banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 18:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 62 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Jun 2009, 22:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
vim je napisao:
nisam znao da branis ovakav olos.

Mozda je za tebe olos ali za mnoge nije.
A te price da je svakog vojnika slao na neprijateljsku cijev bez razloga pricaj i ocrnjuj ga po "dijaspori" ovde ti te price ne mogu proci jel nas ima jos sto smo bili sa Generalom :wink:

I mnogi muslimani ga slave kao spasioca jer im je omogucio odlazak u Evropu :D

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 22:41 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jun 2009, 07:56
Vuk_samotnjak je napisao:
vim je napisao:
nisam znao da branis ovakav olos.

Mozda je za tebe olos ali za mnoge nije.
A te price da je svakog vojnika slao na neprijateljsku cijev bez razloga pricaj i ocrnjuj ga po "dijaspori" ovde ti te price ne mogu proci jel nas ima jos sto smo bili sa Generalom :wink:

Da ne bi ˝olosa˝ i tih sto je ˝tjerao˝ vjerovatno vecina nas odavde danas i ne bi bila ovdje

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 22:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50

Ovo spada u crni humor, pretpostavljam. Ali na zalost prakticno gledajuci tako je, neki su se okoristili i od rata da li svojom voljom ili ne to bi se dalo polemisati, ali vecina je imala stetu.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 22:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
vim je napisao:
Nije propaganda zato sto sam bio mladi vojnik od 19 godina u to vrijeme i znam. Kad bi Mladic dolazio svi su drhtali jer su se bojali jer su znali da mu je hobi da salje vojnike na neprijateljske cijevi sve pod izlikom patriotizma i slicnih gluposti. Ja ne kazem da i on nije isao, isao je jer je bio budala, i svako ima pravo da rizikuje svoj zivot za svoje ideale ali nema pravo tudji.
Znam kad se cuje helikopter da dolazi Mladic da se svi useru jer ce ih slati direktno na cijevi. Eto sta je on radio svojim vojnicima, a onda mogu zamisliti neprijateljskim. Naravno, vole ga oni vojnici kojima je ispran mozak laznim idealima i obecanjima za koja su se pametni ljudi mogli uvjeriti da su glupost kad su ti "patrioti" prodali zapadni dio i svoj narod ostavili na milost neprijateljima. I sad ja treba da kazem za takav olos da je u pravu.
Iznenadio si me spavac, znam te kao religioznog i postenog, nisam znao da branis ovakav olos.

Mladić je jedini bio patriota, dokazao je to svojim djetetom! Karadžić je zloupotrijebio nacionalnu energiju zarad lične koristi, njemu jebi mater i Ljiljanu, Mladića ne diraj! A jel' ti znaš da nekad postoje viši ciljevi, kako tebe nije sramota obezvrjedjivati krv svojih saboraca (ako si bio u ratu), njihovih otkinutih dijelova tijela, uplakanih majki, sestara? Ovaj entitet je nastao zahvaljujući njima, odbranili su žene,djecu, stare da se ne ponovi Jasenovac...

Ratko je junačina, nažalost, najvjerovatnije istorija mu neće dati mjesto pored Mišića, Stepanovića, Putinka ali LEGENDA hoće!!!

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
socialbug je napisao:
A jel' ti znaš da nekad postoje viši ciljevi,

Vjerovatno si klinac i nemas pojma sta je rat. A o visim ciljevima vidi ovdje > http://www.youtube.com/watch?v=5djYaeJPWLY

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 22:52 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
slusaj sad...96 sam postao religiozan. :D tako da mi je Mladic jos u srcu...imam svojih privatnih razloga zasto...drugo, boli me dzon sto ce tema opet otici u tom pravcu, zna se ko nije zelio ostati u jugoslaviji. trece postoji velika razlika izmedju nacionalizma i patriotizma. cetvrto ono najvaznije..neko se pojavio medju hrvatima ko ce biti general, neko medju muslimanima i neko medju srbima..svi su oni znali da ce jednog dana mozda biti gonjeni za to.. e sad gonjen od Haga i glupe americke politike ostavljam na stranu..al poenta sva tri generala iz sve tri nacije su ustali radi svog naroda..i to postujem....zbog toga mrzim kad neko pljuje po Mladicu...te bio je ovakav te bio onakav..pogotovo olos...olos je kreten Raso koji je sve prodao 95', a raskol medju njima je poceo jos 94'. Da je kojim slucajem Mladic 94' digao ruke Srbi bi popusili vise nego 95' vjeruj mi...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 22:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
vim je napisao:
Vjerovatno si klinac i nemas pojma sta je rat. A o visim ciljevima vidi ovdje > http://www.youtube.com/watch?v=5djYaeJPWLY

