Anakin
Citiraj:
Aj nemoj pričati gluposti, živimo na Balkanu pa nam mis treba biti djevojka koja ima preko 80kg Rolling Eyes ja ne znam o kojim ti "frajerima sa zapada" pričaš, ali mogu reći u ime većine muškaraca da se na ovu mis RS neće napaliti..
Rekoh ja, krivom kurcu svaka dlaka smeta. Bez uvrede, tako se samo kaze. Ja neznam koji je vama djavo. Eto ovdje gdje ja zivim ima jako puno Dankinja i Svedjanki, ljepsa od ljepse, ako cemo gledati na popularnu subkulturu gdje se cjene duge noge, vitak stas,.... I probao sam biti sa Barbikama,... pa ipak mi nase cure nekako bolje leze. Mozda je razlika u ukusu generacija, ali ova cura je svakako ljepsa od dugonogih strklji sto guraju prst u usta poslije svakog obroka.
Ne mora znaciti da cura mora imati preko 80 kg. ali ne razumijem ismijavanje samo zato sto je malo punija. Nije debela, vec samo punija, sto je sasvim ok.
slavko
Citiraj:
Ova djevojka moze napraviti kakvu god facu hoce, ali i dalje nece biti lijepa.
Digitalna fotografija cini cuda. Od kretena napravi ljepotana i obrnuto. Samo zato sto uhvati izraz lica u jednoj milisekundi. Zato je pogresno tumaciti da je ruzna samo zato sto je kamera uhvatila taj izraz lica. Osim toga fotka sigurno nije retusirana, sto puno govori. Manekenke se danas retusiraju na fotkama, a ovdje se ismijavaju oko prirodnog izgleda jedne cure.
Mislim da se neki ovdje previse navode nekim kliseima koji zasad prolaze samo na modnoj pisti. Mi pricamo i izboru za miss, gdje neki hibridni manekenski izgled vise nije standard. Cura je za nase podneblje lijepa. Kinezi salju cure kosooke na natjecanja, iz Angole salju crnkinje, sa Trinidada kreolke, iz Svedske uglavnom plavuse, iz Indije dolaze male ljepotice,.... pa tako sa nasih podneblja treba da bude misica cura koja je lijepa po nasim kriterijima i koja oslikava bosansku ljepotu. A to je prije ovakav izgled negoli kakav plagijat americke komercijane show-biz industrije.
I naravno. "Nema ruznih cura. Postoje lijepe i ljepse."
Charls Bukowski