znanje, i da nas uputite kako da se borimo sa ovim okrutnim zivotom.
Historija/Istorija/Povjest- jeste nauka koja izucava proslost. Ili ti "Hisotoria est magistrae vitae" ;)

Ahmo ,jebes li ti sta , osim sto gulis bananu na suvo ?

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 17:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Dec 2011, 15:53
Kada sam dobio prvi odgovor od tebe, skinuo sma neku pdf verziju tog dokumenta, i samo ga presao, nisam detaljno citao jer ne mogu te price o ugnjetavanju bilo kog naroda, tako da sam procitao par recenica gdje sam vidjeo da se uglavnom prica o trenutnom stanju u Jugoslaviji, i naravno polozaju Srba unutar te Jugoslavije. Iskreno i naisao sam na nekoliko recenica za koje bi mi trebalo vremena, da malo razmislim o njima i shvatim sta se zapravo htjelo time kazati (ipak je to pisano od strane ucenih ljudi), ali sve u svemu ako nekada nadjem vremena, procitat cu to, i ako me bas nesto i ne zanima ta materija.
dr. Jovo Ubiparip je napisao:
Ahmo ,jebes li ti sta , osim sto gulis bananu na suvo ?

Jbg ako naleti sta, po*ebe se, do tad se guli banana, valjda ce biti nesto za Novu Godinu.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 17:05 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Dec 2007, 01:43
Mozda stavi djigeru u radijator pa simulira.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 21:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Ahmo91 je napisao:
Kada sam dobio prvi odgovor od tebe, skinuo sma neku pdf verziju tog dokumenta, i samo ga presao, nisam detaljno citao jer ne mogu te price o ugnjetavanju bilo kog naroda, tako da sam procitao par recenica gdje sam vidjeo da se uglavnom prica o trenutnom stanju u Jugoslaviji, i naravno polozaju Srba unutar te Jugoslavije. Iskreno i naisao sam na nekoliko recenica za koje bi mi trebalo vremena, da malo razmislim o njima i shvatim sta se zapravo htjelo time kazati (ipak je to pisano od strane ucenih ljudi), ali sve u svemu ako nekada nadjem vremena, procitat cu to, i ako me bas nesto i ne zanima ta materija.

Баш си лик, ако те не интересује, што га потежеш на прошлој страници? viewtopic.php?f=4&t=59233&start=20#p1479153 Баш си 'нако калибар за дискусију... јачи... :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Ne slazem se sa Tadijevom politikom u potpunosti ali mislim da je trenutno jedini koji moze voditi Srbiju ljudi ja nevidim nikog vise sposobnog u Srbiji ni one dalabu naprednjaci radikali nein ceda prdno u cabar :D a ostali manje vise ko bi naslijedio Tadica ako ode.....?

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 23:40 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
sta fali vojislavu kostunici?

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 23:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Tadic je samo sposoban da sluzi eu i nato paktu.Tesko tome naci alternativu,pored jovanovica,canaka i sl.Uostalom kao i svi politicari na balkanu.Samo kad se sjetim butmira i postrojavanja u kolonu po jedan :lol:

Poslednji put menjao Ravnogorac dana 29 Dec 2011, 00:03, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2011, 23:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
меди je napisao:
Према политичарима сам тотално индиферентан иначе, али може ли неко да ми објасни који је политички потез Тадић урадио да би му се послије тога узвикивале најпрљавије могуће пароле, какве ни Милошевићу нису?

Uradio je mnogo toga lošeg za SRBE, a ništa dobro. S druge strane je mnogo učionio dobroga za srpske večite dušmane. A evo i nekih primera njegovih dela tj. nedela:

