banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 00:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2006, 15:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Citiraj:
Ето ја ћу ставити руку на пањ да дроге нема у КУД "Младен Стојановић" и да се до дроге тамо ни на који начин не може доћи
I ja sam svjedok, bio sam nagovaran da pusim marihuanu od strane dugogodisnjeg clana KuDa (a ja je ne konzumiram). A alkoholom :drinking: se nalijevaju kao i svi ostali, zato molim te nemoj vise da provaljujes.

Citiraj:
Зашто не гледате оне који су бољи од вас и идете њиховим правцем

Prvo zasto se stalno obracas "nama"? Ko mi? Ko smo to mi?

Citiraj:
Једноставно немате се зашто бунити и тражити оправдање што има и горих када сами кажете, а и свако жив ко је макар једном био у гету то зна, да се тамо може веома лако доћи до разно разних врста опојних дрога и да већина тамо присутних те опојне дроге увелико и ужива.

Pored toga sto si neupucen sada si postao i bezobrazan. Mislim da si dostigao vrhunac svog ucesca na ovoj temi...
Pod broj jedan diskutujes o klubu gdje si bio jednom, sam kazes.

Citiraj:
Ви са спрдњом пишете о природи, о селу, о фолклору. То је за вас "аут", једноставно није довољно "кул" ако се неко не напуши марихуане, нагута екстазија, напије алкохола (или то све заједно), па такав одврне разглас до даске, набије уши у звучник, кревељи се и "ужива"...
За вас је цвркут птица нешто с чим се треба спрдати, нешто без везе, глупо...
Е па, другови "алтернативци", хвала вам на вашој "алтернативи", али нека хвала. Један цвркут славуја вриједи више него сва та ваша "алтернатива" заједно...
Сами својим ријечима и својим ставом најбоље показујете ко сте, шта сте, на чему стојите, као и то да апсолутно немате права да се буните против власти зато што вас затварају.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ti ocigledno imas problema da se uklopis u sredinu. Volimo i mi selo i prirodu, ali vikendom ili na godisnjem jer radimo pa nemamo vremena da lezimo na poljani cijeli dan. Odlazak na koncert je brzinsko izduvavanje negativne energije koja se nakupi stresnim zivotom u gradu.

Treba tebe povesti na koncert Hatebreeda da dobijes tikove od straha...nikada se nebi oporavio od shoka sta bi tamo dozivio.

Ovakvi klubovi su sasvim normalna okupljalista ljubitelja underground i extremnih muzickih pravaca. Niko tu ne grijesi, niko se ne zali ne trazi krivicu u drugome, to ti je jednostavno tako. Miloni poklonika extremnih muzika postoje i to se ne moze promijeniti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2006, 17:52 
Citiraj:
Зашто не гледате оне који су бољи од вас и идете њиховим правцем

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
A reci mi ko je to bolji od mene (ili nas kako zoves tu vrstu)?

A sto se tiche tog KUD-a i ja znam jednog lika koji je pushio travu (i to u narodnoj nosnji) :lol:

To ti je ono primitivno razmishljanje...vidi mene sa dugom kosom i odma' sam narkoman, lopov kriminalac i ostalo.

Isto kao ovi u Livnu shto su trancere nazvali satanistima i ostalim pogrdnim imenima....ne razlikuju se od africkih plemena.

I ja ne pushim travu...samo pijem pivu...Hajd uzdravlje... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2006, 18:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2005, 16:44
E moj Micelijuse, iz posta u post si sve gori!
Sto se tice droge, ne konzumiram je, alkohol ne pijem, ponekad jedno pivo popijem, cigarete prezirem, niko iz mog benda ne konzumira drogu i niko od mojih blizih prijatelja ne konzumira drogu niti pusi. Znaci tvoja prica se uklapa u ono kako ja zivim a mene ces sigurno nazvati narkomanom, tj. vec si u postovima pokusao, zato nemoj da pises glupe postove.

Za mene je licno prvo glupo gledati sta je kul i in a jos mi je glupllje drogirati se, zato se zapitaj malo sta pises ovde.
Droge ima svuda, kao sto vidis i u "KUD MS" iako si bio tako ubjedjen da nema, zato prekini da seres!

Tanker-Southern Sludge Metal

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2006, 20:35 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
Lakse malo ovdje, i manje vrijedjanja da vas ne bih morao brisati ili eventualno zatvarati temu. Dobili ste opomenu, da se ne pitate kasnije zasto nema nekih poruka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2006, 21:14 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2006, 22:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Avg 2005, 01:01
Ovaj [Micelijus] je gori i od Drace Malfoya!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2006, 22:22 
Citiraj:
Па шта онда?
Ја и нисам говорио о појединцима, и у гету би вјероватно могао пронаћи покојег човјека који није надуван или пијан, као што у неком КУД-у можеш наћи некога ко у своје слободно вријеме (али не у просторијама КУД-а) ужива неку од опојних дрога.

