banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Jan 2011, 11:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
šta pet, nek idu 10 godina! :D
Al opet, ne smetaju ovi "mito-bekrijo" policajci...Znam lika koji se po sudovima već dve godine s policajCOM voda, zato što je ovaj ubio boga u njemu...I svaki put pred sudijom drot još "trzne" lika kao da će ga udariti i još se nasmije...I ništa...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 11:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 28 Avg 2009, 18:21
goran2909 je napisao:
Ја би то све окачио да виси на тргу и ударао говњивом мотком!! Не само њих, све ове лопове.

Ok ako mislite da je zatvor prestog alo ovo sigurno nije :) Vrijeme je da se neke stvari promjene ... Samo kad ce to vrijeme doci , pitanje je na koje malo ko zna odgovor .

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 11:18 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2009, 08:16
Не затвор, што би рекао Пантић, облежити их на челу да се зна, да опомињу нароод :)

Vrh

PostPoslato: 29 Jan 2011, 12:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
TaškoBL je napisao:
Vanja, Vanja... Nikad neces nauciti :lol:
Tako postavis primjer drugima... Dobro, zatvor jeste malko preostra kazna, ali ih treba kazniti i za primjer ostalim liparima.

Znas sta je kazna za saobracajnog policajca?
Kad ga prebace na obezbedjenje objekata ili neko drugo dezurstvo u neku kucicu da nekoga bitnog kao cuva.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2011, 09:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Jun 2010, 22:57
Evo citam ove komentare i stvarno me interesuje u kakvom svijetu žele da žive pojedinci kojima je žao ovih policajaca. Nama jeste sistem ovakav zato što svako kaže "ma nema veze" i slično.
U kakvom svjetu treba naša djeca da žive, da za sve treba mito. Potaklo me ovo na razmišljanje kako roditelji sada i kako ću ja sutra da objasnim svom djetetu da treba da se vodi moralom i da bude pošten kada so oko njega samo suprotni primjeri. Ovakvim potezima će samo biti gore iz dana u dan.

Neko je spomenuo da se sirotinji skupa kazna, sirotinja smo kad treba platiti kaznu a šta smo kad treba vezati pojas iili pustiti pješake na zebri?
Ja sam lično da se kazne povećaju 10 puta i da kontrole policije budi 10x rigoroznije. Tako se nećemo ponašati bahato i ugrožavati svoju i tudju bezbjednost. Svako malo malo neko pogine na zebri, neko pogine jer nije vezao pojas a zbog brze vožnje da ne pričam. Pogledajmo malo crnu hroniku.
Da je za brzu vožnju kazna 3 mjeseca zatvora ili 1000 KM i da je policijska kontrola rigorozna malo sutra bi se ovi seljaci razmetali po centru grada i vozili 100 na sat i ubijali starce, djecu ili ginuli.
Tako bi se mnogo ljudi osjećalo sigurnijim.

A policija kakva nam je, ja mislim da samo policajci učine 50% saobraćajnih prekršaja, počevši od prolasko kroz crveno, nepropisnog parkiranja i slično.

Nadam se da će ova dvojica biti primjer bar još nekim policajcima da se proboje za svoj posao kada im pade na pamet da ne kazne vozača koji je prekršio zakon.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 10:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
fantastikus1 je napisao:
TaškoBL je napisao:
Vanja, Vanja... Nikad neces nauciti :lol:
Tako postavis primjer drugima... Dobro, zatvor jeste malko preostra kazna, ali ih treba kazniti i za primjer ostalim liparima.

Znas sta je kazna za saobracajnog policajca?
Kad ga prebace na obezbedjenje objekata ili neko drugo dezurstvo u neku kucicu da nekoga bitnog kao cuva.

Mene je jednom i taj iz kucice pokusao navatati da mu dam cenera. Ladno iskocio iz kucice i poceo nesto da bulazni kako "nisam propustio pjesaka, te ovo, te ono, te sta cemo sad?" Rekoh - Mooolim??? Ajd cao!