1. Usvojio rezoluciju o Srebrenici kojom je praktično priznat genocid i tako naštetio R.Srpskoj.
2. Izručio Karadžića i Mladića i tako mnogo naštetio R.Srpskoj, a ništa dobro Srbiji jer svejedno za to nisu dobili kandidaturu, jer je to po njihovom evropejskom mišljenju dobra i korisna stvar da uđu u EU, ali ja lično mislim da je to veoma loše.
3. Sumanuto i nasilu, pod svaku cenu približavanje Srbije NATO-u koji nas je ''milosrdno'' bombardovao i to uranijumom i EU koja je u govnima i pred raspadom i koja nas samo ucenjuje, a ne namerava primati nove članove do 2020. ako još bude postojala.
4. Odricanje od Kosova i Metohije, prihvatanjem briselske rezolucije i Eulex-a, a odricanje od rezolucije 1244, traženje mišljenja o nezavisnosti Kosova od suda koji se dokazao da je anti srpska tvorevina, poslednjih meseci ugnjetavanjem Srba na severu Kosova, hapšenja, uklanjanje barikada od strane naše policije, uspostavljanje carine Kosova, naplaćivanje prelaska linije, priznavanje Prištinskih diploma, izostavljanje Srba s KiM iz popisa stanovništva Srbije 2011.god. itd.
5. Okretanje leđa Rusiji, sad kad je Rusija u punoj snazi i spremna da nam pomogne.
6. Davanje široke autonomije Vojvodini i stubove državnosti, trasiranje puta u nezavisnost, ustupci Mađarima i sl.
7. B.Tadić je od Srbije napravio KURVU, a recite mi ko ceni i poštuje kurvu, pa niko, čak ni kurve se same između sebe ne cene, već se opanjkavaju, a zašto!? Zato što kurvi daš malo parica ili joj obećaš da ćeš joj dati ako ti popuši, poliže, izbušiš je i ajd zdravo, sprdaš se sa njom. A nažost, naša voljena Srbija je sa Tadićom postala obična drolja. :(
I zato mu ja želim sve najgore što se može zamisliti.
I verovatno ima toga još mnogo što znam i ne znam, al' trenutno ovog što znam ne mogu da se setim.

A alternative potoje naravno i gore, npr. Đilas, Čanak, Č.Jovanović i sl. EUguzoljupci, ali postoji i bolje alternatve npr. Vuk Jeremić (iako je demokrata, jedini je tamo patriota među njima i koliko toliko ih koči u priznanju KiM), Radikali (ali su slabi bez Šešelja, a i verovatno bi zaratovali), a najrealnija i najmudrija alterntiva bi bio Vojislav Koštunica, on bi zemlju oktrenuo Rusiji i patriotizmu, ali ne toliko da zaratujemo, bar dok nas Rusi ne naoružaju do zuba. :D

Poslednji put menjao dukicas dana 29 Dec 2011, 00:10, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 00:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ooo,drago mi je da nisam jedini koji cijeni kostunicu....obicno mi se ismijavaju i kazu "je li to onaj neobavesteni" :(

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 00:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma Voja se zajebao, što je mislim ono 2007. napustio vlast i raspisao izbore, zajebao se do groba, jer govnima, stranim plaćenicima i izdajnicima ne treba popuštati do smrti, pa makar završio k'o Gadafi. V.Koštunica nažalost izgleda po faci i tako deluje kao da je nekako pospan-uspavan, neobavešten, nezainteresovan, ali baš je to sve suprotno, čovek je veoma mudar, pametan, realan, promišljen i veoma zainteresovan za Srpska pitanja, ali jebi ga kod nas samo galamdžije prolaze.

P.S. gore u gorim alternativama sam zaboravio da pomenem i tranog plaćenika, osnivača Grupe 17, zatim G17+, pa sad URS (ja tu skraćenicu čitam ,,Uništenje Republike Srbije'') Mlađan Dinkić.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 00:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vojislav Kostunica je najljigaviji politicar,bio i evropejac i patriota,sve po potrebi.On i dacic su mi odbojniji od borhana.Kako vjetar dune,tako mijenjaju misljenje.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 00:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E čoveče, mnogi su bili evropejci posle smene Miloševića, pa i ja sam mislio da je to dobar put, ali pametnom čoveku je bilo dovoljno par godina da vidi da je to samo zajebancija, prodavaju ti maglu, princim štapa i šargarepe, samo nas zavlače, a ne misle nas primiti dok njima to ne zatreba, bez obzira šta mi učinili.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 00:17 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

dacica ni ja ne cijenim nimalo,a za kostunicu se ne bih slozio

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 00:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Zaboravio sam konjislava nikolica.Pa Tadic je za njega moralna velicina.Msm,sa Borisom se makar znalo na cemu si.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 00:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2010, 20:42
баш сам ја хтио да одговорим на то питање у вези Тадића, али dukicas је рекао све што је мени било на памети и још више :)
а таман да људи не читају више моје дугачке постове :D

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 00:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slažem se i ja za Dačića, a počinjem se slagati i za nevernog Tomu, ali Koštunica je pravi čovek, samo bi Borhan mogao da ga pre izbora uhapsi, da mu ne smeta, a navodno zbog ubistva Đinđića kojeg je ubila Britanska obaveštajna služba, ovo znam 99% jer je mom stricu to ispričao bivši pripadnik DBA. Ali odošmo mi u aut ove teme, tema je bolest Borhana Tadići Francetića.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 00:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Inace, Kostunica je jedva presao cenzus na zadnjim izborima.Covjek nema jasan stav o vecini politickih pitanja.