Takve stvari su odgovornost pojedinca i tu treba da intervenishe policija, a ne zbog par narkomana da se zatvori mjesto gdje ja i makar 80 % ljudi koji nisu uzivaoci opojnih sredstava nalazimo mjesto gdje mozemo da izadjemo, a da ne grmi seka, ceca ili nesto slicno (da se razumemeo nemam nista protiv ljudi koji slusaju gore navedeno)....i pri tome ne mislim samo na geto, vec uopste mjesto u gradu gdje bi se mogle odrzavati koncerti i slicna kulturna desavanja.

Citiraj:
Кажи ми, али искрено, да из неког разлога желиш да купиш марихуану или неку другу опојну дрогу, да ли би се прије упутио у "гето" или у неко културно умјетничко друштво и зашто?

Uputio bih se kod dilera droge...

Citiraj:
док у гету ријетко ко да није под утицајем што алкохола што опојних дрога, што и једнога и другога, кренувши од "умјетника" па до оних који у таквој врсти "умјетности" уживају, а у томе и не може да ужива неко ко није на некој врсти дроге.

Ja recimo volim pivo i u tome uzivam, a takodje ne mogu nekome zabraniti (i necu) da pije isto sve dok drugome ne cini zlo.

Citiraj:
Такође, лично сам се увјерио да би се на основу просторија "гета" могао написати, у најмању руку, магистарски рад на тему "утицај опојних дрога на омладину"...

To i nije losha ideja, ako makar jednu osobu odvrati od tog zla onda se isplatilo.

Nadam se da flash nece zatvoriti ovaj topic , i nadam se da ce ljudi kao sto je micelijus shvatiti da ja jednostavno volim da odem na trance party, metal ili rock svirku, a da nisam narkoman....jednostavno volim to....nije mi svejedno kada odem u grad, a imam na raspolaganju samo mjesta gdje idu samo narodnjaci (opet bez uvrede), "IN" momci i djevojke koji su postali robovi raznih trendova i ostali...Banjaluci treba i mjesta gdje se odrzavaju koncerti, svirke i ostala razna desavanja zbog ljudi koji vole te stvari.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Avg 2006, 23:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 16:53
psyborg je napisao:
Citiraj:
Кажи ми, али искрено, да из неког разлога желиш да купиш марихуану или неку другу опојну дрогу, да ли би се прије упутио у "гето" или у неко културно умјетничко друштво и зашто?

Uputio bih se kod frajera... koji zna frajera...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 00:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
Citiraj:
Ја сам говорио о групи људи, тј. о својеврсној заједници и о идеалима које та заједница заступа и за које се бори.

Sta ti uopste znas o idelima "zajednice i zasto se ona bori ? jer tebi je svatko narkoman ko nije u narodnoj nosnji :D .

Citiraj:
Такође, лично сам се увјерио да би се на основу просторија "гета" могао написати, у најмању руку, магистарски рад на тему "утицај опојних дрога на омладину".

Na osnovu tvojih postova se moze napisati doktorat o dekadenciji ljudskog uma - strah od novog i nepoznatog .

Citiraj:
Исто тако су смијешне тврдње да се КУД-ови не разликују од гета по конзумирању дроге и/или алкохола, пошто ја још не видјех пијане или напушене извођаче или пак гледаоце фолкора, док у гету ријетко ко да није под утицајем што алкохола што опојних дрога, што и једнога и другога, кренувши од "умјетника" па до оних који у таквој врсти "умјетности" уживају, а у томе и не може да ужива неко ко није на некој врсти дроге.

