BladeRunner je napisao:
zapanjujes me malo svojim izjavama... ne znam ni jesi li bio tamo ali nijedan bend nije izvukao vise ljudi iz satora od njih i ona sutka sto je izbila nije bas za baciti...tako da nas postedis ovakvih komentara
Bio sam tamo, nisam išao na njihov nastup, jer mi se takvi bendovi ne dopadaju,mada sjedio sam blizu bine tako da sam čak i bio na njima, takoreći, a jedini razlog zbog kojeg je onoliko ljudi bilo na njima je taj da su najzvučnije ime prvog dana, jer osim za njih i RGK malo je ljudi čulo za ostle bendove. A za vrijeme koncerta niko nije pjevao njihove pjesme, poneko je samo skakao, i moram priznati prosječna šutka. A koliko je popularan bend govori to da su nakon prekida mnogi ostali samo da zvižde, dok su se ostali razišli bez očekivanja da se vrate. A opet, bend iz Makedonije na samom početku privukao je malo ljudi, a do kraja svog nastupa prikupili su isto ljudi kao i ovi "nenacionalni bošnjaci".
goci master je napisao:
Podrzavas li i recimo i linc i kamenovanje svakoga ko u federaciji izgovori da je iz Republike Srpske?
Paz, jedno ja da ja tamo odem i velim "ja sam iz Republike Srpske", a drugo je da odem i velim "Ja sam iz Republike Srpske,budućg dijela Velike Srbije,". Iako je ovo drugo moja želja, s pravom bih dozvolio likovima tamo da me kamenuju, zato što bih to tamo rekao iz čiste provokacije.
goci master je napisao:
Mislim, kakav je ovdje strah od imena? Jedno je realnost, drugo je realnost. Ostalo je pisanje uz vjetar.
Republika Srpska je dio Bosne, kako geografski tako i politički... Geografski ova regija je uvijek nosila ime Bosna, i time smo svi bosanci (dakako, ne bošnjaci), ali čisto sumljam da su ovi prozivali geografsko područije, prije bih rekao da su namjerno birali riječi. Bosna jeste realnost, sve ostalo jeste pišanje uz vijetar, ali i sama Bosna je pišanje uz vijetar, i to je ono što u svima nama smeta.