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 08:47 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Mene samo zanima kako je Boris kriv za Kosovo? U kom paralelnom svijetu vi živite ako ste mislili da rezolucija 1244 nešto garantuje Srbima nakon povlačenja svih državnih institucija sa KiM 1999.godine? I to nakon svih jebavanja koje su nam te iste UN priredile cijelu tu deceniju....

Što se tiče Koštunice....Meni je on bio ok....a onda sam počeo pažljivije da posmatram njegov politički rad i skontao sam da čovjek nema stav ni o čemu....

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 09:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2011, 16:14
Meni su neki rekli da Kostunica ne zna kupiti ni hranu za onoliko macaka , koliko ih ima u stanu( 10, 12,15 !?)

Vrh

PostPoslato: 29 Dec 2011, 09:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Jan 2010, 20:11
Citiraj:
SPECIJALNI RAT
HRVATI NAPADAJU BORISA TADIĆA!
Četvrtak, 29. Decembar, 2011.| Autor: Ekipa Kurira

Mediji u Hrvatskoj objavili da je predsednik Srbije teško bolestan, a VMA tvrdi da je Tadić odlično

Slika

BEOGRAD - Laž!
Hrvatski mediji nastavljaju specijalni rat protiv Srbije lansiranjem tekstova punih zlonamernih izmišljotina. Posle pokušaja raspirivanja vatre na Kosovu i tvrdnji da se Srbija sprema za rat, na red je došao i predsednik Srbije Boris Tadić, za kojeg hrvatski nedeljnik Nacional tvrdi da je teško bolestan! S VMA je, međutim, stigao potpuno drugačiji nalaz - srpski predsednik je zdrav ko dren!

Pres služba predsednika Srbije dala je juče na uvid redovni godišnji izveštaj o zdravstvenom stanju Borisa Tadića, za koje se konstatuje da je odlično. Pregled je obavio lekarski konzilijum VMA, koji navodi da je „predsednik Tadić tokom 2011. bio u potpunom dobrom, stabilnom opštem stanju“.

Redovni i planirani sistematski pregled Tadića obavljen je juče.
„Pregled je obavljen posle učinjenih kompletnih laboratorijskih analiza, koje su uključivale standardne analize, parametre upale, imunološke parametre, kao i skrining tumorskih markera. Učinjena su i sledeća, potrebna morfološka ispitivanja: EKG, spirometrija, EHO pregled srca, abdomena, mišićnih tetiva, dopler krvnih sudova kao i RTG srca i pluća“.

„U toku 2011. godine je sve vreme bio bez značajnih tegoba, u potpuno dobrom, stabilnom opštem stanju, navodi se u zaključku koji je u ime lekarskog konzilijuma VMA potpisao pukovnik prof. dr Dragan Dinčić.

VMA objavio podatke o zdravlju Borisa Tadića
Slika

Tadić: Mnogo radim

Predsedniku Srbije Borisu Tadiću je nedavno postavljeno pitanje zbog čega loše izgleda i da li je bolestan.

„Tačno je da loše izgledam, ali nisam bolestan. Loše izgledam jer od jutra do mraka radim na rešavanju problema i zbog toga ću i ubuduće loše izgledati“, rekao je Tadić.

Nacional - Tadić teško bolestan

Prema pisanju hrvatskog Nacionala, Boris Tadić navodno je teško bolestan. Tu informaciju im je, kako se tvrdi, dao izvor sa VMA, koji je još dodao da se Tadiću jednom mesečno menja krv, „kako bi se popravilo opšte stanje organizma nagrizenog osnovnim bolestima i agresivnom terapijom“. Ovom konstrukcijom Nacional zapravo želi da potkrepi glavnu tezu iz njihovog teksta da je u DS krenula unutarstranačka bitka za predsedničko mesto između Dragana Đilasa i Vuka Jeremića?!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]