banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 21:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 71 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jun 2009, 16:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
drLJo je napisao:
wolfsburg_rapsodija je napisao:
Srbija je naziv jedne drzave.Ljudi iz Srbije zovu se Srbijanci.Pasos je valjda srbijanski.Ne moze biti japanski.A srpski pasos bi se zvao kada bi RS bila drzava i imala svoje drzavljanstvo,pasos itd.Barem ja tako mislim.Nemoj se ti nesto uvrijediti.

koji si ti provokator, onaj najbezvezniji :lol: evo odgovor : sa bosanskim pasosem mozes bez vize jedino u Guantanamo, i tako ce jos dugo biti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Dok ga ne zatvore :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 16:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Bosanski pasos takodje spominjete????
Eeeeeeeeeee koliko sam ja muka imao (imam i imacu) ovdje u Rusiji zbog nasih mamlaza koji pisu sta im padne i kako padne na um na tom vajnom dokumentu "PASOS/PUTOVNICA BIH".

Recimo napisano je da je pasos izdao u mom slucaju CJB Doboj Republike Srpske. I tu ni slova o Bosni i Hercegovini. Nosis pasos na prevod i prevode da je pasos izdao CJB Doboj Republike Srbije. Gdje kvaka??? Pa ako mi ovdje raspravljamo dal je srpski ili srbijanski sta mislite kako je to nekim strancima!?!?!
Cak ako i prevedu tacno, prevesce da je preveo CJB Doboj Srpske Republike i onda ce naravno pitati kako si ti gradjanin BiH a pasos ti izdala RS (s punim pravom!).

Pa onda recimo jedan ogavni propust za koji nase naravno zabole neka stvar.
Dva razlicita datuma izdavanja pasosa su napisana. Jedan je kad su ga vjerovatno odradili u Sarajevu, drugi u lokalnom centru javne bezbjednosti. Recimo kod mene pasos izdan 02.03.2005. a vrijedi od 03.03.2005. ?!?!?!?!?!?

Ima toga jos, al sitno je da se spominje.

I sad ce mene neko ubjediti da cemo mi na nekakvu bijelu listu. hahahahahahahahahaha

O onim imbecilima koji nose uniformu pogranicne policije BiH i sramote nas na granicama drugom prilikom. Odose mi zivci ni za sto.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 16:58 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
Sinny je napisao:
Recimo kod mene pasos izdan 02.03.2005. a vrijedi od 03.03.2005. ?!?!?!?!?!?

Ima toga jos, al sitno je da se spominje.

I sad ce mene neko ubjediti da cemo mi na nekakvu bijelu listu. hahahahahahahahahaha

O onim imbecilima koji nose uniformu pogranicne policije BiH i sramote nas na granicama drugom prilikom. Odose mi zivci ni za sto.

sinny, kad ti je vec sara divljak, sto nisi kupio hrvatsku? :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 17:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2007, 11:10
Bilo je nešto reči da će se pasoši izdani na kosovu (kosovskim albancima) biti drugačije numerisani (tako da se na njih ne odnosi bezvizni rezim). Postoji li mogućnost da tako nešto bude i s Bosnom???

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Srbija je naziv jedne drzave.Ljudi iz Srbije zovu se Srbijanci.Pasos je valjda srbijanski.Ne moze biti japanski.A srpski pasos bi se zvao kada bi RS bila drzava i imala svoje drzavljanstvo,pasos itd.Barem ja tako mislim.Nemoj se ti nesto uvrijediti.

А како се зову становници јапана? Китајци?
пасош може бити само српски јер је и Република Србија држава Срба (по уставу). А ако нешто припада Србима онда је то српско а не србијанско.
Врло просто.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Sinny je napisao:
Ja cu svakako da provjerim ovdje u konzulatu Srbije u Moskvi moze li se to ovdje raditi (a ne vidim razloga sto ne bi moglo, jedino ce biti skuplje jedno 1293918273901 puta nego u BL).

Nece najvjerovatnije. Znam zato sto sam pitao. U BL srbijanski pasos je kostao prije godinu dana oko 400KM, a u Londonu 5 puta manje. Tako da je vjerovatno isto i u Moskvi, osim ako se sad nije promijenilo nesto zbog biometrijskih pasosa ili ako se nece promijeniti zbog ove velike promjene oko viza i povecane potraznje.

urbana_extravaganca je napisao:

Japanijanci. :lol:

Filozofija...

Poslednji put menjao jellyfish dana 13 Jun 2009, 17:08, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 17:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2008, 01:32
Joj kljukušo! ovi tek namjeravaju predližiti a vi se raskokodakali kao da je Srbija već predsjedavajuća u EU :lol:

Posle najave da Evropska komisija namerava da do kraja jula predloži ukidanje viza za Srbiju u novoj godini, predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da čini sve kako bi Srbija dospela na belu šengensku listu i da bi to moglo da se dogodi početkom sledeće godine ukoliko se uslovi iz mape puta za viznu liberalizaciju budu ispunjavali po planu.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 17:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
aco51 je napisao:
predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da čini sve kako bi Srbija dospela na belu šengensku listu da bi to moglo da se dogodi početkom sledeće godine ukoliko se uslovi iz mape puta za viznu liberalizaciju budu ispunjavali po planu.

