banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 17:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Avg 2010, 19:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
The_new_Statesman je napisao:
Severinka je visestrana umjetnica. Sta fali? :)

Fali Milan Lucic...

Ko je taj?

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2010, 20:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
ako je ovo istina onda zaista nemam komentar , meni je severina svejedna (ok odvratna mi je al nema veze :D ) ali dodik je stvarno budaletina zesca ako je ovo tacno..mozda se nada da ce dozivjeti onaj njen "film" uzivo? ali ja bi prije rekla da je dogovoreno sa bregom (iako je i on zesci smor i ne simpatisem ga) a da on nju vodi sa sobom kao pudlicu
Kako god, smatram da bi Kocicev zbor sto se muzike tice trebao biti zastupljen sa srpskom/krajiskom narodnom izvornom tradicionalnom muzikom, a ne sa stiklom i govnetom fujj

p.s i ja sam pomislila prvo kada sam vidjela naslov, da ce pjevati pod satorom gore na manjaci :lol: ko zna mozda zeli da se probije sa bajom :D

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2010, 20:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 22:03
Lokacija: Awesometown, Togetherland, Betterworld... Sci-Fi RS :)
Kakav će onda biti Severinin repertoar? :lol:
Mnogi iz ovih krajeva nisu preveliki fanovi ''Virujen u te'', ''Mala je dala'' i sličnih pjesmica za vrtiće, a što se tiče onih prostih pjesama iz skorijeg stadija karijere, koje je Brega producirao, samo najveće budale u posebnim okolnostima otkinu na njih! Šta oni misle da je Zmijanje?

Ali što jest jest, ovo je Dodikov itekako pametan potez - Sevku i Bregu koliko god prezirali, oni su skupi jer mnogo ostvaruju i sebi i organizatorima.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 11:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2005, 21:12
http://www.glassrpske.com/vijest/3/drus ... erinu.html

1389

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 12:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
Severinka je visestrana umjetnica. Sta fali? :)

Fali Milan Lucic...

Ko je taj?

To je onaj koji joj je pomogao da se iskaže javno i na drugim poljima :D

Samo za Kočićev zbor, po prvi put zajedno u našem gradu Sjeverina i Brijega.

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2010, 13:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Citiraj:
У овом, музичком свету ненадано се обрео и један петао, по имену Рајко. Њега је на свој концерт, одржан у среду пред 35.000 поклоника, донео Горан Бреговић и кад год би га извадио из кутије и подигао увис, један момак скривен на бини истог часа пуштао је звучни ефекат кукурикања. Тако је изгледало да се то, каобајаги, Рајко дере.

:lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2010, 18:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2010, 21:33
Osim pomenutog repertoara predlažem Branku Blackrose,Sandru Afriku i JK.

Ne zaboravi nas.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2010, 18:47 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Toljaga je napisao:
Osim pomenutog repertoara predlažem Branku Blackrose,Sandru Afriku i JK.

I Mile Dodik da zapjeva sa njima...

http://http://www.youtube.com/watch?v=- ... B55AA38DFA :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 20:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Doslo i do Indexa
http://www.index.hr/xmag/clanak/srpski-politicari-u-svadji-zbog-nastupa-severine-u-banjoj-luci-ocito-je-premijer-njezin-veliki-ljubitelj/508481.aspx

Vrh

PostPoslato: 23 Avg 2010, 21:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
zivio mile, toooooo. yebes zbor bez severine. moram primjetiti da se manifestacija zove "knjizevene veceri P.K." i da odise austrougarskim stihom(lol) da se ne bi slozio sa programom. ovako je ekstra. to mileeeeeeee

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 06:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Citiraj:
Враћање Кочићевим ријечима

БAЊA ЛУКA - Традиционални "Кочићев збор" свечано је отворен у недјељу у Банском двору Културном центру у Бањој Луци.

Јубиларну 45. манифестацију прогласио је отвореном предсједник Владе Републике Српске Милорад Додик, који је и
предсједник Организационог одбора манифестације, истичући да Влада РС и град Бања Лука, као покровитељи, желе да одрже међународни карактер ове манифестације.
Додао је да је Организациони одбор учинио максималне напоре да то и постигне.
Он је истакао да је Кочић инспирација слободарске тежње, не само Крајине, него цијелог српског народа.
- Желимо да ова манифестација у годинама које долазе буде што боља и што масовнија, јер је Кочић снажна мјера идентитета овог народа и овог краја и зато му се увијек са пажњом морамо враћати - поручио је Додик.
Додик је нагласио да је Кочић вјечни савременик српског народа, те да се никада не смије престати са његовањем његове ријечи и дјела.
- Великана писане ријечи какав је био Кочић, који је уједно био народни трибун и бунтовник, морамо да његујемо као врхунски доказ нашег слободарског идентитета. Чињеница је да се српски народ кроз вијекове бори за мјесто и одлуку која је наша и зато је Кочић увијек савремен и никада није неко ко је био одраз једног времена - истакао је Додик.
Свечано отварање 45. Кочићевог збора обиљежено је наступом мјешовитог хора Српског пјевачког друштва "Јединство" и изложбом слика ликовног саборовања "Змијање 2010".
Стручни руководилац ликовне колоније Здравко Круљ казао је да је ове године учествовало девет умјетника из РС, Србије и Црне Горе, и да је урађено око 30 слика са мотивима лика и дјела самог Кочића, те пејзажа змијањског и мајданског краја.
- На изложби смо представили слике од потпуне апстракције до хиперреализма, а урадили смо и каталог радова који ће остати као званични документ овогодишње колоније - додао је Круљ.
Круљ је рекао да ће се сваке сљедеће године саборовање одржати у неком другом мјесту змијањског краја.
- Много смо се дружили, нисмо само радили, јер и то је једна лијепа страна овог ликовног саборовања. Својим визуелним језиком отворили смо "Кочићев збор" који се базира на писаној и изреченој ријечи, тако да је цијела манифестација обухватила сва три начина изражавања, због чега смо сви задовољни - истакао је Круљ.
Секретар Завичајног друштва "Змијање" Предраг Благојевић исказао је задовољство овогодишњим ликовним саборовањем.
- Желимо да у будућности ово ликовно саборовање буде масовније и да остане још више слика и дјела рађених према мотивима Петра Кочића. Ове године је остало око тридесетак слика, чија је вриједност око 40.000 марака - рекао је Благојевић.
Програм

