Spacedwarf je napisao:
Tacno, nemaju nikakvu podrsku ali ako me sjecanje dobro sluzi 1941 prije napada na Pearl Harbor 12% amerikanaca je podrzavalo ulazak SAD u rat, poslije napada preko 90%.
Isti slucaj sa 11.septembrom...citam maloprije na bbc.com da su prije napada na ovo ostrvo sj.korejanci telefonom kontaktirali juznjake i trazili da prekinu vjezbe i ne traze reakciju sa sjevera. Svi znamo sta se poslije desilo, sada isti scenario, "miroljubiva" u "odbrambene" svrhe pokrenuta vjezba ce postati zrtvom "osovine zla" pod imenom Sj.Koreja.
Medijska manipulacija cini cuda.
A da ne treba napominjati da su za Pearl Harbor dobili podatke 3 dana unaprijed da ce biti napadnut, 11.sep. necu ni komentarisati. Sve mi to smrdi na jednu gadnu provokaciju SAD i J.Koreje, a povrh svega pazi izjave njihove molim te:
Citiraj:
"Južnokorejski aktivni marinici i postrojbe u rezervi će utisnuti ovaj bijes u svoje kosti i učinit ćemo sve kako bismo se osvetili Sjevernoj Koreji"
Ovakav ratohuskacki govor nije vidjen jos od pocetka 90-tih
receno kao pravi junior iz skole frisky_dinga
ja sam se vec svrstao tako da necu da se izjasnjavam, a i sve sto sam napisao zadnjih par nedelja se ostvarilo
http://forum.banjaluka.com/viewtopic.php?f=50&t=52898&start=20Americki obavjestajci vec danima ne mogu da shvate zasto sj.koreanci non stop idu na pecanje i vrijeme provode na ribnjacima. E pa bice im jasno vrlo brzo...
Za siromasnije zemlje uputstvo za pravljenje kobalta 60 je vrlo jednostavno Napraviti bazen ili vec postojeci ribnjak ili vjestacko jezero, recimo u jemenu somaliji ili siriji, nije bitno, sto dalje od americkih spijuna, staviti male kolicine obogacenog uranijuma koga sjeverna koraja pravi u ogromnim kolicinama , ubaciti kobalt, sacekati malo, onda uzeti udice sa magnetima koji naravno privlace kobalt 60. I upecali ste kobalt 60 koga dalje mozete posipati po gradovima na zapadu. Znaci, vrlo jednostavno samo treba da se organizuju sa dragim liderom oko isporuke.
posto je ostalo jos malo vremana, vrijeme je da se prebrojimo kad pocne nabavka gas maski, ciste vode i slicno.
ovi na celu sa zokom, znaci satnisticki-muhamedanci-laoce, kabalisticki-cionisti-chils, hriscanski-kanibalisti-hristov, satanisticki-kreacionisti-izzard, neka se ne javljaju kriznom stabu ujedinjene republike koreje koji je danas osnovan