Smaras sa Dodikom koji cak nije ni tema a milicija tuce svugdje u svijetu cak i ubija klince Francuska prosle godine Grcka ove sledece nemam pojma. Uzmi malo taj youtub pa pogledaj sta policija radi u srcu demokratije

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 23:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Jun 2009, 07:56
vim je napisao:

Smaras sa Dodikom koji cak nije ni tema a milicija tuce svugdje u svijetu cak i ubija klince Francuska prosle godine Grcka ove sledece nemam pojma. Uzmi malo taj youtub pa pogledaj sta policija radi u srcu demokratije

Bar je nasa milicija:-)

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 23:02 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
a vime stvarno nekad pretjeras...pa ubili su Engleski pajkani na zadnjem samituG20 covjeka koji je prodavao novine..drzao ruke u dzepovima, okupili se plavi mundiri oko njega pa ono igrali se sutke...da bi isprovocirali gomilu, jer ovim mundirima zene ne daju znas sta vec, pa se konji moraju iskaliti na nekome. O Americkoj policiji da ne pricam...to se desava svugdje u svijetu..daj se izbalansiraj malo prijatelju...

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 23:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
kada sam pogledala snimak sahrane njegove Ane, plakala sam kao blesava ..a Komsicev komentar je bio debilan, seljacina nepismena neka se prvo i on i onaj Bakir nauce pricati kako treba. Odvratni su jednostavno, najblaze receno.
I ne znam sta se dokazalo ili pokazalo sa ovim snimcima? Da je Ratko porodican i dobar covjek ..saljivdzija, veseo, simpatican, dobar muz, deda, otac?
Uostalom Srbija je sama poslala ove snimke Hagu, tako da ne znam zasto bi se Srbija kao drzava teretila za bilo sta?

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 11 Jun 2009, 23:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2009, 22:01
Генералова супруга би требала тужит неког за неовлаштено јавно емитовање приватних снимака. Шта има на овим снимцима нешто што би могло довест Ратка Младића са његовим командовањем.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2009, 00:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 21:25
[quote="breskvica"]kada sam pogledala snimak sahrane njegove Ane, plakala sam kao blesava ..a Komsicev komentar je bio debilan quote]
-----------
Komsiceva majka je zaklana u ratu

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2009, 00:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
antik je napisao:
breskvica je napisao:
kada sam pogledala snimak sahrane njegove Ane, plakala sam kao blesava ..a Komsicev komentar je bio debilan quote]
-----------
Komsiceva majka je zaklana u ratu

I zamisli ne daj boze da neko prikazuje sahranu njegove majke i nasladjuje se sa tim,kako bi on reagovao?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2009, 09:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
upravo tako sijuks!! nisam mislila da je necija patnja znacajnija ili teza..ali onaj komsic se sladio tim slikama vjerovatno, sto se moglo cut iz njegovog glupog komentara nakon prikaza snimka!! on je za mene debil i seljacina koja ne zna ni osnove kulture niti se zna izrazavati. Zaklane su mnogim Srbima majke i bake i ostali clanovi porodice sto u Jasenovcu sto u ovom ratu, u mom okruzenju na nasim prostorima ima puno slucajeva gdje je neko izgubio roditelje starce tokom oluje, jednostavno nestali ..no to nije sada bila tema , nego snimci Generala

i jos nesto antik ako cemo tako komentarisati , izgubiti majku je vjerovatno mnogo lakse za podnijeti, nego izgubiti svoje dijete

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2009, 09:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Valjda je poginula na Markalama (ako sam dobro shvatio - onda kada su sami Muslimani granatirali svoj narod)

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2009, 09:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Jeli Maldiceva cerka ubijena ili se sama ubila___?????