Na stvari na koje ti ides vjerujem da ne bi ni ne znam koja droga
"pomogla" da mi se dopadne,kod mene mozes samo izazvati podsmijeh
kao i gadjenje i prezir .
Otkud ti znas da li je netko nadrogiran/napusen/ ili jednostavno opijen , da li je to bilo ko radio u tvom prisustvu ? Svoje postove isklucivo ostavljs na osnovu halo-efekta , predresuda=neznanja i malogradjanstine.
Citiraj:
А што се тиче осталих "гетоваца", учесника овог форума, конкретно ове теме, (част изузецима), на њих заиста не вриједи трошити ријечи, пошто су веома лијепо и илустративно, својим коментарима, начином изражавања, најбоље показали шта то за њих значи "градски" и "градско", као и "култура" и "културно" и каква је та њихова "алтернатива" за коју говоре како је оличење "културе", показавши и доказавши још једном да су градске власти сто посто у праву у одлуци да затворе гето, који привлачи и окупља те и такве "културне грађане" који пљују по култури својих очева, мајки, баба и дједова, а безусловно прихватају наметнуту мозгоиспирачку "културу" западњачких поробљивача људских душа, и још при томе, које ли ироније, другима пребацују да не размишљају својим главама...
,
Sa ljudima ljudski , sa neljudima neljudski :D .
Sva sreca pa smo mi "slobodno i otvoreno drustvo ".
Ti si bezuslovno prihvatio nametnutu kulturu svojih nazovi predaka i izvukao iz nje njen najgori i najzaostaliji dio na osnovu kojih donosis svoj sud i predrasude . Kultura za koju nas optuzjes da smo bezuslovno prihvatili je SVAKI/A OD NAS POJEDINACNO IZABRAO/LA , a zasto zato
sto svatko zeli da se izrazi da bude slobodna osoba jer vidi da sa nasim drustvom u cjelini stvari nisu u redu .
Patrijahalna zaglupljenost koja nas okruzuje siromastvo izrabljivanje,
tranziciju , privatizaciju ,nikad
necu zvati kulturom nego dekadencijom/devijacijom ljudskog drustva, a pljuvacu i dalje po bilo kojem autoritarnom modelu drustva pa i te tvoje nazovi kulture.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 08:52 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 03 Jul 2006, 10:10
Ako moze neko da mi objasni a koji je to KUD Mladen Stojanovic
Ja znam da ima park Mladen Stojanovic ima i svinjogojska farma Mladen Stojanovic al nisam znao da ima i KUD
od Kulturno Umjetnickih Drustava u BL ja znam
KUD Veselin Maslesa
RKUD Vaso Pelagic
KUD Karlo Rojc
KUD Taras Sevcenko
al za Mladena nisam znao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 09:02 
U tarasu se satrase.... :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 09:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
cisto da se odazovem na prozivku: zadrt je kao komunist, strah od zapadnih uticaja, koji su zajednicki nasim desnicarima i komunistima bivse juge, a desnicar - stampa cirilicu, podrzava represivne mjere (vjerovatno nacionalist).

Bilo kako bilo, Micelijus, ti si jako zatucana osoba. Eto, iz KUD Vaso Pelagic, 2 momka su svirala u ramburaskom orkestru, isao sam sa njima u srednu skolu, i odbijali su se marihuanom, sto na turnejama, sto van drustva. To su dva covjeka za koje sigurno znam, da znam vise likova iz kud-va, mogao bih ti i za njih vjerovatno stogod "lijepo" reci.

Tvoja muzicka zaostalost je na fascinantnom nivou. Sve sto je teze/brze od rocka, ti smatras "umjetnoscu", koja se ne moze konzumirati bez droge. Cestitam, isto mi je rekla moja baba od 77 godina, koja je sisla sa Kazanaca (Grahovo) u Banjaluku, i nije procitala 2 knjige u zivotu (ali se nagledala serija i naslusala dnevnika i politickih emisija). Samo tako nastavi, preporucujem i da se fizicki obracunavas sa tim sljamom, majku im narkomansku, sve ih treba pobiti!

Ja idem u geto godinama, alkohol UOPSTE ne konzumiram, cigarete su mi ogavne, ni jedan narkotik nisam proba, niti planiram probati.

Tvoja podjela na "bolje" i losije ljude je odvratna. Ma sta se ja zamaram, ti si ogranicen u razmisljanju.

'ajmo na ulice, ako mogu oni shovinisti da prave plakate "bosnjaci 1% 91-e," i slicne gadosti za raspirivanje nacionalne mrznje, valjda se i mi mozemo dici i zauzeti za ono sto nam pripada.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 09:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

psyborg je napisao:
U tarasu se satrase.... :drinking:

A joj, u Tarasu su bile takve pijanke i pusenke da ti mozak stane. Ja sam jednom bio svjedok izlazenju cetvoronoske iz prostora Tarasa. Ono nema ni u filmovima!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 09:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
jedan velik problem je sto mi zivimo u potpuno zatucanoj sredini gde ljude vrednuju po fizickom izgledu(odeci).Npr.ako se neka devojka obuce u gotik fazonu ona je narkomanka,sektasica(ovo se podrazumeva i za muski rod)...a ako obuce kratku suknju i ne znam ni ja sta nije kurva vec posteno dete jer ide u crkvu nedeljom...a sta radi u "slobodno" vreme :roll:
de malo preispitajte svoj moral...jedina razlika kod "alt.ljudi" je sto ako se drogiraju to rade na slobodniji nacin..ja se ne drogam kao sto rekoh,prezirem istu ...al ako neko vec to radi vise mi je ljudski priznati nego tamo smrkat koku,prebijat se od trave a ovamo glumiti neko postenje i kulturu...
al u ovoj drzavi je sve obrnuto i izvjestaceno LJUDI...,misli,osjecanja...zakon...pa i to....
aj zivli :drinking: <----------ovo je sok