Овогодишњи "Кочићев збор" обухвата 24 културне манифестације које ће се одржати у Кочићевом родном мјесту Стричићи, Оштрој Луци, Бањалуци, Мркоњић Граду, Бронзаном Мајдану и Београду. Централна свечаност одржаће се у недјељу, 29. августа, у Стричићима, гдје ће бити служен парастос Петру Кочићу, положени вијенци на споменик погинулим борцима, приређен књижевни програм "Кочићу у част", те додијељене Кочићева и награда "Змијањче". Послије умјетничког програма "Петар Кочић међу Змијањцима" биће организована борба бикова за награду "Јаблан".

http://www.glassrpske.com/vijest/9/kult ... ecima.html

Е да зна Кочић ко му пјева у гробу би се окренуо :angry1: :confused2:

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2010, 09:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Kočićev zbor ovakav kakav jeste i nije zaslužio bolje od dobitnika Stojičića i od Severine.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 08:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Da li je istina da je Severina gostovala u Dnevniku RTRS-a!? Ako jeste onda je to dno dna. Zasto se u informativne emisije pozivaju razne pjevacice, nebitno da li su iz Hrvatske ili Srbije? Mislim da je ovo bas bilo srozavanje ugleda drzavne tv kuce.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 08:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
A inače ima veliki ugled. buhahahaha Jeste, bila je.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 09:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
http://www.mondo.rs/s181173/ex-YU/Dodik ... j_san.html

:lol: :lol: :lol:

Ne odustaje on i tacka :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 09:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

tanka nit je napisao:
A inače ima veliki ugled. buhahahaha Jeste, bila je.

Kakav god da je...nije joj mjesto tamo.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 09:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
Što joj nije mjesto tamo? Pa to je idealno mjesto!!! Na televiziji koja u jutarnjem programu pušta Selmu Bajrami! :lol: :lol: Hej, pa Severina im je ekskluziva! :D

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Sećali se Petra, veličali Milorada

Kočićev zbor u Stričićima pretvorio se juče u predizborni miting Milorada Dodika i njegove političke partije!
„Petar Kočić bi danas zaplakao kada bi video kako se ovaj naš Jablan bode sa trojicom Rudonja koji dolaze iz svetskih štala“, rekao je, u uvodnom pozdravu, glumac Narodnog pozorišta RS Dragoslav Medojević.
Posle tih svečanih reči na binu je izašao i predsednik Vlade RS Milorad Dodik koji je obećao da će i dalje da se bori za srpski narod, poput Petra Kočića.
„Kočića su zatvarali zato što je vikao protiv svetskih moćnika. A ja vam obećavam da ću i urlikati i da neću dozvoliti da se zatre ono što je srpsko“, istakao je Dodik.
Nakon nastupa muške pevačke grupe „Veselin Masleša“ publiku je pozdravio i glumac Boško Đurđević koji je, već tradicionalno, govorio monolog u kočićevskom duhu.
„Pre svega da kažem – živ mi bio, predsedniče Vlade! A vama, moji Zmijanjci, da kažem da je ovo izborna godina i da će mnogi dolaziti da vam prodaju maglu. A vi treba samo da gledate šta je ko uradio i da na osnovu toga glasate“, govorio je svoj monolog Đurđević.
Otkako je, nastavio je on, na vlast došao Milorad Dodik i SNSD i otkako je njihov politički program osvojio srca svih poštenih ljudi, Zmijanje je dobilo asfalt, struju i vodu.
„Priznajem da nam mnogo toga nedostaje. Mi ćemo tražiti od našeg predsednika Vlade da nam sve obezbedi, ali se svi zajedno moramo popraviti. Moramo biti bolji, jer će nam tako svima biti lakše. Malo nas je, pa nam ostaje da se čuvamo i da pazimo da nam SNSD ne obeća da će nam praviti i decu“, kazao je Đurđević.
Član Organizacionog odbora 45. Kočićevog zbora Luka Medar rekao nam je da je ove govore pisao ovogodišnji dobitnik „Kočićeve nagrade“ Milenko Stojičić.

(EuroBlic)

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 12:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znaci zbor se pretvorio u predizborno stranacko orgijanje o trosku vlade...divota.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2010, 14:02 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Mar 2010, 15:59
Cim se pojavi predsjednik vlade odmah se komentarise da je stanacki...pa on je ipak premijer...ne kontam neke ljude ovdje ko bi dosao na jednu takvu manifestaciju ako ne visoko rukovodstvo RS....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 73 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]