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2009, 09:32 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
citam ove neke komentare od AID-ovih trolova i kontam dobro je- dok god ovakva inteligencija promislja njihove ciljeve i vidjenje buducnosti dobro je. obavezno se svaka rasprava vodi bez argumenata i sa iskrivljenim cinjenicama, ljudi misle da jos uvjek 92 i da medijski mogu dobiti cjelovitu bih. e pa moze q.
ova retorika oko gradjanske bih i agresivni kosmopolitizam je zamotana verzija islamskog fundamentalizma i sovinizma. nema tu mjesta za druge, samo za one koji mrze mladica a vole dudakovica

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2009, 10:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
vim je napisao:
Nije propaganda zato sto sam bio mladi vojnik od 19 godina u to vrijeme i znam. Kad bi Mladic dolazio svi su drhtali jer su se bojali jer su znali da mu je hobi da salje vojnike na neprijateljske cijevi sve pod izlikom patriotizma i slicnih gluposti. Ja ne kazem da i on nije isao, isao je jer je bio budala, i svako ima pravo da rizikuje svoj zivot za svoje ideale ali nema pravo tudji.
Znam kad se cuje helikopter da dolazi Mladic da se svi useru jer ce ih slati direktno na cijevi. Eto sta je on radio svojim vojnicima, a onda mogu zamisliti neprijateljskim. Naravno, vole ga oni vojnici kojima je ispran mozak laznim idealima i obecanjima za koja su se pametni ljudi mogli uvjeriti da su glupost kad su ti "patrioti" prodali zapadni dio i svoj narod ostavili na milost neprijateljima. I sad ja treba da kazem za takav olos da je u pravu.
Iznenadio si me spavac, znam te kao religioznog i postenog, nisam znao da branis ovakav olos.

Nemas ti pojma VIM o cemu pricas.
Slusaj samo izjave "hobi da salje vojnike na neprijateljske cijevi", to su radili u 2.svjetskom ratu politicki komesari u Crvenoj Armiji. General RATKO MLADIC je jedan od rijetkih oficira koje je odskolovala JNA koji je komandovao kao SRPSKI OFICIR komandom ZA MNOM a ne NAPRED. To da znas i da zapamtis! Oficir koji je izuzetno pazljivo planirao ofanzivne akcije jer je cuvao svoje ljudstvo (za tehniku i nije toliko mario), prosto je covjek znao da je upravo to sto srpskom narodu nedostaje - ziva sila!!!!!!!!!
To da su se mnogi plasili njegove neustrasivosti, to je vec druga prica, al vjeruj da on nikada nije isao napred zato sto je budala, vec zato sto je znao da moze. I da znas da je time spasio mnoge srpske zivote - kad bi muslimani saznali da krece akcija i da je na celu iste ON, vjeruj mi BOJALI SU SE!!!

A ovo sto ga zoves budalom te u mojim ocima svrstava u red ovih poturcenih mozgoispranih koji traze svoj identitet vec 19 godina ne zeleci da priznaju ko su i sta su.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2009, 10:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Pa dobro covjek je optuzen za majmonstrumnije zlocine,,,pocev od genocida itd......krije se od suda,,,a drzva Srbija je zrtva jednoga covjeka,,, tj,,,miloni ljudi nemogu putovati nigdje radi njega........

Eh sada kakav je bio vojskovoda,,,imao je sve,,,JNA,sve mu je bilo u rukama,i danas kada se pogleda u cijenice,,,moze se lako zakljuciti sta je napravio.........

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2009, 11:05 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2009, 15:51
Banjalucki_Behar je napisao:
Pa dobro covjek je optuzen za majmonstrumnije zlocine,,,pocev od genocida itd......krije se od suda,,,a drzva Srbija je zrtva jednoga covjeka,,, tj,,,miloni ljudi nemogu putovati nigdje radi njega........

Eh sada kakav je bio vojskovoda,,,imao je sve,,,JNA,sve mu je bilo u rukama,i danas kada se pogleda u cijenice,,,moze se lako zakljuciti sta je napravio.........

to za sto je on optuzen oric dobi 2 godine a delic i dudakovic slobodu-ja tu ne vidim nista monstruozno. druga stvar, mnogi umrijese a da nisu ni optuzeni ni osudjeni tipa ALJIJA, NJOFRA.
Srbija nije zrtva jednog covjeka vec zbog principjelnosti. to je ona osobina kad se vjeruje u pravdu, postenje, istinu i boziji sud , a koju bosnjaci i hrvati nikada nece upoznati, tako vam grah pao..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 62 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]