Citiraj:
Ја сам говорио о групи људи, тј. о својеврсној заједници и о идеалима које та заједница заступа и за које се бори.
Sta ti uopste znas o idelima "zajednice i zasto se ona bori ? jer tebi je svatko narkoman ko nije u narodnoj nosnji

.
Citiraj:
Такође, лично сам се увјерио да би се на основу просторија "гета" могао написати, у најмању руку, магистарски рад на тему "утицај опојних дрога на омладину".
Na osnovu tvojih postova se moze napisati doktorat o dekadenciji ljudskog uma - strah od novog i nepoznatog .
Citiraj:
Исто тако су смијешне тврдње да се КУД-ови не разликују од гета по конзумирању дроге и/или алкохола, пошто ја још не видјех пијане или напушене извођаче или пак гледаоце фолкора, док у гету ријетко ко да није под утицајем што алкохола што опојних дрога, што и једнога и другога, кренувши од "умјетника" па до оних који у таквој врсти "умјетности" уживају, а у томе и не може да ужива неко ко није на некој врсти дроге.
Na stvari na koje ti ides vjerujem da ne bi ni ne znam koja droga
"pomogla" da mi se dopadne,kod mene mozes samo izazvati podsmijeh
kao i gadjenje i prezir .
Otkud ti znas da li je netko nadrogiran/napusen/ ili jednostavno opijen , da li je to bilo ko radio u tvom prisustvu ? Svoje postove isklucivo ostavljs na osnovu halo-efekta , predresuda=neznanja i malogradjanstine.
Citiraj:
А што се тиче осталих "гетоваца", учесника овог форума, конкретно ове теме, (част изузецима), на њих заиста не вриједи трошити ријечи, пошто су веома лијепо и илустративно, својим коментарима, начином изражавања, најбоље показали шта то за њих значи "градски" и "градско", као и "култура" и "културно" и каква је та њихова "алтернатива" за коју говоре како је оличење "културе", показавши и доказавши још једном да су градске власти сто посто у праву у одлуци да затворе гето, који привлачи и окупља те и такве "културне грађане" који пљују по култури својих очева, мајки, баба и дједова, а безусловно прихватају наметнуту мозгоиспирачку "културу" западњачких поробљивача људских душа, и још при томе, које ли ироније, другима пребацују да не размишљају својим главама...
,
Sa ljudima ljudski , sa neljudima neljudski

.
Sva sreca pa smo mi "slobodno i otvoreno drustvo ".
Ti si bezuslovno prihvatio nametnutu kulturu svojih nazovi predaka i izvukao iz nje njen najgori i najzaostaliji dio na osnovu kojih donosis svoj sud i predrasude . Kultura za koju nas optuzjes da smo bezuslovno prihvatili je SVAKI/A OD NAS POJEDINACNO IZABRAO/LA , a zasto zato
sto svatko zeli da se izrazi da bude slobodna osoba jer vidi da sa nasim drustvom u cjelini stvari nisu u redu .
Patrijahalna zaglupljenost koja nas okruzuje siromastvo izrabljivanje,
tranziciju , privatizaciju ,nikad
necu zvati kulturom nego dekadencijom/devijacijom ljudskog drustva, a pljuvacu i dalje po bilo kojem autoritarnom modelu drustva pa i te tvoje nazovi kulture.