AНКЕТA je napisao:
Даринка Јовичић - Није ми важно да ли су пилићи ваљани или не. Да имам нешто друго за ручак, не бих била овдје и тражила понеки залогај. Нико ме не пита како живим, а у рату сам изгубила сина јединца. Помоћи нема, па ни сама не знам како састављам крај с крајем.
Зоран Тадић - Да имам од чега живјети и купити породици добар ручак, сигурно се не бих гурао овдје до камиона да добијем пиле или млијеко. Не бојим се заразе, јер мислим да би инспекција забранила ову подјелу да су пилићи покварени. Aко им је и истекао рок трајања, то само доказује колика биједа влада, па народ граби и оно што не ваља.
Бранка Радаковић - Aко ћу умријети што поједем комад овако лијепог меса, нека. Бар нећу умријети гладна. Немам никаквих примања ни помоћи и не могу купити ни грам меса. Па ако су пилићи и покварени, захвална сам овим људима што ћу моћи након дуже времена ручати као краљ. A ако су неисправни, биће тешко и до болнице доћи, јер многи од нас нису ни социјално осигурани.
Kingica je napisao:
A i svijet je proklet, sto je dzabe i Bogu je drago.Mozda ta sto je rekla nema para za krompir, mozda zaista i nema jer je isla ove godine na ljetovanje, kupila novi stan, auto i sl.
ajde sada procitaj ovo jos jednom pazljivo, jako pazljivo i razmisli dobro o svemu!!! ne razumem kakva osoba je u stanju reci ovako nesto?!?!
meni su suze isle kada sam citala izjave ovih ljudi! a ti, ili si toliko glupa i razmazena da ti je glavna preokupacija u zivotu "da li mi je nijansa karmina ista sa lakom na noktima"
spusti se malo na zemlju i moli Boga da ne osetis to na svojoj kozi, to sto su ti ljudi doziveli!
Citiraj:
A ti zenska ne zaboravi ...bla, bla, bla
zenska???