civi je napisao:
Ljudi, mislim da nije problem u plaćanju, jer u većini zemalja Evrope moraš da plaćaš pretplatu za državnu televiziju i radio
moras ali to su normalne zemlje gde se ne zaposlenost mjeri u par postotaka ,gde su prosjecne plate 1500 evra,socijalne drzave a ne ova nasa banana drazava kriminalaca Mileta od bakinaca gde je
djeciiji dodatak 35 km gdje je 60% stanovinistva ne zaposleno i socijalni slucajevi,gde penzxioneri imaju penzije 157 km gde je jad i bjeda na svakom cosku,gde omladina bjezi glavom bez obzira,gde kriminalci vladaju i pljackaju narod juce su jos jedan harac uveli porez na nekretnine u BL koji ce se placati 0,5% od procjenjene vrednosti nekretnine godisnje,ovaj ljevcanski rezim mesara i traktoriste iz bakinaca je totalno zasljepio i zivi u nekom svom imaginarnom svjetu mimo realnosti u svojim vilama,vozajuci se u svojim limuzinama od par stotina hiljada km,u svojim kancelarijama i bljestavim zgradama od 200 miliona km nevide realnost ,tugu i jad u kojem narod zivi,ovaj rezim treba goniti za genocid koji cini prema svom narodu pljackom i nametanjem haraca ugrozavajuci sam bioloski opstanak naroda na ovim prostorima,skoro sam procitao podatak da je samo iz Teslica u italiju otislo 10 000 hiljada ljudi,svakim danom sve vise naroda napusta svoje kuce bjezeci od ovog terora kojeg sprovodi mesar i njegov rezim nad vlastitim narodom,narocito po istocnom djelu RS i malim sredinama koji se polako prazne,kad se stvore uslovi za normalan zivot i kad prestane pljacka i otimacina onda cemo placati a ne ko sad da bjedu gone za 6 km preplate po sudovima a mile dodik ukrade sa stankovocem 100 miliona i nikom nista,jos pritom ubijaju ljude po bl i nikom nista