banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 08:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 62 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Jul 2006, 03:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
VeLiKi je napisao:
svaka tebi cast. iz ovog tvog posta govore misli vrlo dobrih 97% mladih u BL i RS. kako sto prije, sto brze, sto dalje otici odavde da ne gledam ovakve krize...

to je moj licni izbor,ta drzava mi nista nije dala ni pored mog truda,diplome...idem tamo gdje moj rad postuju i plate,sorry ali ne zelim trunuti i cekati da mi zivot prodje uzalud,za posljednje 2god ,tamo negdje na kraj svijeta sam vidjela,proputovala i postigla sto nisam za 24 u bl,tako da...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 14:22 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 15:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
Kingica je napisao:
A i svijet je proklet, sto je dzabe i Bogu je drago.Mozda ta sto je rekla nema para za krompir, mozda zaista i nema jer je isla ove godine na ljetovanje, kupila novi stan, auto i sl.

a i ti se vala nalupeta!!! da, da, sigurno je upravo to u pitanju, samo sto je verovatno kupila dva, tri stana...
a vala....prokleti li su ti penzioneri kada pored kavijara i sampanjca koji imaju kuci, oni cekaju na ulici da im udele pokvarene pilice!
:roll: :roll: :roll:

draga devojko, kako te samo nije sramota??? jer sto neko rece, koliko covek mora biti ocajan da moli za komad hleba! a vrlo dobro znamo kako zive penzioneri. tccc... :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 16:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Nov 2005, 16:26
azdajica-ny je napisao:
VeLiKi je napisao:
svaka tebi cast. iz ovog tvog posta govore misli vrlo dobrih 97% mladih u BL i RS. kako sto prije, sto brze, sto dalje otici odavde da ne gledam ovakve krize...

to je moj licni izbor,ta drzava mi nista nije dala ni pored mog truda,diplome...idem tamo gdje moj rad postuju i plate,sorry ali ne zelim trunuti i cekati da mi zivot prodje uzalud,za posljednje 2god ,tamo negdje na kraj svijeta sam vidjela,proputovala i postigla sto nisam za 24 u bl,tako da...

:lol: Ma da. Tako svi pričaju a kad se vrate priznaju da su ustvari tamo u bjelom svijetu kupali i čuvali penzionere. Baš su u inostranstvu čekali tebe i tvoju diplomu. :lol:
Samo ti uživaj u NY, nemoj se ni vraćati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 18:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

naravno da se ni necu vracati,a ta diploma iz te kvazi drzave mi ni za sta ne sluzi,ali s ovo malo mozga sto mi je preostalo uskoro cu dobiti jednu malo kvalitetniju :lol:
btw svaki posten posao je dobar posao,barem za mene,a ti jadni penzioneri,to je samo jad ,tuga i cemer

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jul 2006, 19:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Nov 2005, 16:26
azdajica-ny je napisao:
naravno da se ni necu vracati,a ta diploma iz te kvazi drzave mi ni za sta ne sluzi,ali s ovo malo mozga sto mi je preostalo uskoro cu dobiti jednu malo kvalitetniju :lol:
btw svaki posten posao je dobar posao,barem za mene,a ti jadni penzioneri,to je samo jad ,tuga i cemer

Dobro, super, kvazi država, ovo, ono. Samo me zanima šta radiš na BL forumu ? Tuga, nostalgija... Što bi rekao Bora Čorba "Osjećam se ko posljednje *ovno. A to skrivam... itd." Samo vi uživajte u inostranstvu gdje vas cijene... ma znate kako. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 01:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

SRC je napisao:
azdajica-ny je napisao:

Dobro, super, kvazi država, ovo, ono. Samo me zanima šta radiš na BL forumu ? Tuga, nostalgija... Što bi rekao Bora Čorba "Osjećam se ko posljednje *ovno. A to skrivam... itd." Samo vi uživajte u inostranstvu gdje vas cijene... ma znate kako. :lol:

pa ako sam otisla iz bl ne znaci da sam izbrisala memoriju za svim prijateljima,uostalom gora sam ja budala sto se s tobom raspravljam,samo ti uzivaj i ne brini za nama gastarbajterima

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 09:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2005, 11:37
VeLiKi je napisao:

A nas 3% sto ostane u politiku :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 21:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
SRC je napisao:

:lol: Ma da. Tako svi pričaju a kad se vrate priznaju da su ustvari tamo u bjelom svijetu kupali i čuvali penzionere.

Svijet je bijeli, a ne bjeli. I pise se - u stvari.

Ostatak recenice je gramaticki ispravan, a nije daleko ni od istine. Samo mi jedno nije jasno : Sta ti je u tome smijesno ? Ako je ljudima pozeljna opcija kupati i cuvati strane penzionere npr., onda mozes zamisliti koliko nade i vjere im je ostalo da na posten nacin zive i zarade u vlastitoj zemlji.

Jos nesto, ovo sto si naveo kao primjer je samo privremena opcija za vecinu ( citaj dok ne nauce/usavrse jezik ). Nakon toga stvari izgledaju malo drugacije.

Citiraj:
" Samo vi uživajte u inostranstvu gdje vas cijene... ma znate kako.