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 11:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Ma samo otkaz i ništa drugo! A ovi što se vade na to kao da je bolje dati njima nego državi nek' razmisle koliko puta su drotovi zaustavili nekoga samo da im da za kilu janjetine, a prekršaja ni u priči. Ne znam kolika je plata policajca ali za nivo obrazovanja koji imaju imam osjećaj da se sasvim dobra plata, nek' me ispravi neko ako zna više. Plaćeni su za svoj posao i rade u državnoj službi što znači da imaju plaćene doprinose, a ovi jadnici koje zaustavljaju vjerovatno nemaju ni platu kao oni, a o tim doprinosima da ne pričamo. Više mi je pun ku*ac i ljekara i anesteziologa kojima se mora sve platiti ne bi li operacija prošla u najboljem mogućem redu. Sveli smo se na to da svakome za nešto plaćamo iako ni u jednom momentu ne moramo platiti više od onog što piše na dnu računa. Kao što neko reče dosta tog javašluka! :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 11:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Da bi upao na kurs za pandura treba ti stela i nekih 15000 KM. Kada su mi ovo rekli, zanijemila sam ali sam u momentu shvatila zasto je onda policija takva kakva jeste. Ljudi uzimaju kredite da bi upali na taj kurs i onda ga vracaju tako sto uzimaju pare gdje stignu. A vi se zavezite, vozite po propisima i nece biti kazni.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 11:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Malo je reći da mi je vilica pala kada sam vidio ovaj iznos. Kakva nam je država ne sumnjam nešto previše u ovaj podatak ali isto tako kod nas treba da se plati i za neka druga radna mjesta. Znam da su u Telekomu prije nekoliko godina tražili 10000KM za zaposlenje, a elektroinžinjer ne može vratiti svoje pare kao ovi policajci tako da opet nema opravdanja za uzimanje para od vozača...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 11:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mali iz familije je htio na taj kurs i roditelji kao roditelji, sve da ucine za svoje djete, nadju stelu koja je opet trazila tu cifru. Roditelji skupa nemaju 1000 KM mjesecno i zato znam za cijenu, jer mi je majka kukala kako nema te pare a dvoumi se da li da uzme kredit. Sto je najgore, ja sam citavo vrijeme mislila da mali hoce na Akademiju medjutim kada mi rekose da je to za kurs koji traje samo par mjeseci, bas sam bila ljuta. Oni su nudili 5000 KM jer vise nisu imali i samim time mali nije upao na kurs.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 11:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Da je upao onda bi i mali morao uzimati mito da namiri roditeljima, i opet smo svi u kolu :D

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 13:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa to i jeste srz problema. Stati u kraj mitologiji na svim poljima. Poceti od policije, doktora.. I sto vise ovakvih snimaka. Ja sam se naostrila na hemijsku olovku koja je u stvari mini kamera i velika je vjerovatnoca da cu ju kupiti a onda ce biti veselo :)

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 13:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Mali iz familije je htio na taj kurs i roditelji kao roditelji, sve da ucine za svoje djete, nadju stelu koja je opet trazila tu cifru. Roditelji skupa nemaju 1000 KM mjesecno i zato znam za cijenu, jer mi je majka kukala kako nema te pare a dvoumi se da li da uzme kredit. Sto je najgore, ja sam citavo vrijeme mislila da mali hoce na Akademiju medjutim kada mi rekose da je to za kurs koji traje samo par mjeseci, bas sam bila ljuta. Oni su nudili 5000 KM jer vise nisu imali i samim time mali nije upao na kurs.

Kakav crnjak :confused3:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 13:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
ajkula je napisao:
Pa to i jeste srz problema. Stati u kraj mitologiji na svim poljima. Poceti od policije, doktora.. I sto vise ovakvih snimaka. Ja sam se naostrila na hemijsku olovku koja je u stvari mini kamera i velika je vjerovatnoca da cu ju kupiti a onda ce biti veselo :)

O, podlosti, ajkula ti je ime.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 14:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ili Slika
ili

Slika

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Your name is Bond, James Bond :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 14:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja sad tačno zamišljam ajkulu kao smalija iz njenog potpisa. Kikice, šajkača i oklagija! Pravo žensko! :D

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 16:17 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 02 Dec 2009, 01:22
Sa 50 KM rijesavas sve probleme i u Federaciji i u RS-u.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 18:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
ajkula je napisao:
Sondri je napisao:
Zbog ovog klipa su zaoštrili i ja večeras na rođendan izgubim dozvolu..

Vozio u alkoholiziranom stanju?

Alkoholiziran mi zvuči nekako šokački, vozio sam p'jan :) Rođendan bio, kontam neće me na rođendan, kad ono... 1.03...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2011, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cisto da uporedim cijene ako nije tajna koliko promila i sa kakvom kaznom si prosao.. I ti stvarno mislis da je ok voziti pijan? :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]