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 09:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
psyborg je napisao:
Citiraj:

Upravo. Micelijuse, kao i uvijek pretjeruješ...
AntiDope je napisao:
Ovakvi klubovi su sasvim normalna okupljalista ljubitelja underground i extremnih muzickih pravaca. Niko tu ne grijesi, niko se ne zali ne trazi krivicu u drugome, to ti je jednostavno tako. Miloni poklonika extremnih muzika postoje i to se ne moze promijeniti.

Upravo. Al dok Micelijus upali lampicu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 10:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
da ljudi jeni gandza droga........sto panichite... :lol: :lol: :lol:

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 10:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Maj 2005, 16:44
@Micelijus
Meni nije jasno samo jedno, zasto neces da prihvatis cinjenicu da nije svako ko slusa metal ili rock ili hard core narkoman ili alkoholicar, takvih ima svuda, a najvise narkomana koje ja znam a koji se razbijaju sa tezim drogama nisu bas u ovim muzickim vodama, takvi nemaju interesovanje za bilo sta, vise su to likovi koji vise po cijeli dan u naselju i zicaju pare od prolaznika, po gradu prodaju kradene parfeme itd.
Ja znam da sve ovo sto pisem je bespotrebno jer to tebi nece nista znaciti, necu se ni truditi da ti objasnjavam neke stvari jer nije vrijedno mojih zivaca.
I jos jednu stvar da ti kazem, mene boli k*rac sta ti ili bilo ko u ovoj zatucanoj zemlji misli o meni ili o muzici koju volim, meni je bitno da ja znam ko sam i sta sam, tako da me malogradjansko razmisljanje, predrasude i slicne stvari ne zanimaju!

Tanker-Southern Sludge Metal

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 11:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

monument je napisao:
mene boli k*rac sta ti ili bilo ko u ovoj zatucanoj zemlji misli o meni ili o muzici koju volim, meni je bitno da ja znam ko sam i sta sam, tako da me malogradjansko razmisljanje, predrasude i slicne stvari ne zanimaju!

De polako, opusti se. (Laki je malo nervozan)
:drinking:
Monument, shvati ovo kao da edukujes Micelijusa, nemoj da se nervozis.

Pade mi na pamet...Micelijuse, jesi li ti vidio moj pseudonim? Pa pobogu brate, gdje ces na mene sa drogom i policijom?

Zao mi je sto je Micelijus skrenuo malo (ne puno) sa teme kompletnu diskusiju.
Sve mailove koje budete saljite cc na sefa kabineta gradonacelnika, jer ako on (gradonacelnik) zataji u citanju ona (sefica) nebi trebala.
Zahtijevatje odgovore na pitanja!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 12:35 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2006, 13:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Само напријед, па се и даље питајте зашто вам се дешава то што вам се дешава.

A sta nam se to desava? :drinking:
Jos jednom, ko to "mi"??? Narkomani?

Ko koga omalovazava???
Citiraj:
Радите неки користан друштвени
Зар се све те "племените" и "културне" активности не могу одвијати до тог доба? Млади "умјетници" изгледа не могу "стварати" осим послије један сат по поноћи...?
какво је то "културно" и "умјетничко" окупљање, тј. није ништа друго до још једна рупа од дискотеке илити ноћног клуба којој је примарна сврха и улога да буде "расадник" марихуане, екстазија и сличних "умјетничких" реквизита
i tako dalje, nema potrebe da pisem jos, jer su svi tvoji postovi uvredljivi i upuceni grupi ljudi sa drugacijim nacinom zivota. Drugacijim nacinom bez tvojih navodnika, jer je to zaista tako.

Zaista mislim da si se ispucao maksimalno ovdje, vec vrtis iste recenice, da na nabrajam sad primjere. Ocigledno si mlad i ne izivljen (osim verzije da sumnjam da si moj stari), ili si odlucio da se malo zezas na forumu. Ako imas onaj smijesak na licu dok kucas tekst, onda molim te prestani kucati jer nije smijesno, vec zalosno. Ako si pak :drinking: ozbiljan, onda molim te nastavi, ali samo ozbiljno i sa argumentima i cinjenicama.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]