banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 12:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Okt 2010, 10:44 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Hertzog je napisao:
Dok je bila dubicka mlekara mleko je bilo odlicno, kako su se ujednili i napravili lateu meni se pokvarilo... A ubedljivo najgore mleko je onaj Milkos ili tako nesto, mislim da su iz tuzle... Podseti me na rat i ono mleko u prahu sto smo dobijali :-?

Milkos je iz Sarajeva...Za mlijeko ne znam ali imaju odličan kefir...Kad bi se ovi naši levati odlučili da prave kefir.....uffffff(uzdah čežnje)....

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 10:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Citiraj:
Dok je bila dubicka mlekara mleko je bilo odlicno, kako su se ujednili i napravili lateu meni se pokvarilo.

Upravo tako

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 13:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Површно гледате на ствар.

Просто сумњам да ће иједан радник који тренутно ради у Мљекарској индустрији а.д. икад више радити на том послу. Мљекара о којој говоримо је пред стечајем и има (вјештачки) акумулиран губитак од 20 милиона КМ. Суботичка мљекара је већински власник и главни повјериоц, и као таква ће у стечајном поступку вјероватно добити сву имовину мљекаре, са циљем да по великој цијени прода земљиште на којем се мљекара налази или да сама изгради објекат који је по регулационом плану предвиђен на том простору.
Још ми само није јасно да ли је погон у Лакташима у власништву Мљекарске индустрије или Суботичке мљекаре, то треба провјерити ...

Тако да су ту проблеми:
- отимање приватног власништва малих акционара кроз вјештачки изазван губитак и стечај
- отказ за све раднике који тренутно раде у Мљекарској индустрији, јер просто сумњам да ће Суботичка мљекара икоме од њих понудити посао у погону у Лакташима
- одлазак још једног производног погона из Града Бања Лука

Линк: Регулациони план за дио око мљекаре (конгресни центар)

Случајност или изрежиран сценарио власти и већинског власника? Просудите сами ...

Vrh

PostPoslato: 11 Okt 2010, 13:43 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pa ja sam čuo od radnika Mljekare čim je privatizovana da se pogon seli u Topolu,a da će se na Malti graditi hotel :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]