Varas se, cijene nas. Mozda nas ne vole previse ( a "ljubav" je uzajamna uglavnom ), jer se ne damo tek tako. A oni nisu navikli da izbjeglice imaju ponos, pa im je malo frka zbog toga. Sto je njihov problem.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 12:14 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 13:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Sep 2004, 11:42
AНКЕТA je napisao:

Даринка Јовичић - Није ми важно да ли су пилићи ваљани или не. Да имам нешто друго за ручак, не бих била овдје и тражила понеки залогај. Нико ме не пита како живим, а у рату сам изгубила сина јединца. Помоћи нема, па ни сама не знам како састављам крај с крајем.

Зоран Тадић - Да имам од чега живјети и купити породици добар ручак, сигурно се не бих гурао овдје до камиона да добијем пиле или млијеко. Не бојим се заразе, јер мислим да би инспекција забранила ову подјелу да су пилићи покварени. Aко им је и истекао рок трајања, то само доказује колика биједа влада, па народ граби и оно што не ваља.

Бранка Радаковић - Aко ћу умријети што поједем комад овако лијепог меса, нека. Бар нећу умријети гладна. Немам никаквих примања ни помоћи и не могу купити ни грам меса. Па ако су пилићи и покварени, захвална сам овим људима што ћу моћи након дуже времена ручати као краљ. A ако су неисправни, биће тешко и до болнице доћи, јер многи од нас нису ни социјално осигурани.

Kingica je napisao:

A i svijet je proklet, sto je dzabe i Bogu je drago.Mozda ta sto je rekla nema para za krompir, mozda zaista i nema jer je isla ove godine na ljetovanje, kupila novi stan, auto i sl.

ajde sada procitaj ovo jos jednom pazljivo, jako pazljivo i razmisli dobro o svemu!!! ne razumem kakva osoba je u stanju reci ovako nesto?!?!

meni su suze isle kada sam citala izjave ovih ljudi! a ti, ili si toliko glupa i razmazena da ti je glavna preokupacija u zivotu "da li mi je nijansa karmina ista sa lakom na noktima"
spusti se malo na zemlju i moli Boga da ne osetis to na svojoj kozi, to sto su ti ljudi doziveli!
Citiraj:
A ti zenska ne zaboravi ...bla, bla, bla

zenska??? :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 14:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2006, 17:02
Kingica je napisao:
stigmata je napisao:
a i ti se vala nalupeta!!!

Nisi vidjela rijec MOZDA!!!

Vidjela sam ja, pa te opet ne razumijem.
Kako ono biješe "... pa neka jedu kolače, ako nemaju hljeba".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Pretjerujete. Ako mozete pomoci nekom u familiji, komsiluku, na ulici ucinite to. Ako ne, produzite. Ne demonstrirajte glupost i inat.
Veliki, Stigmata - respekt

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Jul 2006, 23:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
btw. rece mi otac da su pilici ipak ok, valjda prema nalazima instituta "Dr Vaso Butozan"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 00:23 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
znaci "ipak" "samo" politicka igra...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 21:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Apr 2002, 01:00
kapitalizam je surov...
i ima li ovde iko išta reći osim psovati političare a niko da nešto konkretno uradi. naj glasnija je upravo grupa (čitaj student) građana koja prazni budžet a ne ona koja ga puni. kad god vi na ulicu meni neka inspekcija, pa šta oćete, znanje je skupo. ionako samo čekate kraj pa da vani idete. čuj šta mi je dala država, šta si ti dao njoj? pa kad odeš na zapad priupitaj koliko košta osnovno i srednje obrazovanje koje si ovde imao na џ . ko od vas vani može reći da je svojim radom, mozgom, rukama pa i kurcem stvorio nešto što je ostvarilo toliki novčani priliv u zemlju ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 22:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
pa kad odeš na zapad priupitaj koliko košta osnovno i srednje obrazovanje koje si ovde imao na џ

A ti priupitaj koliki je standard u tim zemljama? Ko bi kod nas u situaciji gdje je prosječna plata oko 500 km mogao da plaća studije nekoliko hiljada maraka ili eura godišnje...

Citiraj:
ima li ovde iko išta reći osim psovati političare a niko da nešto konkretno uradi.

A šta bi to prosječan građanin trebao da uradi? Nije moj zadatak da dižem standard, poboljšavam ekonomske prilike i rješavam socijalne slučajeve, već je to dužnost političara i ljudi koji vode zemlju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 22:56 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 23:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
@Kingica, a i ostali, poruke se brisu ako prekrse pravilnik foruma, ili ako nemaju sta da traze na temama, pa tako nema potrebe da pisete vise puta iste poruke, jer ce biti obrisane. Prozivanje moderatora i pitanja "zasto je moja poruka izbrisana" su suvisna, jer ste se, pri registraciji i postovanju na forumu slozili sa pravilima, a ja ne planiram da na svakoj temi objasnjavam zasto se poruke brisu. Inace, primijetio sam u zadnje vrijeme povecu navalu OT-a i nepozeljnih poruka na ovaj podforum, te ce te poruke, u skladu sa pravilnikom foruma/podforuma biti obrisane. Toliko, i da se vise ova pitanja ne potezu ovdje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 23:29 
DELETED

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 62 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]