Najvaznija recenica...
Znajuci kakav je nas narod,a pogotovo politicari,sigurno ce nesto iskomplikovati :wink:
BiH bar ima strance da je nadgledaju :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 17:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

anoniman je napisao:
Znajuci kakav je nas narod,a pogotovo politicari,sigurno ce nesto iskomplikovati :wink:
BiH bar ima strance da je nadgledaju :lol:

Slazem se, da nije stranaca opet bi zaratili. Ne znam zasto Dole predlaze stalno da se ukinu stranci.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 17:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
vim je napisao:
Slazem se, da nije stranaca opet bi zaratili. Ne znam zasto Dole predlaze stalno da se ukinu stranci.

Cime lukom i strijelom? Samo me sad ubijedi da u BiH ima oruzija za rat sem kucnog papovki i pokoja AP.
Dodo se bori protiv stranaca vjerovatno da bi pokusali sami nesto uraditi mozda al opet ponavljam mozda bi nam bilo bolje bez stranaca.

Tako su govorili i kad je odlazio SFOR da ce u roku od par dana rat pa nist

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 17:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

пасош може бити само српски јер је и Република Србија држава Срба (по уставу). А ако нешто припада Србима онда је то српско а не србијанско.
Врло просто.

Jos prostije, negdje 4-5 razred osnovne skole:
Srbija - srbijanski
Srpska - srpski

Ovdje u Rusiji je isto (nekim je to vidim nejasni problem).
Drzava se zove Rassijskaja Federacija, a nacija je ruska.
Kad ti Rus koristi rijec "rasijskij" u pitanu je drzavni termin, a ruskij se odnosi na nacionalni.

Ako kazes srpski pasos, onda je to pasos Srba ( a gdje su tu ostali gradjani)?

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 17:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

drLJo je napisao:

Mozes li mi ovo prevesti na neki od zvanicnih jezika, stvarno mi nista nije jasno.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 17:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Cime lukom i strijelom? Samo me sad ubijedi da u BiH ima oruzija za rat sem kucnog papovki i pokoja AP.
Dodo se bori protiv stranaca vjerovatno da bi pokusali sami nesto uraditi mozda al opet ponavljam mozda bi nam bilo bolje bez stranaca.

Tako su govorili i kad je odlazio SFOR da ce u roku od par dana rat pa nist

Vuce vuce, jagnjeci komentari od tebe :lol:
Pa nisu ni Muslimani imali oruzja kad je poceo rat, pa 1995. godine nisi mogao dici glavu od silne artiljerije koja nam je unistavala gradove.

Oruzja ima i previse,pitanje je ko bi ratovao.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sinny je napisao:

Ratovali bi oni koji su i prije- jadna sirotinja. Nad kojom mocnici imaju neogranicenu moc, pogotovo u takvim situacijama kad su zatvorene granice i nema bjezanja, a vojna policija vreba na svakom koraku.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 18:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Apr 2006, 19:03

Врло просто.

Citiraj:

Republika Srbija

Član 1.

Republika Srbija je država srpskog naroda i svih građana koji u njoj žive,

I sta onda ako je neko Srbin onda je pasos srpski, ako nije onda je pasos gradjanski???

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 18:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Time trek je napisao:

Врло просто.

Citiraj:

Republika Srbija

Član 1.

Republika Srbija je država srpskog naroda i svih građana koji u njoj žive,

I sta onda ako je neko Srbin onda je pasos srpski, ako nije onda je pasos gradjanski???

Onda je tim građanima pasoš republički :D jer je ime Republika Srbija 8)

Poslednji put menjao muT@_6€kpuJ@ dana 13 Jun 2009, 18:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 18:31 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
Sinny je napisao:
drLJo je napisao:

Mozes li mi ovo prevesti na neki od zvanicnih jezika, stvarno mi nista nije jasno.

i sta si ti sad, kao neki zajeban lik jer na salu glumis inteligenciju? samo dva tipa ljudi ne kontaju salu, glupani i oni nadmeni, sa kompleksom viska vrijednosti. izaberi

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 18:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sinny je napisao:
Vuce vuce, jagnjeci komentari od tebe :lol:

Nek si ti svu pamet svijeta pokupio pa kakav god moj komentar bio :roll:

Gdje je to silno oruzije???

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 18:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2009, 16:34
Vi već zaratili. :lol: Srećom, samo preko foruma...
kako je krenulo prije će tema u lock, nego što će EU "olabaviti" vizni režim :D Ili prije nego što će razmisliti o liberalizaciji viznog režima :D

Poslednji put menjao muT@_6€kpuJ@ dana 13 Jun 2009, 18:52, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 18:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vim na svakoj temi strasi narod nekim ratom pa sam mu morao odgovoriti da od toga nema nista :lol: :lol: :lol: da mirno spava tamo daleko i da se ne sikira za nas ovde

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 71 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]